Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak yanlış yazıyorsun. Ben ilk sayfalarda da yazdım soruşturma yapılmış başlatılmış failler bulunmuş daha sonra size ulaşılmış. Olay şöyle işler soruşturma başlar savcıyla görüşülür onun kararıyla iş yapılır. Siz savcıyla görüşünce sanki polisler tarafından ayrı bir muamele özel bir ilgi olduğunu sanıyorsunuz. Eğer ki ilk savcı ile görüşseydiniz bu sefer tam tersi olurdu polisler olay yerine gelirdi gerekli incelemeler yapılırdı sonra savcıya bilgi verilirdi daha sonra talimatla hareket edilirdi. Öyle anlatmışsınız ve yanlış anlatmışsınız. İyi neyse sonuç bulunmuşlar zaten. Sizde bundan sonra geri adım atmayıp konunun arkasında durmanız dileğiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın daha korkunç boyutlara gelmemesine sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ya ceza aldıkları için daha da dellenip allah korusun daha kötü şeyler yaparlarsa yani dışardaki tanıdıkları filan o zaman napacaksın ya bak bu da bugun aklıma geldi.
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına nereymiş Antalyada olduğun yer sana cevap veren arkadaşın söylediği gibi konu sahibi masraflarını karşılasında olayı çöz kardeş adamın çoluğu çocuğu varmış. Yaşadığımız yerleri mi yarıştırıyoruz keşke bahsettiğimiz yerlerde böyle olaylar yaşanmasa ama sen bunu övünülecek bişey gibi lanse etmişsin boyla kiloyla ne alakası var.
  • Hocam suçlular yakalansa bile bence oradan taşının aman suçlular yakalandı artık gerek yok demeyin. Bunların lafını dinleyen dışarıda birçok köpek var. sonra onlarda gelip evinizi bulup olay çıkartmasınlar.

• çok geçmiş olsun, konuyu onedio da da gördüm inşallah o şeref yoksunu insanlar en ağır cezayı alırlar. Mümkünse evinizden taşının kafanız rahat olsun.
  • Konu açıldığından beri, yazdım okudum hergün takipteydim diyebilirim. Çaresizlik en sevmediğim, hatta nefret ettiğim iğrenç şeylerden biridir. Çaresizliğinizin hafiflemesi çok sevindirdi bizleri. Üstâdım bu çakallardan birisinin bile dışarıda kalması hala bir tehdit siz, eşiniz ve evladınız için. O yüzden olay kapansa dahi eski oturduğunuz yerinizi tercih etmemenizi öneririm. Çünkü herkes içeri dahi alınsa bu adi heriflerin dışarıdaki salyaları sizi takip etmeye devam edecektir. Şikayetinizi geri almanız için elinden geleni yapacaktır. Siz siz olun, davanızdan vazgeçmeyin fakat location değiştirin. İşyerinizi taşıyabiliyorsanız taşıyın. Aracınız hakkında ise kesinlikle ama kesinlikle onarım sürecini kabul etmeyin. Gerekirse Honda yetkişi servis ile görüşün durumu anlatın. Kasko bu gibi durumlar için var. O aracın içine giren kurşun kimbilir nerelere isabet etti. O yüzden onarım sürecine hiç girilmesin. Aracın pert'e çıkarılması gerekiyor. Bunu yapmamak istemeleri doğal, işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar.

Şimdiden çok geçmiş olsun. Meslektaşız sizinle. Umarım başınıza bişy gelmeden olaylar çözülecektir. Takipteyim. Sağlıcakla kalın.

Neyin kafasıni yasiyorsun bir anlasam. Yazma arkadaşım konuma

• iPhonedo Deyipte Geçme kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkur ederim. Dediginiz gibi o ev zaten bitti bende. En kisa zamanda tasincam.

Hocam millet bana ondanmı sataşmadı yaşadığım yerde boyum 1.88 kilom 86 :) , yoksa bütün köylülerim akrabalarım bizim orada olduğu için bölgede tanıdıkları için mi. Valla eroin işi aldı başını gidiyor taksi duraklarında bile satılıyor bizim eski mahallede bir sürü torbacı vardı adamın teki komşumuzdu hatta adamın yüzüne söylüyorduk seni ihbar ediyoruz niye yakalamıyorlar diye gülüyordu şerefsiz. Senin dediğin bir bakımada doğru dişini göstermezsen üstüne gelirler halamlar eski mahalleden taşınırken yan tarafta inşaattan eşyaların üzerine harç döküldü bir kaç kez uyardık oralı olmadılar , bizimkiler bunları biraz patakladı inşaatta , inşaatın müteahhitide işçileride halamlar ordan ilişkilerini kesmeden adımlarını atamadılar inşaata maalesef ülkede adalet olmadığı için dediğin gibi güçlü olan zayıfı eziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liltics

Hocam millet bana ondanmı sataşmadı yaşadığım yerde boyum 1.88 kilom 86 :) , yoksa bütün köylülerim akrabalarım bizim orada olduğu için bölgede tanıdıkları için mi. Valla eroin işi aldı başını gidiyor taksi duraklarında bile satılıyor bizim eski mahallede bir sürü torbacı vardı adamın teki komşumuzdu hatta adamın yüzüne söylüyorduk seni ihbar ediyoruz niye yakalamıyorlar diye gülüyordu şerefsiz. Senin dediğin bir bakımada doğru dişini göstermezsen üstüne gelirler halamlar eski mahalleden taşınırken yan tarafta inşaattan eşyaların üzerine harç döküldü bir kaç kez uyardık oralı olmadılar , bizimkiler bunları biraz patakladı inşaatta , inşaatın müteahhitide işçileride halamlar ordan ilişkilerini kesmeden adımlarını atamadılar inşaata maalesef ülkede adalet olmadığı için dediğin gibi güçlü olan zayıfı eziyor.

yani tamamen ondan da diyemem ama işin çok büyük bir bölümü boy pos ile alakalı. tip duruş tarz suratındaki kıllar çene yapın (köşeli erkeksi bir yüz şekli kalın ve derinden gelen bir ses tonu) hatta saçını tarama şeklin dahi tamamlayıcı etken. bazen bakarsın uzun boylu kalıplı biri de ezik olabilir onun da yüzünde bir sataşılacak adam izlenimi olabilir onu da bu sefer ortamlarda arkadaşları şakaya vurarak ezerler vs. nadir olarak kısa boylu çelimsiz biri de cavs gibi görünebilir. hatta mafya babası filan bile olabilir örneği var yani. :) kısacası çoklu durumların bir kombosu gibi oluyor ve çakallar bu adamla uğraşsak bize bir halt olmaz izlenimine kapılıyorlar. ayrıca toplumda saygı görmek de tamamiyle dış görünüşle ilgili bir olay. saygı uyandırıcı bir görüntün varsa girdiğin bakkal da bile bu durum kendisini hissettirir eğer yoksa hayatın boyunca heryerde problem yaşarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 25 Mayıs 2017; 11:30:29 >

• Up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

Konu açıldığından beri, yazdım okudum hergün takipteydim diyebilirim. Çaresizlik en sevmediğim, hatta nefret ettiğim iğrenç şeylerden biridir. Çaresizliğinizin hafiflemesi çok sevindirdi bizleri. Üstâdım bu çakallardan birisinin bile dışarıda kalması hala bir tehdit siz, eşiniz ve evladınız için. O yüzden olay kapansa dahi eski oturduğunuz yerinizi tercih etmemenizi öneririm. Çünkü herkes içeri dahi alınsa bu adi heriflerin dışarıdaki salyaları sizi takip etmeye devam edecektir. Şikayetinizi geri almanız için elinden geleni yapacaktır. Siz siz olun, davanızdan vazgeçmeyin fakat location değiştirin. İşyerinizi taşıyabiliyorsanız taşıyın. Aracınız hakkında ise kesinlikle ama kesinlikle onarım sürecini kabul etmeyin. Gerekirse Honda yetkişi servis ile görüşün durumu anlatın. Kasko bu gibi durumlar için var. O aracın içine giren kurşun kimbilir nerelere isabet etti. O yüzden onarım sürecine hiç girilmesin. Aracın pert'e çıkarılması gerekiyor. Bunu yapmamak istemeleri doğal, işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar.

Şimdiden çok geçmiş olsun. Meslektaşız sizinle. Umarım başınıza bişy gelmeden olaylar çözülecektir. Takipteyim. Sağlıcakla kalın.

Arkadaş duygularıma tercüman olmuş. Abi evini taşıyan adamları bile güvenilir şekilde tut. Nereye taşındılar diye sorduklarında kimse bilmesin. Oralardan. Umarım daha fazla mal kaybı görmeden en önemlisi ailenize ve canınıza bir şey olmadan hallolur. Keşke it,kopuk çevremiz olsa da faydamız olsa. Ya da yukardan 1-2 çevremiz olsa.

Bu yazı Türk Ceza Kanunun gevşekliğinin eseridir.
  • Son durum nedir acaba?

• Güncel kalsın

• Kagoca kullanıcısına yanıt
    çözümünüz harika. arabamı kurşunlayan adamla neyi konuşayım ya. çok komiksiniz.
  • Yukarida kalsin

• adam kim vurduya gitmesin . up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Abicim git özür dile o şerefsizlerden konu kapansın. Bırak Allah'ından bulsun kansızlar. Çoluğun çocuğun var.

sonuna kadar haklı olduğu bir konuda neyin özründen bahsediyorsun arkadaşım. sana söylenecek o kadar şey var ama ne yazsam boş.

İte bulaşacağına çalıyı dolaş diye bir laf var bilir misin hocam? Hak hukukla iş çözülecek mi sanıyorsun? Adamı öldürsünler karısı dul çocuğu yetim mi kalsın?

dikkat edin de o it çalıyı dolaşıp size de birgün saldırmasın. gözünüzü kapatmaya devam ederseniz, o itler bir gün sürü olur kapınızı yıkarlar. siz böyle devam edin

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.