Şimdi Ara

Olimpiyat Stadı'na nasıl ulaşırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazar günü maça gideceğim.Bilet alacağım birazdan çıkıp.İstanbul'u bilmiyorum bi arkadaşımda kalıyorum.Yalnız gitmem gerekiyor. Nasıl ulaşabirim Beşiktaş'tan veya Taksim'den. Birde önemli olan dönüş.Dönüşte nasıl döneceğim o saatte metrobüs falan var mı ?

• Bende Avcılar'dan gelicem fakat stada nasıl ulaşacağımı bilmiyorum bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.Toplu taşıma araçları ise maç günü sürekli çalışacakmış o konuda bir sorun yok.
  • Aksaray dan Metro ya binip sanırım Esenler de inip aktarma yapıp o şekilde metro ile ulaşım oluyor sanırım Aksaraydan stat metro ile 47 Dakika sürüyormuş.
  • Otogar – Esenler - Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyat Stadı Metro Hattı yeni açıldı. en kötü otogardan gidersin.

taksimden basaksehir aracına binip basaksehir metrosunda inip olimpiyat a geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir işkence.
  • xColdplay X kullanıcısına yanıt
    Atatürk Olimpiyat Stadı'na otogardan metroya binerek gelinebilir
    Otobüsle gelecek olanlar Başakşehir Kavşağı'ndan, Kayaşehir tarafından dolaşarak gelen otobülerle gelecekler
    Taksi veya kendi otomobilleriyle gelecekler; Mahmutbey gişelerine girmeden önce Batı Güney istikametinde bir olimpiyat güzergahı var. Batı Güney Güzergahını kullanarak gelebilirler
  • Beyler bende sakaryadan nasıl gelebilirim yardım ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayılarla Yeni Konya Stadyumu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

Arkadaşlar pazar günü maça gideceğim.Bilet alacağım birazdan çıkıp.İstanbul'u bilmiyorum bi arkadaşımda kalıyorum.Yalnız gitmem gerekiyor. Nasıl ulaşabirim Beşiktaş'tan veya Taksim'den. Birde önemli olan dönüş.Dönüşte nasıl döneceğim o saatte metrobüs falan var mı ?

beşiktaş'ta 28t'ye bin, yusufpaşa'da inip metroya kadar yürü. daha sonra metroda kirazli metrosuna bin ve aktarmalarla stada geç.
  •  Olimpiyat Stadı'na nasıl ulaşırım?

m6 yazan metroya ulaşıcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.