Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Twitter'da bununla alakalı twit atmıştım. Baya paylaşıldı. Bu sayede Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi ve birçok haber kanalından mesaj geldi. İletişim bilgilerini benimle paylaşırsan ilgili arkadaşlara ileteceğim.

Twitter adresine baktım , bu konuyla ilgili bir twit göremedim dostum. Link atar mısın ?
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Abicim git özür dile o şerefsizlerden konu kapansın. Bırak Allah'ından bulsun kansızlar. Çoluğun çocuğun var.

sonuna kadar haklı olduğu bir konuda neyin özründen bahsediyorsun arkadaşım. sana söylenecek o kadar şey var ama ne yazsam boş.

K.Bakmayın efendim. O kadar babayiğitseniz bir konuşmayı dener misiniz ?
  • Malesef, sokaklar ona buna çatmak için dolaşan maganda dolu, ben de lanet okuyarak önce semt, sonra şehir değiştirdim, bu yaz da muhtemelen ülke değiştiricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistakilla

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gaza gelmeye deymez. Kimseyle uğraşmaya deymez burası Türkiye, farkında olmak lazım. Hele bir de çoluk çocuk varsa yaptığın şey, şu durum gerçekten çok saçma, yanlış yapıyorsun. Yaşadığınız ülkeyi bir türlü çözemediniz inşaatçı adamla uğraşılır mı arkadaşım ya kusura bakma ama sendeki de cesaret :) baba olma bilincine henüz ulaşamamışsın. Hakkını aramak falan değil olay hak aramak istiyorsan adaletin olduğu işlerin tanıdıkla yürümediği bir ülkede yaşamanı tavsiye ederim. biraz akıllı olalım.

ne dıyon sen ya.. Adam hakkını korumus, çocuklarının hakkını korumus, senın bıle hakkını korumus.. Napsın cocugum var dye sessiz kalıp yarın cocukları buyudugunde onlarda mı tırsak olsun. Şerefsiz mı yasayalım kardeşim. İnsanlıktan mı cıkalım?

Konu tırsaklık değil hala anlamıyorsunuz ne yazık ki :)

Muhattap olmaya deymeyecek adamın seviyesine inmek size daha uygun geliyorsa, insan hayatı nedir bilmeyen insan hayatına zerre kadar değer vermeyen, barzo, yobaz, cahil, tabiri caizse bu tip davarlarla dalaşa girmek size daha cazip geliyorsa, buyurun ölün siz çocuğunuz da babasız büyüsün veya eşiniz başkasıyla da evlenir zaten 2 seneye unutulursunuz. Ama çocuğunuz tırsak olmaz o var, babasız büyüyen, sevgiden yoksun sorunlu bir serseriye dönüşür.

Ölmeyi bayılmak sanıp gelip burada ahkam kesmeyin tırsma mırsma falan. Geberir gidersin seni vuran adamı da 2 sene sonra salarlar veya birine parayı verirler seni vuran içeri bile girmez başkası onun yerine girer yatar. Size her şey çok basit geliyor galiba.

Türkiye'de yaşayıp da hala hak aramakdan bahsediyorsunuz vallahi gülesim geliyor artık.

Senin mantigina gore sehiter bosa sehit oluyor o zmn. Ha dagdaki terorist ha sehirdeki. Fark varmi bu olaylarda

Kardeş ne alakası var şehitlik ayrı bir konu şehir magandalığı ayrı. Ülken vatanın için ölürsün orada koruduğun şey toprağın bayrağındır ve senden başka desteği zaten yoktur onun kişisel olarak onu korumak görevindir koruyamazsan da uğrunda ölürsün zaten var olmanı sağlayan şeydir o. Burada konu farklı, saçma sapan şeylerle şehitliği bir mi tutuyorsun etme eyleme :)

Burda da adam yanlisi duzeltiyor oldururlerse sehit olmaz mi?

Allah'ın bileceği iş kimin şehit olup olmadığını ne sen ne ben ne de bir başkası bilemez.

Valla iste olan ortada. Adam uyarmis ailesine kufretmisler arabasini kursunlamislar. Su duurmda sessiz kalmanin anlami yok. Bu zaten sahsa degil tum turk milletine tum turk savcisina polisine hakimine herkese hakarettir. Kimseyi umursamadannkafama gore kursun sikarim kafama gore istedigimi yaparim diyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Keçiören Belediyesi'ne müraacat ederse belki gönderebilirler.

A takimi altinok zamanindaydi simdiki belediye baskani ak plaka takan bazi yanakkar oluyo ya oda ak soyadi takmis biri gibi garip bisey yuzunu bile gormeden oylari aliyir ne hikmetse. Ben artik oylarin gercekliginden de supheliyim altinoka oyu tum koren verdi yibede baskan akpli hayatinda belediye binasi oninden gecmemis biri secildi

• QAOSbringer Q kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yazmışsın pesci09 adlı üyenin haklı olduğu tek konu polislere olan tepkinin aşırılığı yani bi tepki koyacaksanız kanun koyucuya koyun diyor evet yüzde yüz doğru ki ben gevşek ceza kanunlarımız hakkında hep şunu diyorum bu tip veya daha ağır olaylar bu kanun koyucuların kendisinin eşinin dostunun başına gelsin inşallah ki anlasınlar neyin ne olduğunu. Alışmışlar rahat koltuklarından saçma sapan kararlar almaya. Yani bazen onursuz mu desem bilemiyorum bunlar için . Çünkü bu tip olaylarda insanın onuru kırılıyor . Bunun cezası ne hapisle ne para ile ödenir. Aynen karşılığında kendi onurununda kırılması lazım. Bu yüzden cezaların maddi manevi unsurunun dışında bir de devlet tarafından ayarlanacak küçük düşürücü özelliği olması lazım ki adalet yerini bulsun ve kalpler de vicdanlar da tatmin olsun. Ben 28 yaşındayım bugüne dek polislik tek bir olay yaşamadım hayatımda bir karakoldan içeri dahi girmedim. Yani polis ve adalet teşkilatını hiç oyalamadım. Şunun için söylüyorum herhangi biri suç işleyip bu iki teşkilatı oyaladığında cezası sadece suçlu ile suçsuz arasında çözümlenmiş olmuyor.Bu kurumları hiç oyalamayanları da etkiliyor mevzu. O yüzden herhangi birinin kasten işlediği bu tip suçların cezaları aşırının aşırısı derecesinde ağır olmalıdır.

• Murat kardesim, tesekkurler konuma yazarak destek verdigin icin.BASKENTGAZ mecburi durumlar haricinde evimin dis kapısından iceri giremez, Enerji Piyasasi Düzenleme Kurulunda gorevli daire bana cevap yazarken dilekçemi okumadan cevap yazdi, tekrar yazdim, muhakkik gorevlendirin diye, tabi ki konuyu ortbas ettiler.

Ilk mesajımda da yazmistim, simdi de yaziyorum, muhtemelen siz de o karari almissinizdir,o evde, o muhitte kalinmaz artik, muhtemelen kalmayacaksiniz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Mayıs 2017; 19:32:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce sorun bakalim o insanlara, sonra cevap verin bana.. bos konusmanin alemi yok. Konu dagilmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

quote:

Orijinalden alıntı: Yerbay.

Twitter'da bununla alakalı twit atmıştım. Baya paylaşıldı. Bu sayede Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi ve birçok haber kanalından mesaj geldi. İletişim bilgilerini benimle paylaşırsan ilgili arkadaşlara ileteceğim.

Twitter adresine baktım , bu konuyla ilgili bir twit göremedim dostum. Link atar mısın ?

Şahsi hesabımdan atmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 24 Mayıs 2017; 20:2:59 >
  • cenaze ne zamana
  • Hocam 3 gündur populerde olan bir konu dayanamadim gireyim dedim. Ne oldu yasiyormusun son durum ne?

• lordumsen L kullanıcısına yanıt
    mm.. nasıl bir dönüş?
    "n'olmuş yani inşaatçı emekçi(!) kardeşlerimiz yolun ötesine berisine kum döktülerse, demir çimento tuğla sokağın ebesini z.ktilerse, sen de anlayışlı olsaydın" diye mi döndüler? konu ana başlığında gelişmeleri eklersen daha iyi bence, böyle tek tek mesaj ekleme..

zaten cumba makamı dönüş yaptıysa o inşaatın mühürlenmesi, bu rezalete sebep olanların da mimlenmesi, sittin sene insan içine çıkamayacak hale getirilmesi lazım.. "aha böyle şerefsizler var memleketimizde cezası da hak-hukuk adalet dahilinde budur" deye..

ps: yüksel caddesinden 3-5 polis kaydırsınlar oraya..

ekleme: yani bizim eski türk göreneğimiz açısından böyle, cumba makamı devletin en onurlu şerefli makamı, o el koyduysa bize bok yemek düşmesi lazım. türklük öyle yani, malak malak tv dizisi izleyip gaza gelmekle olmuyor. he abdülhamid eved :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 24 Mayıs 2017; 21:26:59 >

• Başlık düzenlenecek arkadaşlar. Bilgiler kopuk kopu aralarda kayboldu. Teşekkürler uyarılarınız için
    evet öyle yap.. bi sürü insan sana üzüldü nası yapsak diye düşündü.. neden böyle diye üzüldü.. empati yapmaya çalıştı.. (ben sana geçici olarak evimde kalmanı teklif ettim).. bi bok yedin sonuca bağlamalısın..

güvenlik sorunun kalmamıştır eminim artık hatta bu inşaat kısmının göt kurtarma durumu vardır..

güzel başlattın devam ettin herkese örnek ol.

ek: derdini başlıkta anlat.. ki insanlar özetle ne oldu bitti görsünler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcluster -- 24 Mayıs 2017; 22:57:45 >

• hahahahah aklıma geldi son durum ne hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 24 Mayıs 2017; 23:2:45 >
  • Özet video ana konuya eklenmiştir. burdan direk gitmek isteyenler;https://www.youtube.com/watch?v=evpBo_FtAS8
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Yaşıyorum şükür kimsede bir sorun yok
    bimerden cevap hızlıca gelmez ilgili birimlere dağıtımı yapılmıştır. irtibata geçen olacaktır seninle. gelişmeleri takibe devam ediyorum merakla. tekrar geçmiş olsun.
  • Haklısınız. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.