böyle yorumcular olmasın diyorum yorumcu taraflı olduktan sonra varmı yorumum kiymeti....tv,radyoda istemiyoruz ne taraflı spiker nede yorumcu ....takımların kendine ait yerlerde ne isterlerse yapsınlar ....
cdemir'in getirdigi Rıdvan ropörtajını okudun mu? Siz istiyorsunuz ki Rıdvan FB li diye FB yi hiç övmesin. cdemir'in yazdıklarını oku. Okumadıgın belli cünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
böyle yorumcular olmasın diyorum yorumcu taraflı olduktan sonra varmı yorumum kiymeti....tv,radyoda istemiyoruz ne taraflı spiker nede yorumcu ....takımların kendine ait yerlerde ne isterlerse yapsınlar ....
Rıdvan bana göre Türkiyede dogru düzgün futboldan anlayan 2-3 yorumcudan biridir...GS li arkadaslara Tromso macı dewre arasnı duduydktan sora sanırım Rıdwan ın dedikleri yada demedikleri batar oldu..Belki de haklılar..Bnm söleme istediğim Rıdvan kadar futboldan anlayan yorumcu pek yok..Bnm için futboldan anlayan Rıdvan,Sinan Engin,Levent Tüzemen..bunların takımı ne olursa olsun objektif yorum yaptıklarına inanıyorum..Tamamen tarafsız yorum yapan tek kişi war bu ülkede,o da Ömer Üründül...
bozuk saat bile 24 saat,te 2 kere dogruyu gösterir..
kim olursa olsun yorumcu formasını cıkaracak cıkaramıyorsa o adam orda olmayacak gitsin nerde işini yaparsa yapsın bugün fb diyelim yarın gs-bjk-ts gene olmaz ben seyrederken niye cileden cıkıyım kardeşim bu işin zevki tek taraflımı yokmu bunun ortası yaa...hayret gercekten hayret ...
ya Fener karşıtı her şeyle karşımızdasınız.. Rıdvan'a laf atanlar Ercan Taner'in Gsnin gollerinden sonra bağırmasına ne diyecekler?ben de ercan tanerin Fb maçlarını anlatmasını istemiyorum...ee ben istemedim diye koskoca digitürk spikerini değiştirecek değil ya..ee n'apalım her zaman istediklerimiz olmuyormuş
quote:
bozuk saat bile 24 saat,te 2 kere dogruyu gösterir..
kim olursa olsun yorumcu formasını cıkaracak cıkaramıyorsa o adam orda olmayacak gitsin nerde işini yaparsa yapsın bugün fb diyelim yarın gs-bjk-ts gene olmaz ben seyrederken niye cileden cıkıyım kardeşim bu işin zevki tek taraflımı yokmu bunun ortası yaa...hayret gercekten hayret ...
Hocam o zaman hiç bir maça yorumcu çıkartmayacaklar.
Daha önce söylediğim gibi.
4 Büyüklerin her maçında yorumcular hep 4 büyüklerin kazanmasını ister gibi yorumlar yapıyor. Ayrıca spor programlarında sadece bu 4 takım kurtarılıyor.
Hiç bir yorumcunun ; Örneğin FB yada GS yada BJK Kayseriye 2-0 yenikken, Kayseri şunu bunu yaparsa 2 gol daha atar bu maçı bitirir dediğini duymadım. Ama onların FB - GS - BJK şunu şunu yaparsa beraberliği kurtarır yada galip gelir dediğini çok duydum.
Hani nerde diğerleri o zaman onlara karşı haksızlk yapılmıyor mu?
Sen bundan hiç rahatsız oldun mu?
Rıdvan yazmış ben o maçta taraflı yorum yapmadım diye. Bana görede o maçta taraflı yorum yapmadı. Bir iki hatasını öne sürerek her zaman böyledir diyemezsiniz.
Eğer Rıdvan'ın 2 x 2 = 4 bile demesi sizi rahatsız ediyorsa şikayetler lütfen müdüriyete. O konuda bizler bir şey yapamayız.
Ama 2x2 = 4 dediği halde sırf kininiz var diye de eleştirmeye devam ederseniz bence haksızlık yapıyorsunuz.
ben taraflı tutumunu sürdüren spiker ve yorumcu ile maç izlemek istemiyorum benim fikrim yakışmıyor ve taraflı yayın yapan tv,lerde bu işe dikkat etmeli sonuç bir tarafı geriyor ne hakkı var diyorum takım gözetmiyorum...olması gerekeni yazıyorum...
bi zamanlar star grubu teleon maçları gösterirken kumandadan spiker seçebiliyorduk ve taraflı şekilde maçı izliyorduk.rıdvan ınki biraz o hesap oluyo.
be cool@ teleon daha centilmendi degilmi..
quote:
hiç olmazsa tarfsız olan spikeride seçebiliyordun.Şimdi maç başlamadan önce önce yorumcuyu öğrenip ona göre maçı seyredip seyretmeyeceğin konusunda karara varman lazım.
kesinliklle daha centilmendi visualize hocam
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
quote:
hiç olmazsa tarfsız olan spikeride seçebiliyordun.Şimdi maç başlamadan önce önce yorumcuyu öğrenip ona göre maçı seyredip seyretmeyeceğin konusunda karara varman lazım.
kesinliklle daha centilmendi visualize hocam
+1905
+ birde şansal+ermana,da katlanacaksın olacak iş degil...
quote:
+ birde şansal+ermana,da katlanacaksın olacak iş degil...
ya ağlayacaksan digitürk alma sen deben de ercan taneri sevmiyorum çünkü gs gol atınca sesi çıktığı kadar bağırıyor..fb gol atınca üzüntülü biçimde söylüyor..ama sizin gibi ağlamıyorum
ne kadr boş bir muhabbet yaaa. hala uzatıyorsunuz.
ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin attığı ikinci gol öncesinde taça atılan top ile ilgili Fair Pay'e aykırı hareket olduğu itirazlar vardı hocam..
ERMAN TOROĞLU: Ankaragücü kalecisi topu taça atıyor sakatlandığı için.. Neden topu aynı yerden taça atmıyorsun.. Bu Fair-Play’e aykırı.. Top Ankaragücülü kalecide.. Niye baskı yapıyorsun.. Yapılan sporculuk ruhu değil.. Sabaha kadar oynasan bu Ankaragücü’nü yenersin, neden böyle ufacık şeylere sığınıyorsun ya?..
Arkadaşlar durum bu. Rıdvan'ın anlatmak istediği bu. FB belki GS maçında 1 defa doğrusunu yaptı ama. Ankaragücü maçında yine yanlış yapmış.
Benim gördüğüm pozisyonların %99 'u bu şekilde gelişiyor.
Umarım tüm takımlar bunun farkına varırda artık yapmazlar.
quote:
Orjinalden alıntı: montoya
Oldu (mu) Rıdvan!
Gazetecinin görevi yaşananları veya yaşanacakları 'objektif olarak halka yansıtmaktır. Eğer bir medya kuruluşunda çalışıyorsanız, gazeteci değilseniz bile bu basit gibi görünen ama uyulması aslında çok zor olan 'adı konmamış' kurala uymalısınız. Çünkü sizden haber veya yorum bekleyenler taraflı olsalar bile gerçekleri bilmek istiyorlar. F.Bahçe-G.Saray maçının ardından önce yazımı yazdım sonra da eve gidip karşılaşmanın tekrarını izledim. Ve bir gazeteci olarak 'duyduklarıma' şaşırdım. Rıdvan Dilmen karşılaşmayı Lig TVde yorumlarken söylediği ve söylemedikleriyle gaf üstüne gaf yapmıştı. 'Ofsayt' dediği pozisyonun ağır çekimde ofsayt olmadığını görünce susuyor, derbiyi F.Bahçe ağırlıklı yorumluyor, sarı-lacivert gözlüklerini oyunun her dakikasında gözlerine iyice yaklaştırıyordu.
Appiah'ın Ayhan'ın suratına bastığı pozisyonu yorumsuz geçerken, Alex'in Aykut'tan faul yaparak çaldığı ve boş ağlara yolladığı topu 'buz gibi gol' olarak değerlendiriyordu. Sonra "Hakemin arkası dönüktü görmemiş olabilir" diyerek maçı televizyondan yayınlayan Lig TVnin yönetmeni Musa Çözen'e orta yapıyor. Çözen, pozisyonu 4 kez ağır çekimde ekrana getirip, Cüneyt Çakır'ın olayı net şekilde gördüğünü ispatlıyor. Dilmenden 'ses' yok. Zaten bu pozisyonu yorumlayabilmek için uluslararası futbol kurallarını bilmek lazım. Bilmiyorsanız yorum yapmamak gerek.
Renkleri ağır bastı! F.Bahçe 2-1 öne geçiyor. Ardından bir serbest atış. Alex ortalıyor, top altı pasa düşmeden Rıdvan patlatıyor: 'Oldu!..' Yok Rıdvan, olmadı. Hem de hiç olmadı. Hele Nobre'nin topa elle atladığını görmediysen bin kere olmadı.
Türkiye, Rıdvan Dilmen'i yorumlarını objektif ve doğru yaptığı için yıllardır 'yorumcu' olarak kabul ediyor ve üzerine giydiği F.Bahçe formasını hiç dikkate almıyor. Ama formanın renkleri ağır basıp objektiflik ortadan kayboluyorsa diyecek bir söz yok. Bütün bunlardan sonra Rıdvan'ın maçı bir kere daha izleyip, yaptığı yorumları dinlemesini ona tavsiye ediyorum.
Çünkü Türkiye Rıdvan Dilmen'i seviyor. Yaptığı hataları görmesi hem ona, hem de Türk futboluna kazandıracaktır.
Gökmen Özdemir - Vatan
Siz galatasaraylılar takımı bıraktınız bir de hakiki delikanlı ve Fenerbahçe'li yorumculara mı dil uzatıyorsunuz. Sizlere diyecek söz bulamıyorum artık. Sizin fanatik yazarlarınızın gafları her hafta sizin yaptığınız gibi mercek altına alınsa bi daha değil televizona evlerinden dışarı çıkamazlar be. Yeter artık uğraşmayın bizimle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme