Bildirim
OLAYLAR KARIŞTI !! HERKES BURAYA (KATSAYI TABLOSU)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ösym başkanının oğlu 5 senedir geometriden özel ders alıyormuş beyler doğru mu -
zaaa tıpçı tayfa gg. sene başında dedik o kadar birleşecek diye. -
geo un birleşeceği belliydi zaten artık matematik dersi altında işliyorlar okulda -
MF4 cüler yapamadığı her mat-geo sorusunda patlar gibi duruyor.
MF3-MF4 Matematik oranı farkı ciddi bir fark .. Adil olabilmesi için MF3 lerin zarar görmesi engellenmiş olabilir.
Kafalar karışık -
MF-3 ayni , geometri yi matematiğe yikmışlar , matematiginiz 80 soru filan mı olacak geometri ile beraber, Yoksa geometri sorulmayacak mi ?( imkanı yok gibi ama merak ettim) -
-
Ben anlamadım şimdi lütfen biri bir net kaç puan eder onu hesaplasın bence şöyle baktığımda lys geo geometri bir net puanı artmış mat da yapılan net puanı azalmış ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 3 Ocak 2017; 17:26:3 > -
mat ve geo birleşince katsayıları toplamışlar başka bir şey değişmemiş
karşılaştırmak isteyenler için eski hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 3 Ocak 2017; 17:25:33 > -
Noldu simdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katsayilar toplanmis evet ama her soru icin mi ayni kat sayi, mesela gecen sene geo katsayisi ve mat farkliydi, simdi ne olacak esit olacak sanirim -
80 soru matematik diye geçiyor ama mutlaka geo sorarlar çünkü işlediler yani o kadar sadece ismi geçmedi -
Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey . -
Geometri sorulmayabilir diyenler neyin kafasını yaşıyor 50 tane türev integral mi soracaklar -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey .
benim düşüncem şu ;
Hocam bence katsayı muhabbeti farketmeyecek MF4'lere sadece süre avantajı olabilir.
MF3ler yanlış yaparsa az , MF4 ler yanlış yaparsa çok etkileyecek. Yani iki taraf içinde nötr durum. Sadece süre olayı MF4'lere yararlı olabilirç -
Yalnız sınav ücretini de değiştirmişler 60 tl olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdrianCollerto
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey .
benim düşüncem şu ;
Hocam bence katsayı muhabbeti farketmeyecek MF4'lere sadece süre avantajı olabilir.
MF3ler yanlış yaparsa az , MF4 ler yanlış yaparsa çok etkileyecek. Yani iki taraf içinde nötr durum. Sadece süre olayı MF4'lere yararlı olabilirç
Matematik çook eleyeci sınav olmazsa fen de biyoloji veya fizik zor olursa , mf3cüler patlar.Mf3lerin istediği sıralamayı mf4ler doldurucak.Yani tıpları daha çok mat-geosu iyi olanlar dolduracak artık bi lys fen etkisi olmaz eskisi gibi.Dileyelim ki lys fen zor olsun veya biyoloji.Yoksa mf3ler bu sene yüksek fen netleri olsa bile çok zora düşeceğiz
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar geo tamamen kaldırılamaz ama soru sayısı düşebilir. Yani şahsen umudum o yönde. Siz ne düşünüyorsunuz? -
LYS-5te değişiklik var mı?
Benzer içerikler
- biyokütle nedir
- co2 polar mı apolar mı
- kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu nasıl alınır
- kırık obp nedir
- yeni mezun diş hekimi maaşı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X