Bildirim
OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (44. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1973, Donovan, There Is An Ocean; 1973, Essence To Essence albümünden ( bilgiler Narissa farkı! ) En güzel Donovan şarkısı, yılın tüm yorgunluğunu 3 dinlemede yok eder!
Şaka bir yana benim Oldies'e koyabildiğim şarkıların beğendiklerimin sıralanmasında ilk 5'e çok rahat giren çok dinlendirici bir Donovan şarkısı. Narissa'nın bunu atlamasına doğrusu şaşırdığımıda söyleyim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 5 Ağustos 2010; 0:20:34 > -
197, Marwann, Soleado; Enstrümental, şarkı ve bestecisi veya söyleyenler hakkında bilgisi veya linki olan arkadaş var mı acaba? Çok bilinen bir melodi ama hiçbirşeyini bilmediğimi bugün yeni anladım! İnternette bilgi bulamadım! Johnny Mathis, when a child is born veya another time kısımlarını hayal meyal hatırlasamda bestecisi ve ilk tanıtan şarkıcıyı merak ediyorum!
-
1964, Jimmy & The Rackets, Black Eyes; Umarım BoraMT kızmaz, aynı şarkı hakkında daha önce bilgi vermişti sanıyorum 13. sayfada; Les Fantomes - Les yeux noirs (1963) ... Ama bu versiyonda ilginç gelebilir. Dünyanın neredeyse her dilinde var bu eski Rus şarkısı, ( komik olan herkesin yalnız kendinde olduğunu sanması! ) Black Eyes (Dark Eyes / Ochi Chornye / Les yeux noirs / Panung hideung / Ojos negros / Schwarze Augen)...
19.., John Williams, Asturias (Leyenda); Isaac Albeniz'in hep sevilen eseri.
1952, Mario Lanza, Granada; Augustin Lara'nın 1920'lerden kalma eserini Mario Lanza "Because You Are Mine" da söylüyor, daha yeni ve daha iyi kayıtlarından yüzlercesi bulunabilir YT'da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 4 Ağustos 2010; 7:21:51 > -
-
-
-
@Ferdinnand;
Teziniz bitmişe benziyor!Sizi burada görmek sevindirici.
Paul Mauriat bir yana Donovan bence sayfanın yıldızı,yıllar önceki şarkısından kırıntı olarak hatırlayabildiğim birkaç kelimeyle ulaştığımdan benim için değeri büyük ve çok güzel bir şarkı gerçektende!
-
quote:
Orijinalden alıntı: neommy
@Ferdinnand;
Teziniz bitmişe benziyor!Sizi burada görmek sevindirici.
Paul Mauriat bir yana Donovan bence sayfanın yıldızı,yıllar önceki şarkısından kırıntı olarak hatırlayabildiğim birkaç kelimeyle ulaştığımdan benim için değeri büyük ve çok güzel bir şarkı gerçektende!
geri dönebildim sonunda, rahat rahat konuyu takip edebilirim artık. Donovan vidodaki resimden midir bilmem ileri derecede melankolik geldi, rahatlamak için mümkün değil dinleyemem. bu arada kesin konuşmak için daha çok erken, sayfa bitmeden daha ne yıldızlar parlar kim bilir..
-
@Neommy;Donovan'ın böyle bir şarkısı olduğunu bile bilmiyordum,kaçırmışım ;çok güzel gerçekten..1973 tarihli "Essence to Essence"albümündenmiş..
Albümdeki şarkıların sözleri için "meditative" ve "spirituel" sözcükleri kullanılmış Wikipedia'da..
Ben uzun zamandır bir şarkı arıyordum,sonunda şarkıcının adına ulaştım(şarkının adını zaten biliyordum) ama hiçbir yerde kaydını bulamıyorum..
Sizden ümitliyim: Mary Cristy -"Non, ce n’est pas fini"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narissa -- 4 Ağustos 2010; 23:07:00 > -
-
@narissa;
Tesadüf, bende kısa tatilimde Mary Cristy'nin şarkılarına bakmıştım, ama sonra başkaları girdi araya. Bulursam hemen yazarım buraya.
Donovan bana da büyük sürpriz oldu doğrusu. Şarkı adıda, şarkıcıda aklımda hiç yoktu! Googıl sağolsun! Sözlerin " there is a reason for every season of change within ourselves " kısmı aklımda kalmış, gerisini googıl halletti ve 40 yıldır dinlemediğim güzel şarkıya erişebildim. Çok az hit alması çok tuhaf doğrusu. Bu şarkı ve BoraMT YouTube hitlerinin azlığı beni çok şaşırtıyorlar!
NOT: Mary Cristy ( veya mary christie, marie christie, asıl adı şimdi marie ruggieri,) bulunması çok zor. Vinil plak ve cd'leri var şarkının ama internette bu şarkı yok! Birgün birisi koyarsa bulabiliriz sanırım. Youtube'da şikayetler var nerede bu şarkıcı internette yok diye? şimdilik alttaki var!http://www.youtube.com/watch?v=YWDebNBkoWM
@ferdinnand;
Öhhö, bence bir önceki sayfanın bitmesine az varken iddiaya tutuşmamalı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 10 Mayıs 2012; 19:21:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: neommy
@ferdinnand;
Öhhö, bence bir önceki sayfanın bitmesine az varken iddiaya tutuşmamalı!
dikkatsizliğin gözü kör olsun, fark etmemişim 59a yazdığımı -
-
@neommy ;
"Iron Horse"arattırmıştım;birşey çıkmamıştı-şimdi "Christie" aradım ve gördüm daha önce koyduğunuzu...en iyisi listeden kontrol etmek,ama çok uzun,caydırıcı oluyor.. -
-
-
1973'ten kıyıda köşede kalmış bir cevher. özellikle girişi, şimdiye kadar dinlediğim en iyi girişlerden. sanki insanın kendisini bir Macias parçası dinlemeye hazırlayan bir giriş. fakat çok daha iyi söylenebilirmiş bu parça, şarkıyı söyleyenlerin arasında beğendiğim bir yorum bulamadım internette. yine de Gabriella Ferri'ye rağmen dinlebiliyor, şarkının güzelliğine gölge düşüremiyor (ayaküstü Ferri'yi ayaklar altına aldım ama sesini hakkaten hiç sevmediğim bir şarkıcı)
1973 - Gabriella Ferri - Un Uomo Intelligente
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 5 Ağustos 2010; 23:42:08 > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X