Şimdi Ara

OLeYyYyYyY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimden bi ses seneye acılcak dio En azından artık kesin bi tarih bilioruz

• Moral olsun die yazdım herkes cok sıkıldı
  • Çok Morallendik.. sağol
  • Önemli deil her zaman
  • hadi herkez yatsın gece 3 te kalkıp oynarız simdi açılacak die beklerken uyuya kalcaz yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __pega__ -- 12 Ocak 2006 18:12:44 >
  • bi moral bulduk SORMA BU MORALLE SİNİRLERİM TAMAMEN ALT ÜST OLDU

ANTİ THİEF
  • bırakın beni sıkıyım şunun boğazını. bide moral bulundiye dio yaa. bırakıııın laaan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cimbom'da Ribery şoku
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_woldemort_2

bırakın beni sıkıyım şunun boğazını. bide moral bulundiye dio yaa. bırakıııın laaan.

Ben moral olsun die yaptım kafan mı güzel bogazımı sıkcakmımıs Sakayı beyenmediysen öle eleştirmen gerekmez Mesela arkadasım çok kötü bi saka diebilirsin ama bırakın bogazını sıkıyım cok kötü bi yaklasım

• quote:

bırakın beni sıkıyım şunun boğazını. bide moral bulundiye dio yaa. bırakıııın laaan.

gel ben sıkıyım boğazını senin nası oluo...böle insanları sallandırıcan balkondan.

• insan boğabilirmiyim die izin ister hiç olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: TAm____TAm

quote:

Ben moral olsun die yaptım kafan mı güzel bogazımı sıkcakmımıs Sakayı beyenmediysen öle eleştirmen gerekmez Mesela arkadasım çok kötü bi saka diebilirsin ama bırakın bogazını sıkıyım cok kötü bi yaklasım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.