Şimdi Ara

OKYANUS SUYU 100 ML SPREY 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
5.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nazmarin Okyanus Suyu Burun Spreyi 100ml - n11.com
    https://urun.n11.com/burun-aspiratoru/nazmarin-okyanus-suyu-burun-spreyi-100ml-P163403353

KArgo 3.5 tl. Kargo ücreti 4-5 adete kadar aynı. Firma ile kesinlikle alakam yok. Çocuklar için almam gerekiyordu. O şekilde ararken buldum. İthal markalar 40-50 tl. Yerli firmaların bu işe girmesi çok iyi oldu.

• 100 cc izotonik alın yada
    1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz koyup karıştırın
    2 cc lik enjektörler alın, onlarla yıkayın. Ek maddeli ürünlerden daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 28 Mart 2018; 16:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakimstore.com
    Abfen Sinus Rinse Hipertonic Yetişkinler İçin Burun Yıkama Kiti
    https://www.bakimstore.com/abfen-sinus-rinse-hipertonic-yetiskinler-icin-burun-yikama-kiti.htm

bunun üstüne tanımıyorum..

• Piayasaya gore fiyati iyiymis 23 liraya aldigimi bilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zippocakmak kullanıcısına yanıt
    seninkide iyiymiş ben 30liraya almıştım...
  • GittiGidiyor
    Naz-Marin Okyanus Suyu 25ml İzotonik Streril Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/naz-marin-okyanus-suyu-25ml-izotonik-streril-334194828

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En uyguna ben alıyorum galiba. Direkt denizden 1,5 litre dolduruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

GittiGidiyor
    Naz-Marin Okyanus Suyu 25ml İzotonik Streril Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/naz-marin-okyanus-suyu-25ml-izotonik-streril-334194828

25 ml hocam bu.

• BAYLAR BAYANLAR SİNÜZİT, RİNİT, BURUN TIKANIKLIĞI MAĞDURLARI:

Çin yağı diye tabir edilen alman nanesinin yağını alıyorsunuz. Bütün kış her gece Yattığınızda parmağınızı bir damla damlatıp burnunuza sürüyorsunuz ağrı varsa alnınıza elmacık kemiklerinize De sürüyorsunuz pırıl pırıl hayata başlıyorsunuz. Gün içinde de tıkanınca sürer açarsınız. Sinüsler dolmayınca ağrı da kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

BAYLAR BAYANLAR SİNÜZİT, RİNİT, BURUN TIKANIKLIĞI MAĞDURLARI:

Çin yağı diye tabir edilen alman nanesinin yağını alıyorsunuz. Bütün kış her gece Yattığınızda parmağınızı bir damla damlatıp burnunuza sürüyorsunuz ağrı varsa alnınıza elmacık kemiklerinize De sürüyorsunuz pırıl pırıl hayata başlıyorsunuz. Gün içinde de tıkanınca sürer açarsınız. Sinüsler dolmayınca ağrı da kalmıyor.

Nerede bulunur?

• Otrivin gibi etkilimi hangisi dogal.otrivin mi bu mu.otrivini bazen 1aydan fazla kullanmayin diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Otrivin gibi etkilimi hangisi dogal.otrivin mi bu mu.otrivini bazen 1aydan fazla kullanmayin diyolar

1 ay mı? Hocam 3 günden fazla o otrivine bağımlısıysanız benim gibi duact kapsül kullanın. Otrivine gibi bağımlılık yapmıyor ödem oluşturmuyor

• Arkadaşlar burun eti olan biri ameliyatla burun eti alınan 2 çocuğu büyüten ve bu dediğiniz markalara 100 lira para vermiş odalara soğuk buhar makinelileri alan biri olarak diyorum boşuna para veriyorsunuz okyanus suyuna doktor arkadaşın tavsiyesiyle serüm alıyorsunuZ burun için kullanıyorsunuz aynı etki sağlığa zararı Yok saf su Maliyet 3 4 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 28 Mart 2018; 19:53:10 >
  • Denizden kendim çıkarıyorum. Beleş.

Not 1: Tabiki sahilden değil, yatımla akdenize açılırken çıkarmıştım.

Not 2: Biliyorum akdeniz okyanus değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 28 Mart 2018; 19:56:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

BAYLAR BAYANLAR SİNÜZİT, RİNİT, BURUN TIKANIKLIĞI MAĞDURLARI:

Bende işe yaramıyor. China oel GG den almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Her gün düzenli kullanmayınca bende de işe yaramıyor ama uzun süre ısrarlı kullanımda burun açık kalmaya alışıyor hele ki baş ağrılarım tamamen geçti. Bir ara excel tablosu yapıp kaç günde bir majezik içiyorum acaba diye hesaplıyordum. 6-7 günde bir migren gibi baş ağrısı çekerdim.

Kaliteli marka çin yağından sonra hiçbir sprey işe yaramıyor gibi geliyor. Sür suratına ağzını yüzünü döksün akıtsın. Ben 30 yıldır piyasasa ne ilaç varsa kullandım bu hayatımı kurtardı.

Geniz akıntısı balgam yapar, parmağına sür yala, ya da suya damlat iç boğazın sabaha kadar pırıl pırıl. Böyle bir rahatlık yok.

Alerji sorunum da vardı bu yağı düzenli kullanınca zyrtec falan da içmez oldum. Bakalım ilkbahar geliyor tekrar göreceğiz.

Kısacası mukus-geniz-burun problemi olan herkese öneririm. Burun tıkanmasa bile sürüyorum bütün kış. Zaten tıpa sökme değil sistemi düzene sokma gibi bir etki yarattığını düşünüyorum.

Ekleme: bu arada alanlar hemen abanmasın çok keskindir yakar. Geçen gün arkadaşta vicks krem gördüm. Bi deneyeyim dedim arko krem gibi geldi. Ekmeğe sürüp yerim o derece anlamsızlaşmış benim için. Yağın keskinliğini burdan anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 28 Mart 2018; 20:33:29 >

• bu zımbırtılara ilk başta çok para verdik sonra eczaneden naylon da satılan serum aldım binde 9 nacl. 1.5 yıl oldu çek kullan bedava
  • Bu Arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler ürün uygun ama alternatif var demek istedim

• Gökhen G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bagimlilik yapiyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.