Şimdi Ara

OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.416
Cevap
28
Favori
229.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1975, Afric Simone, Ramaya;

1976, Afric Simone, Hafanana;

• 1968, Donovan, Atlantis; Scorcese filmi " Sıkı Dostlar " müziklerinden. Umarım UFO'cuların baskınına uğramaz Oldies!

• 197.., Lolita Flores, Si Pero No;

1975, Lolita Flores, Amor Amor; Yeliz " Yalan " 'ın aslı, yalan olmayanı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 12 Ağustos 2010; 18:34:05 >
  • 1970 , Nicola Di Bari , La Prima Cosa Bella ;

197. ,Nicola di Bari , Il Cuore e Uno Zingaro ;

• Il Cuore è Uno Zingaro, 1971 Sanremo birincisi olmasına rağmen Eurovision'a katılmayan, mükemmel bir parçadır. Haddim olmayarak tamamlayayım dedim ama adımdan iyi bildiğim bir şarkıdır, engel olamadım kendime.
  • @ferdinnand; teşekkürler bilgi için,bu tembelliğin nedeni sıcaklar

@neommy; bu şarkıyı aramadım bile-eminim olmadığından,ilk defa dinledim;bu sayfanın yıldızı da bu olur belki.1971 yapımı"Ça N'arrive

Qu'aux Autres"isimli filmin şarkılarından biri.Filmin acıklı hikayesi yönetmeni Nadine Trintignan'ın kişisel deneyiminden çıkmış;9 aylık

bebeklerini kaybeden çiftin(oyuncuların adını yazmaya gerek var mı?)hayatla başetme süreci..Daha da acısı seneler sonra Nadine

Trintignan'ın aktör Jean Lois Trintignan'la ortak çocuğunu da kaybetmiş olması-Marie Trintignan "Noir Désir"grubunun solisti,sevgilisi

Bertrand Cantat'la giriştikleri şiddetli kavga sonrası travmaya bağlı beyin ödemi sonucu hayatını kaybetmişti....

1971 , Michel Polnareff , Ca N'arrive Qu'aux Autres ;

• 1967 , Michel Polnareff , Ame Caline ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narissa -- 12 Ağustos 2010; 0:14:09 >
  • 1969, Shirley Bassey, Life Goes On; "Z" film şarkılarından, Mikis Theodorakis'in harika müziği ve Shirley Bassey'in bu şarkıdaki muhteşem sesi birbirini tamamlamışlar. Yukardaki Narissa'nın üzücü hikayesinden sonra en üzücü konuda bile ümidi ve öfkeyi yanında taşıyan Theodorakis iyi gider!

• Bu film hep "Z"yi hatırlatır bana,ya da tersi.(Baş oyuncuları da aynı üstelik)Gerçek ve güneş..İkarus.

Ennio Morricone , I Comme Icare :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narissa -- 12 Ağustos 2010; 1:12:06 >
  • 1974, Sheila, Mélancolie; Şarkıyı YouTube'a koyan güzel söylemiş;

"Oh que je t'aime"...
    "L'amour ! L'amour c'est toi !"...
    Böyle sözler böyle bir konuyu bulunca, artı melodi ve şarkıcı, kişinin yapacağı.... bırak olsun."

" tüm zamanların en güzel aşık kadın şarkısı,
    etkileyici, dokunaklı,....ve sarsıcı..
    Ekranda bir güzellik, ve gereken ses, geniş, yumuşak, güçlü,...size ilişkin sözler...

1971, Sheila, Les rois mages (couleurs); Üzgünüm sesi pek iyi değil.

@narissa;
    Haklısınız sayfanın yıldızı belli oldu galiba, bende ilk defa duydum o şarkıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 12 Ağustos 2010; 18:44:24 >
  • 1971, Neil Reid, Mother Of Mine; Sulugöz milletimiz bayılıp listebaşı yapar tabii, anneciğine güzel bir şarkı söyleyen şirin çocuk!

• 1970, Deep Purple, Black Night;

1969, The Edwin Hawkins Singers, Oh Happy Day;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 12 Ağustos 2010; 18:15:11 >
  • 1964, Nini' Rosso, Il Silenzio;

• 1961,Nino Rossi, La Ballata Della Tromba; iki Nini Rossi harikası daha.

196.., Nino Rossi, Serenade;

• Yabancı müzikleri karışık modda bırakmış, birşeyler okuyordum ki bir şarkı acayip hoşuma gitti.
    Hemen davrandım kim len bu adam dedim, bob dylan'mış Arşivde olan tüm şarkılarını dinledim. Tüm dediysem tek albüm vardı oda modern times ve cidden bu adama karşı büyük sempati uandı içimde. Şimdi ne bulabilisem dinlemeye çalışıyorum bakalım.
  • Yukarda paylaştığınız deep pruple parçasını gördüm. O grubuda çok severim. Smoke on the water favorimdir, bir tane daha vardı favorim ama idnlemeyeli uzun zaman olmuş unuttum ismini

1.sayfaya bakınca korktum. Neyseki f3 tuşu var. Bu arada dediğinizi yeni anladım ya, alemsiniz cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasozby -- 14 Ağustos 2010; 0:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby
    Yukarda paylaştığınız deep pruple parçasını gördüm. O grubuda çok severim. Smoke on the water favorimdir, bir tane daha vardı favorim ama idnlemeyeli uzun zaman olmuş unuttum ismini
    1.sayfaya bakınca korktum. Neyseki f3 tuşu var. Bu arada dediğinizi yeni anladım ya, alemsiniz cidden

Bizde 1500 civarında şarkı koyup milleti korkutmaya çalışırken çok yorulduk. Şaka bir yana o 1500 şarkılık listeyi saklayın, iyi seçilmiş şarkılardır ve yaşlanınca çok yardımcı olur eski şarkıları aramaya başladığınızda!

Not: Deep Purple severseniz, Creedence Clearwater Revival'da seversiniz muhtemelen, listeden bulup dinleyin hoşunuza gider!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 14 Ağustos 2010; 2:09:44 >
  • Hiç kaçırır mıyım efenim
  • Bende değişik etkileri olan iki beatles parçası gelsin sizlere.

The Beatles - Yesterday

The Beatles - Let it be

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.