Şimdi Ara

Oldeuboi | Oldboy (2003) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uzakdoğu sinemasından hiç hazzetmem sevmemde ama bu filmi daha 1 hafta önce izledim gerçekten acaipti içime oturdu özellikle kız atlamadan önce kendi fotoğrafını çekiyodu orasını çok beğendim.
  • kimisi bizim insanımız için senaryosu ters demiş ama hangi millet için böyle birşey normal olabilirki. Bana göre sonuçta bir başyapıt. izleyip geçemiyor bizim insanımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 1 Ekim 2009; 23:42:51 >
  • Mükemmel bir filmdi.
  • bize ters mi ? BİZE ? en uygun biziz be kadın programlarını hiç mi izlemiyorsunuz ? millet tren yapıyo. ayrıca izlediğim en iyi filmler arasındadır. ordaki o ilişkisi basit algılamak lazım. algılayamayacak düzeyde olan adam da izlemesin zaten bu tip filmleri
  • hastaysanız ve kustuğunuzda rahatlıyacağınızı hissediyosanız izleyin kusma garantisi veriyorum
  • Japonlarda filim yapmış helal olsun gayet güzel filimdi..Olgun olmayanlar izlemesin boşuna kafaları karışmasın boşuna kusmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

hastaysanız ve kustuğunuzda rahatlıyacağınızı hissediyosanız izleyin kusma garantisi veriyorum

Hocam öyle deyince sanki bağırsak, dalak ortalarda geziyormuş gibi anlaşılıyor Benim hayatım boyunca izlediğim tek korku filmi SAW I dir ki onunda ne derece korkunç olduğunu bilirsiniz... Yani korku filmi izleyemeyen ben bile rahat rahat seyrettim...İzleyecekler psikolojik olarak muhakkak etkilenir ve belki karınlarında bir karıncalanma hisseder ama öyle vahşet bir sahnesi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 8 Ekim 2010; 23:39:55 >

• gerçekten güzel bir film. önyargılı yaklaşmayın izleyin kesinlikle...
  • Bu filmin senaryosu, içindeki çarpık ilişkiler bu ülkeye uygun değil diyenler ne kadar komik ne kadar ülkedeki gerçekelrden birhaber.
    Filme kötü rezalet falan diyenlere birşey demiyorum zaten ne diyeyim =)
  • ilk 15 dakikasında sıkıntıdan kaptıcaktım ama izledim 2 gün etrafda mal mal dolaştım neyin ne olduğu belli olmayan bir film seyredilir.
  • zaten filmi izlemeden sonunu duymuşsanız
    çarpık ilişkilerden haberiniz varsa
    filmi izlerken tabiki zevk almassınız
  • ''İster kaya olsun ister kum tanesi, ikisi de suda aynı şekilde batar."

Bu sözde baya baya hayat felsefesi içerir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

''İster kaya olsun ister kum tanesi, ikisi de suda aynı şekilde batar."

Bu sözde baya baya hayat felsefesi içerir.

uzak doğu filmlerinin en sevdiğim yönüdür bu.her filmde bi yerde mutlaka hayat dersi verirler
  • Fena film değil mutlaka bir kere izlenmeli.
  • bence korku ve aşk filmlerini çok iyi yapıyolar.
  • Güney korelilerin Dram üzerine harika filmleri vardır.

Oldboy'un yeri de benim için farklıdır. Chaser'ı size tavsiye ederim.
  • 5/10 bayağı bayağı abartmışsınız filmi biri 10/10 demiş. Filmin sonunu zor getirdim sıkılmaktan. Senaryo basit buna karşılık film bayağı uzun geldi. Sadece birkaç etkileyici sahneye sahip sıradan bir film. Ahtapot sahnesi, kavga sahnesi, ensest, diş sökülmesi, dil kesilmesi... Bunları da toplasan 5 dk'yı geçmez geri kalan süre ise boş muhabbetler içeriyor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film değil yani izlense de olur izlenmese de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ekim 2010; 18:20:24 >
  • şahane film.8/10
  • Film son zamanlarda izlediklerim arasında kesinlikle en iyi olanı, senaryosu bile herşeye bedel, fazla yoruma gerek yok düşünmeden izleyebilirsiniz ama izlerken düşünmeyi ihmal etmeyin.Haydi sağlıcakla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • senaryosu bayağı diyen bile var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.