Şimdi Ara

Olaylar(Ankaragücü-Galatasaray)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçta maraton daydım devre arasında bizimkilerle ankaragüçlüler bir birine girdi maçtan sonra da baya olay olmuş(erken çıktık ta golleri yiyince göremedim) orda olanlar varsa olaylar niye çıktı çünkü ankarada ilk kez ankaragücü taraftarının üstüne deli gibi saldıranları(stadyumda) gördüm uA delirdi tabi ankaragüçlülerdehttp://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12619183.asp

Arkadaşlar böyle bir konu görmedim eğer açıldıysa linki atarsınız

• 36 kişi gözaltına alınmış

http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=32880
  • Bayağı ciddi olaylar olmuş demekki yazık
  • 3. golü attıktan sonra millet havalara uçtu 4 4 4 vs diye bağırmaya, galibiyeti coşkulu şekilde kutlamaya başladık. derken birden gs tribünlerinden bazı kişiler koltuk kırıp fırlatmaya başladı yan tribünlere. sol kapalıdaki elemanlarda bu olaydan sonra 6-7 koltuk kırıp gs tribünlerine fırlattı...ama olayların istanbuldan gelen gs taraftarıyla alakası yok, istanbul tayfasıyla aramızda hiçbir problem yok ama ankaradaki çakma istanbullular nedense kendilerine hakim olamadılar, bu olayları başlatanlarda istanbul tayfası değildi, tribün kültürü olmayan sadece gs ankaraya geldiğinde maça gelen insanlar yüzünden stad dışında millet deplasman girişine doğru gidiyordu bayağı olay çıkacaktı ama başta ali abi olmak üzere tribün liderleri bu olayların yaşanmasını engelledi...sonuç olarak pek birşey olmadı, ultraslanı dernekte en güzel şekilde ağırladık istanbula gittiğimizde de her zamanki gibi onlar ağırlayacak...

• Şehrimin takımı diye hep Ankaragücüne sempati duymuşumdur ama taraftarıda en sevmediğim taraftarlardandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaqmısın

Şehrimin takımı diye hep Ankaragücüne sempati duymuşumdur ama taraftarıda en sevmediğim taraftarlardandır.

Kavgayı çıkaran onlar değil ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La dayağı biz yedik olan bize oldu
  • ankgücü trftrı gibi holigan futboldan anlamayan bir taraftar yok.kale arkası ayrı telden maraton ayrı telden çalıo . futbolcunun annesine küfür eder . tam çavo topluluğu
  • O tribündeydim. Hem de tam tel örgünün yanında.
    Ankaragücü tarafından 15-16 yaşlarında bir kaç tane çocuk, tam ilk yarı sonunda, tuvaletlere gidip gelinen kapının oradan bizim tarafa doğru küfürler ve el hareketleri yapmaya başladılar. Orada bulunan bir kaç Ankaragüçlü (tribün liderleriydi galiba) bunlara engel olmaya çalışsa da iş işten geçti ve olay çığrından çıktı. Hatta atılan maytaplardan biri bacağıma çarptıktan sonra 2-3 metre ötemde patladı. Maç sonunda da yine karşılıklı küfürleşmeler oldu, tekrar bir arbede yaşandı.
    Bu olanlar bir yana; esas maç başlamadan önce Galatasaray taraftarlarına yapılan eziyete rağmen olayların daha fazla büyümemiş olması da bir şanstır. Maçın başlama düdüğü çaldığında stad dışında bir sürü biletli taraftar vardı. Kapılar açılmadı, polis kuyruğu dağıttı, aradan kaynak yapanlar bütün düzeni alt üst etti. Ben girdiğimde maçın 2. dakikasıydı ve şanslılardan biriydim. Hoş, ezilme tehlikesi atlattık orası ayrı.
    Yani kısacası, maça giriş, maç ve sonrası tam bir fiyaskoydu.
    Herşeye rağmen, canın sağolsun sevgili takımım. Bu da nazar boncuğumuz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.