Bildirim
Olimpiyat Stadı'na nasıl ulaşırım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende Avcılar'dan gelicem fakat stada nasıl ulaşacağımı bilmiyorum bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.Toplu taşıma araçları ise maç günü sürekli çalışacakmış o konuda bir sorun yok. -
Aksaray dan Metro ya binip sanırım Esenler de inip aktarma yapıp o şekilde metro ile ulaşım oluyor sanırım Aksaraydan stat metro ile 47 Dakika sürüyormuş. -
Otogar – Esenler - Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyat Stadı Metro Hattı yeni açıldı. en kötü otogardan gidersin.
taksimden basaksehir aracına binip basaksehir metrosunda inip olimpiyat a geçersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir işkence. -
Atatürk Olimpiyat Stadı'na otogardan metroya binerek gelinebilir
Otobüsle gelecek olanlar Başakşehir Kavşağı'ndan, Kayaşehir tarafından dolaşarak gelen otobülerle gelecekler
Taksi veya kendi otomobilleriyle gelecekler; Mahmutbey gişelerine girmeden önce Batı Güney istikametinde bir olimpiyat güzergahı var. Batı Güney Güzergahını kullanarak gelebilirler -
Beyler bende sakaryadan nasıl gelebilirim yardım ederseniz sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: xColdplay
Arkadaşlar pazar günü maça gideceğim.Bilet alacağım birazdan çıkıp.İstanbul'u bilmiyorum bi arkadaşımda kalıyorum.Yalnız gitmem gerekiyor. Nasıl ulaşabirim Beşiktaş'tan veya Taksim'den. Birde önemli olan dönüş.Dönüşte nasıl döneceğim o saatte metrobüs falan var mı ?
beşiktaş'ta 28t'ye bin, yusufpaşa'da inip metroya kadar yürü. daha sonra metroda kirazli metrosuna bin ve aktarmalarla stada geç. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X