Bildirim
ÖLDÜĞÜNDE EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNÜZ ÜNLÜLER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dave Brockie

Edit:SS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 4 Mayıs 2014; 18:31:27 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Andy Whitfield ve Paul Walker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN : Safacan38
Battlelog : Sgt_Safa -
Ben doğmadan 1 yıl önce ölmesine rağmen eserlerinden tanıdığım , şarkılarını anlamasam da ritim aşinalığı yaratan Tupac Shakur ölmediği hakkında rivayetler çıkmasına rağmen 17 yıldır saklanabilceğini düşünmediğimden mütevellit öldüğüne üzüldüğüm bir sanatçı.
_____________________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.W.Heisenberg___________________________________________________________________________________________________________________________ -

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana

+1_____________________________ -
Barış Akarsu _____________________________ 
-
-
Micheal jackson
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boe B
Türkçe Rap in baş mimarı._____________________________ “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş amacı; vatan gençlerini, vatanın korunmasına ve askeri seferberliklere hazırlamaktır” -
Oncelıkle olumun her turlusu uzer burda tek bır kısı soyleyerek dıgerleırne haksızlık yapmıs gıbı olmayayım hepsının ganı ganı allah rahmet eylesın.
Heath ledger
nolan abımız eger ledger ölmeseydı efsanelerın efsanesı bı 3. Fılm cıkaracaktı kısmet olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En güzel gülüşe sahip adam.
Barış Akarsu.

_____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM. -

_____________________________ -
Kemal sunal , Paul walker
En güzel gülüşe sahip adam.
Türk Sinemasının en iyi komedi oyuncusuydu.Allah rahmet eylesin._____________________________
SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurcna
Micheal jackson
+1_____________________________ Bim Düşmanıyım. Yobaz düşmanıyım. Anarşist oldum tüm yandaşa karşı. -
Tuncel Kurtiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler