Bildirim
OLeYyYyYyY
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Moral olsun die yazdım herkes cok sıkıldı -
Çok Morallendik.. sağol -
Önemli deil her zaman -
hadi herkez yatsın gece 3 te kalkıp oynarız simdi açılacak die beklerken uyuya kalcaz yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __pega__ -- 12 Ocak 2006 18:12:44 > -
bi moral bulduk SORMA BU MORALLE SİNİRLERİM TAMAMEN ALT ÜST OLDU
ANTİ THİEF -
bırakın beni sıkıyım şunun boğazını. bide moral bulundiye dio yaa. bırakıııın laaan.
-
quote:
Orjinalden alıntı: lord_woldemort_2
bırakın beni sıkıyım şunun boğazını. bide moral bulundiye dio yaa. bırakıııın laaan.
Ben moral olsun die yaptım kafan mı güzel bogazımı sıkcakmımıs
Sakayı beyenmediysen öle eleştirmen gerekmez
Mesela arkadasım çok kötü bi saka diebilirsin ama bırakın bogazını sıkıyım cok kötü bi yaklasım
-
quote:
gel ben sıkıyım boğazını senin nası oluo...böle insanları sallandırıcan balkondan.
-
insan boğabilirmiyim die izin ister hiç olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: TAm____TAm
quote:
Ben moral olsun die yaptım kafan mı güzel bogazımı sıkcakmımıs
Sakayı beyenmediysen öle eleştirmen gerekmez
Mesela arkadasım çok kötü bi saka diebilirsin ama bırakın bogazını sıkıyım cok kötü bi yaklasım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X