Şimdi Ara

OLAYLAR KARIŞTI !! HERKES BURAYA (KATSAYI TABLOSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  OLAYLAR KARIŞTI !! HERKES BURAYA (KATSAYI TABLOSU)

Gençler MF'lerde oranlarda önemli değişikler var gibi.

Yorumlayalım şu tabloyu ..

KAYNAK: ösym kılavuz 2017

• Ösym başkanının oğlu 5 senedir geometriden özel ders alıyormuş beyler doğru mu
  • zaaa tıpçı tayfa gg. sene başında dedik o kadar birleşecek diye.
  • geo un birleşeceği belliydi zaten artık matematik dersi altında işliyorlar okulda
  • MF4 cüler yapamadığı her mat-geo sorusunda patlar gibi duruyor.

MF3-MF4 Matematik oranı farkı ciddi bir fark .. Adil olabilmesi için MF3 lerin zarar görmesi engellenmiş olabilir.

Kafalar karışık
  • MF-3 ayni , geometri yi matematiğe yikmışlar , matematiginiz 80 soru filan mı olacak geometri ile beraber, Yoksa geometri sorulmayacak mi ?( imkanı yok gibi ama merak ettim)
  • Gecen seneki katsayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokyuzukusu -- 3 Ocak 2017; 17:22:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben anlamadım şimdi lütfen biri bir net kaç puan eder onu hesaplasın bence şöyle baktığımda lys geo geometri bir net puanı artmış mat da yapılan net puanı azalmış ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtopikMuhayyile -- 3 Ocak 2017; 17:26:3 >
  • mat ve geo birleşince katsayıları toplamışlar başka bir şey değişmemiş
    karşılaştırmak isteyenler için eski hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 3 Ocak 2017; 17:25:33 >
  • Noldu simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Katsayilar toplanmis evet ama her soru icin mi ayni kat sayi, mesela gecen sene geo katsayisi ve mat farkliydi, simdi ne olacak esit olacak sanirim
  • 80 soru matematik diye geçiyor ama mutlaka geo sorarlar çünkü işlediler yani o kadar sadece ismi geçmedi
  • Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey .
  • Geometri sorulmayabilir diyenler neyin kafasını yaşıyor 50 tane türev integral mi soracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey .

benim düşüncem şu ;

Hocam bence katsayı muhabbeti farketmeyecek MF4'lere sadece süre avantajı olabilir.

MF3ler yanlış yaparsa az , MF4 ler yanlış yaparsa çok etkileyecek. Yani iki taraf içinde nötr durum. Sadece süre olayı MF4'lere yararlı olabilirç
  • Yalnız sınav ücretini de değiştirmişler 60 tl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianCollerto

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Yalnız mf4 yüzde 33 fena bir oran nerdeyse bir ygs sınavı gibi bir şey .

benim düşüncem şu ;

Hocam bence katsayı muhabbeti farketmeyecek MF4'lere sadece süre avantajı olabilir.

MF3ler yanlış yaparsa az , MF4 ler yanlış yaparsa çok etkileyecek. Yani iki taraf içinde nötr durum. Sadece süre olayı MF4'lere yararlı olabilirç

Matematik çook eleyeci sınav olmazsa fen de biyoloji veya fizik zor olursa , mf3cüler patlar.Mf3lerin istediği sıralamayı mf4ler doldurucak.Yani tıpları daha çok mat-geosu iyi olanlar dolduracak artık bi lys fen etkisi olmaz eskisi gibi.Dileyelim ki lys fen zor olsun veya biyoloji.Yoksa mf3ler bu sene yüksek fen netleri olsa bile çok zora düşeceğiz

•  OLAYLAR KARIŞTI !! HERKES BURAYA (KATSAYI TABLOSU)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geo tamamen kaldırılamaz ama soru sayısı düşebilir. Yani şahsen umudum o yönde. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • LYS-5te değişiklik var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.