Oled Tv Öneri Acil
-
-
Dostum önerin için sağolda bu tv 18k benim son limitim oda ıkına kıkına 15k 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pek bilgim yok daha önce niyetlendim oled yanığı sorunu yüzünden vazgeçmiştim ilk çıktığı zamanlarda
quote:
Orijinalden alıntı: kutilloPek bilgim yok daha önce niyetlendim oled yanığı sorunu yüzünden vazgeçmiştim ilk çıktığı zamanlarda
15 e G1 bulman imkansız artık. Eylül de indirim olabilir. Eylül de brknik06 ile iletişime geç derim şimdi alma
_____________________________ PC Specs
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
Gaming Gears Entertainment Setup
LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye -
LG C1 alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore. -
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
LG C1 alabilirsin.teşekkürler vatandaki elemanlar tanıdık ısrarla philips oled 806 önerdiler bütçeyi biraz aştık taksitle girdik bakalım ilk defa philips kullanacağım
Philips çöp geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 12 Ağustos 2021; 20:57:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore. -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterDostum dediklerinizin bir önemi kalmamış değil önerilere göre gittim vatana aklımda c1 vardı zaten vatandaki elemanlar çok eski tanıdığım ve vatan bölge müdürü amca oğlu beni bilirler ve her ürün aldığımda çok ilgilenirler bu philips 806 ile c1 karşılaştırma video incelemeleri falan hepsine beraber baktık gerçekten bazı özelliklerde philips 1 tık öndeydi
quote:
Orijinalden alıntı: joven
Bu mesaj silindi.Arkadaşı bozmamak için birşey demedim ama şu çöp kelimesi cidden nedir ya hadi onu geçtim daha doğru düzgün tv nin incelemeleri yok bilip bilmeden nasıl hemen kötüleme yapılıyor sırf marka diye bir alışılmışlık var mesela sharp marka nerdeyse kimsede yoktur çoğuda bilmez ama çok iyi tv üretiyor diye duydum ayrıca mesut beye özelden ulaştım philips 806 için yakın zamanda deneyimlemek için ürün göndereceklermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 13 Ağustos 2021; 21:12:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt