Bildirim
OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (45. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yıllar önce bir filmde (sweet dreams) jessica lange'in canlandırdığı Patsy Cline!
Ben o filmle tanımıştım bu sesi, uçak kazasında ölmeseydi belki de gelmiş geçmiş en iyi amerikan sesi olurdu, ella abla ve billie teyze duymasın tabii ki!
bu gece bu kadar, adaba uymak lazım,
hem neommy listeye durmadan eklemek zorunda kalmasın -
Bir süre enstrumental ağırlıklı gideceğim, hatta bilhassa Paul Mauriat parçalarından. Onun bir dolap dolusu C90 kasetleriyle büyüdüm sayılır, es geçmem söz konusu olamaz üstadı. Sıradaki parçayı çaldığını hiç duymamıştım, mükemmel bir bestesi vardır, hakkını da vermiş gerçekten. Bu arada Claudio Mattone bestelerine de hastayım valla, adamın yaptığı her beste on numara.
1971 - Paul Mauriat - Il Cuore è Uno Zingaro
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X