Şimdi Ara

OLDU (MU) RIDVAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıdvan Dilmenin yorumlarında Fenerbahçeyi kayırdığını hiç görmedim adam FB-GS maçında daha çok Galatasarayı savundu hatta, Alın size yanlı yorumcu Digitürkte yorumculuk yapan eski futbolcu Hakan Ünsal; bence iyi bir insan ama kötü bir yorumcu Galatasaray kötüde oynasa sürekli kayırıyor,Mesela Galatasaray-Samsun Maçında ve 2.yarının ortalarına kadar Samsun hep oyunun hakimiydi,adamın yaptığı yorum şöyle;
    Samsun takımının ligde bulunduğu konuma göre bu oynadığı futbol düşündürücü diyor,suçlu arayacaksan kendi takımını suçla niyeoynayamadı diye başkalarını karalama ,takımın büyük takımsa büyüklük sahada olur, iyi oynayan takıma şapka çıkaracaksın bu yazdıklarım her yorumcu içinde geçerlidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 16 Mart 2006; 19:09:28 >
  • Türkiyede bazi seyler baya kuralsiz, kalitesiz ve dolayi seviyesiz. Medyada yanlis kisiler görev yapiyor. Cogu sanki Diplomalarini hediye almis. Ne Ridvanin yorumcu olarak Fenerbahceli olmasina hakki var nede birisinin bir Gazeteyi baska bir kisiye karsi silah olarak kullanmasina. Yakinda butün bu yamukluklar, diger yamuk olaylar ile birlikte bu kisiler ile birlikte baslarina yikilacak. Bazen yikiliyor bile. Türkiye - Isvicre maci...Avrupada basarisizlik... bunlarin degismesi icin önce her yanimiz ile belirli bir seviyeye ulasmamiz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 16 Mart 2006; 20:14:24 >
  • şu maçlarda yorumcu olmasını ben bi türlü anlamıyorum. tamam maç öncesi devre arası ve maç sonrası yorum yapacak adam olsun da maç esnasında yoruma ne gerek var ki? ben de görüyorum kim nasıl oynuyor yoruma ihtiyacım yok. spiker adam gibi maç anlatsın yeter.

ALİ KIRCA "SİYASET MEYDANI"nda neden Gsdeki başkanılık yarışını tartıştı?biz de bunları gündeme getirelim

Bir zamanlar İstanbul'da bir koyda bahçe içinde bir fener vardı.Yüzyıl boyunca durduğu yerden tarihe tanıklık etti ve etrafına ışık saçtı.İşte FENERAHÇE bu ışıktan doğdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

madem tarafsız yorumcu istiyorsunuz alın size bir soru...

ALİ KIRCA "SİYASET MEYDANI"nda neden Gsdeki başkanılık yarışını tartıştı?biz de bunları gündeme getirelim

Ne alaka??? Ali Kırca çıkıp Fb-Gs maçı mı yorumluyor??

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

siyaset ile gsdeki başkanlık yarışı ne alaka?ben de atv nin tarafsız yayın yapmasını istiyorum..sizin gstv ye falan ihtiyacınız yok aslında kanald,atv,star hepsi sizin

Bir zamanlar İstanbul'da bir koyda bahçe içinde bir fener vardı.Yüzyıl boyunca durduğu yerden tarihe tanıklık etti ve etrafına ışık saçtı.İşte FENERAHÇE bu ışıktan doğdu...

• quote:

quote:

quote:

siyaset ile gsdeki başkanlık yarışı ne alaka?ben de atv nin tarafsız yayın yapmasını istiyorum..sizin gstv ye falan ihtiyacınız yok aslında kanald,atv,star hepsi sizin

ne alakası var arkadaşım.ali kırca o programda canaydın ile papaz bile oldu adam kongre üyesi birde.gündemin ortasında olan bir konuyu programına taşıdı.siyaset meydanı yıllardır var ve hep gündem konularını tartışır bu da gündemdi ve bunuda tartıştılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

quote:

quote:

ne alakası var arkadaşım.ali kırca o programda canaydın ile papaz bile oldu adam kongre üyesi birde.gündemin ortasında olan bir konuyu programına taşıdı.siyaset meydanı yıllardır var ve hep gündem konularını tartışır bu da gündemdi ve bunuda tartıştılar.

iyi de neden Gs'yi programa taşıyor?Bjk'nin de bir ton derdi var..yönetim ibra edilecekti,edilmeyecekti..Fb'nin de derdi var..herkes kendi takımını destekler bunun hakkında program yapar,yazar ve yorum yapar..Rıdvana laf atanlar bunları da düşünsün bir zahmet

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

quote:

quote:

iyi de neden Gs'yi programa taşıyor?Bjk'nin de bir ton derdi var..yönetim ibra edilecekti,edilmeyecekti..Fb'nin de derdi var..herkes kendi takımını destekler bunun hakkında program yapar,yazar ve yorum yapar..Rıdvana laf atanlar bunları da düşünsün bir zahmet

iyi diyosun ama galatasarayın düştüğü durumla fener ve beşiktaşın durumu birmi.lütfen birazcık objektif bakalım.ha tamam oranın dekoru falan biraz abartılmış ama takılacak bişey değildi bence ama rıdvan bariz belli ediyo hocam yorumcu adama yakışmaz

• marcopaşa kuyuya bir taş atmış herkes kuyunun başında şaka

Orjinalden alıntı: somali

marcopaşa kuyuya bir taş atmış herkes kuyunun başında şaka

Orjinalden alıntı: koko_

Lig Tv Galatasaray - fenerbahçe maçında yine Rıdvan'a yorum yaptırtacaksa yanına Hıncal Uluç'u da alsın..
    Biz maç izlerken eziyet çekiyorsak fenerliler de eziyet çeksin..

günün anlam ve önemini gösteren en doğru cümle bu

• quote:

açılan bir topiciğin konusunun saptırılmasında üstüne yok
    acayip değiştiriyosun konuyu

• Rıdvana laf söyletmem.Adam herzaman der Fanatik Fenerliyim die. O maçta dikkatimi cekmedı çünkü kafayı yicektım izlerken.Diger maçlarda banada böyle birşey denk gelmedi
  • ..........başlatıldı. Benim Fenerbahçeliliğimi söylememe gerek yok. Çaba da sarf etmeme gerek yok. Alnımda zaten yazıyor. Gazetemde ve ekran başında yorumlar yaparken, doğrular çerçevesinde hareket ettim

..... Kaset bende. İsteyenle, istediği yerde maçı tekrar izler yorumlarız. Bütün objektifliğimle yaptığım yorumda, cımbız kullanarak, istediklerini alanlar aleyhime kampanya başlattılar; Galatasaray aleyhine yorum yaptı diye.. Kimse şu cümleleri gündeme getirmedi: 1. Galatasaray, Ali Sami Yen'deki ilk lig maçında Fenerbahçe'yi mükemmel ağırlamıştı. 2. Song-Tomas Türkiye'nin en iyi savunmacıları. 3. Maç sanki Ali Sami Yen'de. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre oyunun büyük bölümüne hakim ve daha iyi oynuyor. 4. Hasan Şaş'a yapılan çirkin. 5. Galatasaray saygı duyulacak bir başarı elde ediyor.

...........Sıralarsam sayfa yetmez. Ama bunlar hiç gündeme gelmiyor. Alex'in golüne nizami dediğim gündeme geliyor. Enteresandır maçtan sonra koridorda gördüğüm Galatasaraylı oyuncular da pozisyona gol dedi. Bir yıl öncesine kadar hakemlik yapan Mutlu Çelik de gol dedi. Yine telefonla sorduğum eski hakemlerden Zülfikar Türedi de gol dedi. Ahmet Çakar ile konuştum; "Ben de önce gol dedim, ama kafam karıştı, kitabı açtım yeni kuralı okudum" dedi. Bütün izleyenler de kuralı öğrenene kadar pozisyona gol dedi aslında. Ama kural değişmiş. Yetmedi ben aynı akşam Maraton'u aradım özür diledim. Bunu da Şansal ağabey yayında söyledi. Yetmedi NTV'deki programımda Cüneyt Çakır'dan özür diledim. Bu cesareti gösterdim.
    Tabii ki, bir futbol yorumcusunun değişen kuralları takip etmesi gerektiğini de anladım.

Yazının tamamı için :http://www.milliyet.com.tr/2006/03/17/spor/ydilmen.html

Atıp tutan arkadaşlar ne diyecekler şimdi bakalım.

Ağzına Sağlık Rıdvan.

• Hatırlatırım Hıncal Uluç da Galatasaray lıdır.Ama her TV ye çıktığında GS ye demediğini bırakmıyor.Biz ne zaman gördük bir Fenerli yorumcunun çıkıpta Fenerbahçe ye kızdığını.Öz eleştiri yaptığını?

Mehmet Demirkol u hatırlatırım,adam çıktı elle atılan glleri savundu.Bide deseki;'Suç Fenerli futbolcularda neden bu şekilde gol atma ihtiyacı duyuyorlar?'

Neyse...
  • Rıdvan ve Metin Tekin gibi oyuncular nie yetişmio artık yaa...Bunlar gibi iyi Türk futbolcuları yılalrdır görmedim...Ahhh o günler ne güseldi..Şeytan ve Sarı Fırtına,karşılıklı yaptıkları maçları kacırmzdmm(genelde yenilirdik ama olsun)
    @Rıdvan Dilmen
    @DH Rıdvan Dilmen karşıtları

SÜRE: 1 sn
    Tür: Komedi-Dram
    Konu: 1 tıkla kapak yapmak.

SİNEMALARDA
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

..........başlatıldı. Benim Fenerbahçeliliğimi söylememe gerek yok. Çaba da sarf etmeme gerek yok. Alnımda zaten yazıyor. Gazetemde ve ekran başında yorumlar yaparken, doğrular çerçevesinde hareket ettim

..... Kaset bende. İsteyenle, istediği yerde maçı tekrar izler yorumlarız. Bütün objektifliğimle yaptığım yorumda, cımbız kullanarak, istediklerini alanlar aleyhime kampanya başlattılar; Galatasaray aleyhine yorum yaptı diye.. Kimse şu cümleleri gündeme getirmedi: 1. Galatasaray, Ali Sami Yen'deki ilk lig maçında Fenerbahçe'yi mükemmel ağırlamıştı. 2. Song-Tomas Türkiye'nin en iyi savunmacıları. 3. Maç sanki Ali Sami Yen'de. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre oyunun büyük bölümüne hakim ve daha iyi oynuyor. 4. Hasan Şaş'a yapılan çirkin. 5. Galatasaray saygı duyulacak bir başarı elde ediyor.

...........Sıralarsam sayfa yetmez. Ama bunlar hiç gündeme gelmiyor. Alex'in golüne nizami dediğim gündeme geliyor. Enteresandır maçtan sonra koridorda gördüğüm Galatasaraylı oyuncular da pozisyona gol dedi. Bir yıl öncesine kadar hakemlik yapan Mutlu Çelik de gol dedi. Yine telefonla sorduğum eski hakemlerden Zülfikar Türedi de gol dedi. Ahmet Çakar ile konuştum; "Ben de önce gol dedim, ama kafam karıştı, kitabı açtım yeni kuralı okudum" dedi. Bütün izleyenler de kuralı öğrenene kadar pozisyona gol dedi aslında. Ama kural değişmiş. Yetmedi ben aynı akşam Maraton'u aradım özür diledim. Bunu da Şansal ağabey yayında söyledi. Yetmedi NTV'deki programımda Cüneyt Çakır'dan özür diledim. Bu cesareti gösterdim.
    Tabii ki, bir futbol yorumcusunun değişen kuralları takip etmesi gerektiğini de anladım.

Yazının tamamı için :http://www.milliyet.com.tr/2006/03/17/spor/ydilmen.html

Atıp tutan arkadaşlar ne diyecekler şimdi bakalım.

Ağzına Sağlık Rıdvan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.