Şimdi Ara

OLDU (MU) RIDVAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemo91

Hatırlatırım Hıncal Uluç da Galatasaray lıdır.Ama her TV ye çıktığında GS ye demediğini bırakmıyor.Biz ne zaman gördük bir Fenerli yorumcunun çıkıpta Fenerbahçe ye kızdığını.Öz eleştiri yaptığını?

Mehmet Demirkol u hatırlatırım,adam çıktı elle atılan glleri savundu.Bide deseki;'Suç Fenerli futbolcularda neden bu şekilde gol atma ihtiyacı duyuyorlar?'

Neyse...

Engin VERELi pek izlemem ama ne zaman görsem eleştiriyo..ERDOGAN SENAY ı takip edersen nasıl eleştiri yapılıoo görürsün...Ziya Şengül ü de unutmamk lazım tabiii

Hatırlatırım Hıncal Uluç da Galatasaray lıdır.Ama her TV ye çıktığında GS ye demediğini bırakmıyor.Biz ne zaman gördük bir Fenerli yorumcunun çıkıpta Fenerbahçe ye kızdığını.Öz eleştiri yaptığını?

Mehmet Demirkol u hatırlatırım,adam çıktı elle atılan glleri savundu.Bide deseki;'Suç Fenerli futbolcularda neden bu şekilde gol atma ihtiyacı duyuyorlar?'

Neyse...

Hocam sen boşver diğerlerini de(başka topiklerde tartışılır) Rıdvan olayına gel. Bu topiğin konusu bu.

Rıdvan'ın söyledikleri için görüşlerin nelerdir ?

Orjinalden alıntı: alpyanar

KAPAK 2
    Oyuncular:
    @cdemir
    @Rıdvan Dilmen
    @DH Rıdvan Dilmen karşıtları

SÜRE: 1 sn
    Tür: Komedi-Dram
    Konu: 1 tıkla kapak yapmak.

SİNEMALARDA
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

..........başlatıldı. Benim Fenerbahçeliliğimi söylememe gerek yok. Çaba da sarf etmeme gerek yok. Alnımda zaten yazıyor. Gazetemde ve ekran başında yorumlar yaparken, doğrular çerçevesinde hareket ettim

..... Kaset bende. İsteyenle, istediği yerde maçı tekrar izler yorumlarız. Bütün objektifliğimle yaptığım yorumda, cımbız kullanarak, istediklerini alanlar aleyhime kampanya başlattılar; Galatasaray aleyhine yorum yaptı diye.. Kimse şu cümleleri gündeme getirmedi: 1. Galatasaray, Ali Sami Yen'deki ilk lig maçında Fenerbahçe'yi mükemmel ağırlamıştı. 2. Song-Tomas Türkiye'nin en iyi savunmacıları. 3. Maç sanki Ali Sami Yen'de. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre oyunun büyük bölümüne hakim ve daha iyi oynuyor. 4. Hasan Şaş'a yapılan çirkin. 5. Galatasaray saygı duyulacak bir başarı elde ediyor.

...........Sıralarsam sayfa yetmez. Ama bunlar hiç gündeme gelmiyor. Alex'in golüne nizami dediğim gündeme geliyor. Enteresandır maçtan sonra koridorda gördüğüm Galatasaraylı oyuncular da pozisyona gol dedi. Bir yıl öncesine kadar hakemlik yapan Mutlu Çelik de gol dedi. Yine telefonla sorduğum eski hakemlerden Zülfikar Türedi de gol dedi. Ahmet Çakar ile konuştum; "Ben de önce gol dedim, ama kafam karıştı, kitabı açtım yeni kuralı okudum" dedi. Bütün izleyenler de kuralı öğrenene kadar pozisyona gol dedi aslında. Ama kural değişmiş. Yetmedi ben aynı akşam Maraton'u aradım özür diledim. Bunu da Şansal ağabey yayında söyledi. Yetmedi NTV'deki programımda Cüneyt Çakır'dan özür diledim. Bu cesareti gösterdim.
    Tabii ki, bir futbol yorumcusunun değişen kuralları takip etmesi gerektiğini de anladım.

Yazının tamamı için :http://www.milliyet.com.tr/2006/03/17/spor/ydilmen.html

Atıp tutan arkadaşlar ne diyecekler şimdi bakalım.

Ağzına Sağlık Rıdvan.

• seni eleştiren zat fenerli medya diye tutturan objektiflikten bahsedip ultraslan forumlarında yazanlar kadar fanatiklik yapan bir zat biz kimin ne olduğunu biliyoruz elden bir şey gelmiyor bu ara fenerbahçe ye ve fenerbahçelilere saldırmak revaçta dua etsinler hukuk devletinde yaşıyoruz ırak gibi bir ülkede olsaydık ..

quote:

Neyse...

Hocam sen boşver diğerlerini de(başka topiklerde tartışılır) Rıdvan olayına gel. Bu topiğin konusu bu.

Rıdvan'ın söyledikleri için görüşlerin nelerdir ?

Maç sırasında iyi küfür yedi bizdenÇok saçma şeyler söyledi.Ama genelde objektif yorum yapmaya çalışır.Bazen Fenerbahçe li olması nedeniyle kendini tutamaz ve saçmalamaya başlar.Ama dikkatimi çeken bir olay daha.NTV de falan çıktığı kanalda çok objektif olan Rıdvan Dilmen,FB TV de çıktığı zaman Selçuk Yula dan farkı kalmıyor.

• quote:

Neyse...

Elle atılan golü savundu ne demek???
    Mehmet Demirkol buz gibi gol mü dedi?

Yoksa evet gol elle atılmıştır ve hakem Özgüç Türkalp bunu görmemiştir..Görmemesinde ben art niyet aramıyorum mu demiştir? İkisi arasında dağlar kadar fark var..

Hıncal ULUÇ'un şuurunu ne kadar kaybettiğine dair 2 çok kesikin örnek var
    1. si Mondragon ile Cafer arasındaki bir pozisyona , Hıncal ULUÇ hariç Türkiye'de herkes Mondragon'a kırmızı kart ve ozisyon penaltı demişti..Hıncal ise Mondragon'un rakibine bir hareketi yok sadece degaj yapmaya çalışıyor demişti.

2.ise FB-Genlerbirliği maçından sonra FB'nin hakem sayesinde kazndıgını iddia etmişti..Daha sonra GB ile ilgili yorumlar yapılırken..GB'nin futbolu faul yapmak üzerine ben hakme olsam FB maçında 3 tane kırmızı kart gösterirdim GB futbolculara dedi..Bu ne yaman çelişkidir..Kendi iddiasına göre GB'nin maçı 8 kişi ile bitirmesi lazım ama maçı FB hakem yardımıyla kaznıyor :)

• quote:

Neyse...

Olaylara at gözlüğüyle bakmanın anlamı ne anlamış degıl. Sen ya spor programlarını takıp etmıyorsun yada sadece gsli yazarları diniliyoruz .Haftasonu ve pazartesı biraz otur programları takıp ol, yada bilgin olmadıgı kounlarda, izlemedıgın görmedıgın konularda sacma sapan yorumlar yapma Allah aşkına ya

..........başlatıldı. Benim Fenerbahçeliliğimi söylememe gerek yok. Çaba da sarf etmeme gerek yok. Alnımda zaten yazıyor. Gazetemde ve ekran başında yorumlar yaparken, doğrular çerçevesinde hareket ettim

..... Kaset bende. İsteyenle, istediği yerde maçı tekrar izler yorumlarız. Bütün objektifliğimle yaptığım yorumda, cımbız kullanarak, istediklerini alanlar aleyhime kampanya başlattılar; Galatasaray aleyhine yorum yaptı diye.. Kimse şu cümleleri gündeme getirmedi: 1. Galatasaray, Ali Sami Yen'deki ilk lig maçında Fenerbahçe'yi mükemmel ağırlamıştı. 2. Song-Tomas Türkiye'nin en iyi savunmacıları. 3. Maç sanki Ali Sami Yen'de. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre oyunun büyük bölümüne hakim ve daha iyi oynuyor. 4. Hasan Şaş'a yapılan çirkin. 5. Galatasaray saygı duyulacak bir başarı elde ediyor.

...........Sıralarsam sayfa yetmez. Ama bunlar hiç gündeme gelmiyor. Alex'in golüne nizami dediğim gündeme geliyor. Enteresandır maçtan sonra koridorda gördüğüm Galatasaraylı oyuncular da pozisyona gol dedi. Bir yıl öncesine kadar hakemlik yapan Mutlu Çelik de gol dedi. Yine telefonla sorduğum eski hakemlerden Zülfikar Türedi de gol dedi. Ahmet Çakar ile konuştum; "Ben de önce gol dedim, ama kafam karıştı, kitabı açtım yeni kuralı okudum" dedi. Bütün izleyenler de kuralı öğrenene kadar pozisyona gol dedi aslında. Ama kural değişmiş. Yetmedi ben aynı akşam Maraton'u aradım özür diledim. Bunu da Şansal ağabey yayında söyledi. Yetmedi NTV'deki programımda Cüneyt Çakır'dan özür diledim. Bu cesareti gösterdim.
    Tabii ki, bir futbol yorumcusunun değişen kuralları takip etmesi gerektiğini de anladım.

Ağzına Sağlık Rıdvan.

Rıdvan Dilmen hem futbolcu olarak hem de yorumcu olarak Türkiye'nin en iyileri arasındadır bence..
    Tromsö maçının devre arasındaki konuşmaları olmasa belki bunlar tartışılmayacaktı bile ama o konuşmalar Rıdvan'ın her yorumunda Galatasaray taraftarının aklına geliyor..
    Tromso maçındaki konuşmalardan önce maçları Rıdvan yorumlasın diyenlerdendim ama o maçtan sonra Rıdvan'ın yorumladığı maçları izlemek eziyet oluyor özellikle bu maçlar Galatasaray maçları ise..
    Rıdvan demiş ki ben maçta birçok pozisyonda Galatasaray'ı övdüm..
    Hıncal Uluç da her hafta Gerets'e demediğini bırakmıyor, Galatasaray'ın sağ ve sol beki oyuncu değil diyor, orta saha oyuncularına sayıp duruyor, Galatasaray başkanına demediğini bırakmıyor..
    Madem öyle Ali Sami Yen'deki rövanşta Rıdvan Dilmen ile Hıncal Uluç birlikte yorum yapsınlar..
    fenerli arkadaşlar o zaman anlarlar ne demek istediğimizi..
    Hıncal Uluç muhtemelen maçta Galatasaray aleyhine, fenerbahçe lehine ifadeler kullanacaktır ama fenerbahçe aleyhine söyleyeceği tek bir laf fenerlileri sinir etmeye yetecektir..
    Nasıl Hıncal Uluç fenerlilere antipatik geliyorsa, Rıdvan Dilmen'in de yorumları Galatasaraylılara antipatik gelir oldu Tromso maçının devre arasındaki olaylardan sonra..

• Hıncal Uluçla, Rıdvan Dİlmenı aynı kefeye koymak ne zekadır anlamıs degılım.Cogu arakdasımız bunu demıs.Rıdvan Dilmen yıllarca fener forması giymiş ve o gururu yaşamış bir insan. Ne alakaası var Hıncalla...Biraz düşünmek yeterli olacaktır bence
    arkadaşlar siz memnunsanız sizin maçlarınızı yorumlasın benim işim olmaz
    ama benim maçımda yorum yapmasın istemiyor galatasaraylı taraftarlar objektifliğine güvenmiyor
    rıdvanı sevmek ve güvenmek zorunda değiliz dimi

quote:

Orjinalden alıntı: koko_
    Lig Tv Galatasaray - fenerbahçe maçında yine Rıdvan'a yorum yaptırtacaksa yanına Hıncal Uluç'u da alsın..
    Biz maç izlerken eziyet çekiyorsak fenerliler de eziyet çeksin..

budur..
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

quote:

Ağzına Sağlık Rıdvan.

Rıdvan Dilmen hem futbolcu olarak hem de yorumcu olarak Türkiye'nin en iyileri arasındadır bence..
    Tromsö maçının devre arasındaki konuşmaları olmasa belki bunlar tartışılmayacaktı bile ama o konuşmalar Rıdvan'ın her yorumunda Galatasaray taraftarının aklına geliyor..
    Tromso maçındaki konuşmalardan önce maçları Rıdvan yorumlasın diyenlerdendim ama o maçtan sonra Rıdvan'ın yorumladığı maçları izlemek eziyet oluyor özellikle bu maçlar Galatasaray maçları ise..
    Hıncal Uluç da her hafta Gerets'e demediğini bırakmıyor, Galatasaray'ın sağ ve sol beki oyuncu değil diyor, orta saha oyuncularına sayıp duruyor, Galatasaray başkanına demediğini bırakmıyor..
    Madem öyle Ali Sami Yen'deki rövanşta Rıdvan Dilmen ile Hıncal Uluç birlikte yorum yapsınlar..
    Hıncal Uluç muhtemelen maçta Galatasaray aleyhine, fenerbahçe lehine ifadeler kullanacaktır ama fenerbahçe aleyhine söyleyeceği tek bir laf fenerlileri sinir etmeye yetecektir..
    Nasıl Hıncal Uluç fenerlilere antipatik geliyorsa, Rıdvan Dilmen'in de yorumları Galatasaraylılara antipatik gelir oldu Tromso maçının devre arasındaki olaylardan sonra..

Hocam Rıdvan'la Hıncal'ı nasıl aynı kefeye koyarsın bilmem.

Tamam Rıdvan FB'li ve GS'ın galip gelmesini istemiyor olabilir. Bunuda bir maçın devre arasında söylemiş olabilir. Bu durumu eleştir niye böyle konuştu diye.

Fakat Rıdvan'ı yapmadığı bir şey yüzünden de eleştirmek niye. FB'liyim ama durum bu demiş. Ben yorumlarımı tarafsız yapmaya çalışıyorum demiş.

Maçta yaptığı bir yorum var. "GS daha iyi oynuyor ve maça daha hakim."
    Ben bu konuda kendisine katılmasam bile maçı özetleyen bundan daha tarafsız bir yorum olabilir mi?

Ayrıca maçta çoğu kişi gibi bende Alex'in golu ile ilgili tereddütte kalmıştım.
    kuralın nasıl olduğunu bende bir gün sonra öğrendim. Rıdvan kendisine göre doğru bildiği bir pozisyon hakkında yorum yapmış. Ama bunun doğru oladığını öğrenince gerekli yerlerden özür dilemiş. Bu mu taraflı yorum.

Rıdvan FB'nin başka maçlarında hep Fb lehine yorumlar yapıyor diyorsanız. Evet doğrudur, benim bugüne kadar izlediğim FB'nin BJK'ın , GS'ın maçlarında yorumculuk yapanlar, hep 3 büyüklerin ne yapmaları gerektiğini söylemişlerdir.. yorumlar genelde şöyledir.

"Eğer Fb galip gelmek istiyorsa defansı öne çıkartıp......"

"BJK'ın gol bulabilmesi ve galip gelebilmesi için sağ kanattan yüklenmesi......."

"Eğer Hasan'ı oyuna alıp orta sahayı güçlendirise GS......."

Eğer'ler hep 3 büyükler içindir. Hemen hemen bütün yapılan yorumlar büyük takımın nasıl oynarsa galip gelebileceği şekilindedir.

Ben

"Eğer Kayseri Galip gelmek istiyorsa..."

"Eğer Elezığspor bu düzende oynarsa FB 'yi yener...."

Gibi yorumları çok nadir duydum.

Hiç kimse size Rıdvan'ı sevin demiyor. Sırf FB'ye saldıralım diye oluru olmazı söylemeyin o yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 17 Mart 2006; 13:23:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Yahu sokaktaki çocuğa sorsan bile rıdvanın ne kadar fanatikçe yorum yaptığını söyler sana fenerin ofsaytlarını görmez fenerliler foul yapar görmez. Düşünsenize rıdvan bide hakem olsaydı vay halimize

HAKKATEN YA CİDDİMİSİN

Orjinalden alıntı: megi21

fenerli futbolcu sakatlanıyor diğer takım topu taça atıyor fenerlilerde geri taça atıyor buna fair play diyor
    aynı olay galatasarayın başına geliyor iliç topu köşe vuruşunun oralarda taça atıyor bu fair playlik bir hareket değil diyor
    ama benim maçımda yorum yapmasın istemiyor galatasaraylı taraftarlar objektifliğine güvenmiyor

quote:

Lig Tv Galatasaray - fenerbahçe maçında yine Rıdvan'a yorum yaptırtacaksa yanına Hıncal Uluç'u da alsın..

budur..

VAH VAH ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİ DÜZEN BÖYLE KARDEŞ HERKEZ FAKİRİN SIRTINA BİNİYO

• quote:

fenerli futbolcu sakatlanıyor diğer takım topu taça atıyor fenerlilerde geri taça atıyor buna fair play diyor
    aynı olay galatasarayın başına geliyor iliç topu köşe vuruşunun oralarda taça atıyor bu fair playlik bir hareket değil diyor

quote:

budur..

Hocam aynı pozisyonlardan mı sözediyoruz bilmiyorum ama benim seyrettiğim pozisyonda Rıdvan şunu anlatmak istedi.

Gerçek fair play;
    "Eğer rakip ataktayken senin oyuncun sakatlandı diye topu taça atıyorsa. Sen de topu aynı yerden taça atki rakip hiç olmazsa avantajını biraz olsun korusun."

"Rakip senin ceza sahanın önünde topu taç atsın. Sen topu oyuna sok ama topu rakip ceza sahasının önünden taça at ve sonra adam topu oyuna sokunca baskı yap."
    Gerçek fair play bu diyorsan diyecek sözüm yok.

Son söz FB dahil tüm takımlar hemen hemen her pozisyonda zaten topu taça atarak atağını kesmiş olan takıma topu daha gerilere atarak ve baskı kurarak diğer takımın avantalına olan pozisyonu dezavantaja çevirmiş oluyor.
    Rıdvan burada çok iyi bir tesbit yaparak gerçek Fair play'ın böyle olması gerektiğini anlatmak istedi ama tabi
    anlayana.

• quote:

quote:

Ağzına Sağlık Rıdvan.

EYVALLAH KARDEŞ ASIL OBJEKTİF YORUM BÖYLE OLUR BİR FENERBAHÇE Lİ OLARAK TEBRİK EDİYORUM BÖYLE YORUMA AMA AĞLAMA DUVARI GİBİ KENDİ AYIBINI ÖRTMEK İÇİN BAŞKASINA SALDIRIR GİBİ YORUMLARA HESAP VARSA BECERİKSİZ YÖNETİCİLERİNİZDEN SORUN ÖNCE

• quote:

quote:

quote:

budur..

Hocam aynı pozisyonlardan mı sözediyoruz bilmiyorum ama benim seyrettiğim pozisyonda Rıdvan şunu anlatmak istedi.

Gerçek fair play;
    "Eğer rakip ataktayken senin oyuncun sakatlandı diye topu taça atıyorsa. Sen de topu aynı yerden taça atki rakip hiç olmazsa avantajını biraz olsun korusun."

"Rakip senin ceza sahanın önünde topu taç atsın. Sen topu oyuna sok ama topu rakip ceza sahasının önünden taça at ve sonra adam topu oyuna sokunca baskı yap."
    Gerçek fair play bu diyorsan diyecek sözüm yok.

Son söz FB dahil tüm takımlar hemen hemen her pozisyonda zaten topu taça atarak atağını kesmiş olan takıma topu daha gerilere atarak ve baskı kurarak diğer takımın avantalına olan pozisyonu dezavantaja çevirmiş oluyor.
    Rıdvan burada çok iyi bir tesbit yaparak gerçek Fair play'ın böyle olması gerektiğini anlatmak istedi ama tabi
    anlayana.

Cdemir hocama sonuna kadar katılıyorum...Gerçek FairPlay'in altını çizen Rıdvan'ın bu konuda bile eleştiri alması ne kadar tarafsız peki?

• quote:

Neyse...

FENERLİ YAZARLARDA FENERBAHÇEYİ ELEŞTİRİYOLAR AMA TÜRK TV LERİNDE NEREYİ SEYREDİYOSAN

• @cdemir hocam
    aynı pozisyon fenerbahçe maçında olunca da tepkisini koyacakki ben ozaman tamam diyecem
    ama fenerin bir maçını hatırlıyorum topu taça bile atmadılar
    ama rıdvan ozaman bu yorumları yapmamıştı
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

@cdemir hocam
    aynı pozisyon fenerbahçe maçında olunca da tepkisini koyacakki ben ozaman tamam diyecem
    ama fenerin bir maçını hatırlıyorum topu taça bile atmadılar
    ama rıdvan ozaman bu yorumları yapmamıştı

Hocam hangi maçı söylüyorsun bilmiyorum FB taça atmadı Rıdvan'da yorum yapmadı demişsin.
    Ben öyle bir şey hatırlamıyorum.
    Benim hatırladığım Alex FB'li bir futbolcu yerdeyken topu taça atmamış ve devam etmişti. Rakip oyuncular yerdeyken atılmayan bir pozisyon varmıydı hatırlamıyorum sen öyle diyorsan da sana inanıyorum. Eğer böyle bir olay varsa hem topu taç atmayan oyuncu hemde Rıdvan yanlış yapmış?

Ama Rıdvan'ın yukarıdaki yorumuna bakarsak bence eğer yaptıysa daha önceki hatalarından dönmüş.

Ayrıca Rıdvan bu konuya yeni dikkat etmiş ve bu konu hakkındaki ilk yorumu sanırım.
    Rıdvan söylemeden önce bende çok fazla dikkat etmemiştim. Ama gerçekten FB dahil her takım öyle yapıyor.
    Yanlış ama öyle yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 17 Mart 2006; 14:47:37 >

• hocam diyarbakır maçıydı heralde tam hatırlıyamıyorum son dakikalarda olmuştu bu olay
    o konu da haklı ona bişley dediğimde yok zaten ama çoğu takım öyle yapıyor sadece galatasaray maçında o yorumu yaparsan bence yanlış olur
    benim dediğim şu hocam
    rıdvan zaten kendide dile getiriyor ilk önce fener gelir diye
    tromso maçı devre arasıda dedikleride ortada
    ben bir galatasaraylı olarak rıdvanı galatasaray maçlarında yorumunu dinlemek istemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.