Şimdi Ara

Öldürdü karnını deşti, ciğerini çıkarıp yedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağmurlu bir güne uyandım. Kahvaltımı yaptım. Haberlere göz attım biraz ve sonra günah var günah var dedim kendi kendime. İnsanlık nereye gidiyor bilmiyorum. Bütün bu olanlar, yaşananlar. Bir çok şeyi sorgulayan bir insanım daha nereleri sorgulayayım bilmiyorum. Aklım almıyor. Ben kendime günahkar derdim de şimdi anlıyorum ki normal kendi halinde bir insanmışım. Ne kadar da masummuşuz biz. Yanı başımız da yaşanan olaylar kötü. Gerçekten çok kötü. Haber linkini isteyene pm atarım.

• Kuru kuru yemeseydi bi bardakta kan dolduraydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak ıslak yeseydi bi bardakta kan doldurmaydi
  • PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol pişmiş yeseydi , bi bardakta kan dolduraydi
  • ADANA ?
  • Çok geyik bir konu değil mi arkadaşlar? Böyle şekil bir iki mesaj yazalım eğlenelim. Ne de olsa burası konu dışı. Belki yazdığımız komik mesaja bir iki kişi güler popüler falan oluruz. Hatta alıntı gelir "muhahah zuhahaha" yazarlar kendimizi iyi hissederiz. Blok ve size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 13 Mayıs 2013; 14:30:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • at bakm pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Çok geyik bir konu değil mi arkadaşlar? Böyle şekil bir iki mesaj yazalım eğlenelim. Ne de olsa burası konu dışı. Belki yazdığımız komik mesaja bir iki kişi güler popüler falan oluruz. Hatta alıntı gelir "muhahah zuhahaha" yazarlar kendimizi iyi hissederiz. Blok ve size.

hll knk
  • pm
  • at qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Çok geyik bir konu değil mi arkadaşlar? Böyle şekil bir iki mesaj yazalım eğlenelim. Ne de olsa burası konu dışı. Belki yazdığımız komik mesaja bir iki kişi güler popüler falan oluruz. Hatta alıntı gelir "muhahah zuhahaha" yazarlar kendimizi iyi hissederiz. Blok ve size.

/>

• Bunu yapan ÖSO'danmış. Ciğeri çıkarttıktan sonra tekbir allahu ekber diyorlar alışıldık şekilde. Erdoğan daha bu itleri beslesin bakalım zaten Reyhanlıda bomba patlatan da bu teröristlerdi.
  • yanında limonata niyetine bi bardak çiş dolduraymış
  • bizim millet tam bi embesile dönüştü şurda yapılan yorumları okuduktan sonra bunu daha da iyi anladım
  • pm pls
  • pm pliz
  • allah ıslah etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.