Şimdi Ara

Oldeboui hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunculuk,kurgu,müzik,hikaye bakımından Kore sinemasını bana sevdirmisti bu film.Top 10 listesi hazırlasam mutlaka içinde yer alır.Siz ne dusunuyorsunuz bu film hakkında ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Çok iyi filmdi bence de. Oldboy 1 Incendies 2 zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

Canon 1100d + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III + EF 50mm f/1.8 II + Canon 75-300 f/4-5.6 III
  • Herkes anlamaz
    Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.