Şimdi Ara

olamaz ya 52 maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka gibi ya daha dün bitiriyordum cezayı bide bu çıktı 52 maç ceza bu bütün yaz bitmez şimdi başbelası, Ne yapacagım arkadaşlar yardım edin ...

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küfür etmemeyi ögrendigin gün player oldugun gündür.
  • Şahsa küfür etmediğim halde bana da 150 küsür gün chat ban geldi. Yazdıgım sadece 'hahaha lan bu adam hepimizi .... artık a.k' gibi birşeydi. Sansürlenen yazılar için geliyor sanırım bu chat banları.
  • Bi ceza yedikten sonra o bitmesine yakın inceleme yaparlar yeniden rapor edilmiş misin konuşurken küfretmiş misin eğer yaptıysan eklerler ama rapor edilmez küfür etmezsen büyük ihtimalle kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapen

Bi ceza yedikten sonra o bitmesine yakın inceleme yaparlar yeniden rapor edilmiş misin konuşurken küfretmiş misin eğer yaptıysan eklerler ama rapor edilmez küfür etmezsen büyük ihtimalle kalkar

kardeşim küfür etmemek elde degil ya bi takım bu kadarmı m*l olur
  • Alayı troll bu türklerin yada oynamayı bilmiyorlar kardeş yapcak bişi yok eu nordic easttan geçtim ama keşke geçmeseydim.
  • Bencede adamlar reportlamiyor. Sansur alarsan kesin chatban yiyorsun gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 12-13 yaşındakilerle aynı ortamda oynuyorsun ne bekliyorsun ki? Tabi feedlicekler tabi küfredicekler sen onlara uyarsan işin zor.
  • takma kafana alışmaya bak 12-0-6 singed oynadığım oyunda millet singed op, adam psikopatla neler yapıyor, oha abi 2v1 kesti gibi fanboy oldu tüm oyun adamlar. yazı falan yazmadım sadece call yapmak için kullandım chati zaten ban vardı

sonuç; biraz daha chat banı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 15 Haziran 2013; 9:38:42 >
  • burda öyle ya olanlara sessiz kalıcan ya da chatban yiyecen yapcak bir şey yok malesef özellikle yaz geldi okullar kapandı artar bu olaylar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !ScR3aM! -- 15 Haziran 2013; 9:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

Sen 12-13 yaşındakilerle aynı ortamda oynuyorsun ne bekliyorsun ki? Tabi feedlicekler tabi küfredicekler sen onlara uyarsan işin zor.

+1 tüm takımı ignore,onlarla TF girme farm yap.
  • Konuyu açan ve mesajları atan benim kardeşim.

1 yıl önce bıraktım oynamıyorum LoL falan. Ben dedim etme eyleme TR ye geçirme üyeliği ama geçirdi şimdi de her gün bağırış çağırış oynuyor oyunu.

Ama kendi etti kendi buldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.