Arkadaşlar öncelikle selamlar, bu aralar usbbellek almayı düşünüyorum ve benim için öenmli olan okuma ve özelikle yazma hızı yüksek olması lazım yani en azından saniye 15-20 mb ile veri aktarabilsin.Kapasite ile olarak 16 ya da 32 gb olsun istiyorum.Her türlü öneriye açığım parası önemli değil,önemli olan isteklerimi karşılasın,sağlam olsun,hakkını versin.Şimdiden teşekkürler ve saygılar...
corsair ; tek geçerim
derebey'e katılıyorum. ben kullanıyorum. okuma hızı ilk başlarda 50 mb den filan başlıyor. en alt 30 a düşüyor. yazma da 15 mb filan ortalama. bunlar gerçek değerlerdir. benchmark programlarından alınma filan değil. CORSAIR Flash Voyager GT
ben de bakıyorum ama... bi ara adatanın bir modeli vardı en hızlı oydu ve alıp düşürmüş kaybetmiştim sonra sandisk contour aldım oldukça iyiydi fakat tasarımı ilk başta güzel gelse de pek kullanışlı gelmedi satmıştım şimdi yine arıyorum ama mümkün olduğunca küçük boyutta şık birşey arıyorum bir çok model var ama yazma hızları çok düşük önerisi olan varsa belirtsin lütfen corsair olanlar dev gibi mini olanlarda ise sorunlar var
arkadaşlar internette düşük yzma hızlı usb 2.0 ürünler görüyorum hemde toshiba gibi markalardan çok düşük değil mi?
bendeki aşırı ısınan(aşırı ısınıyo 45 derece fln bakır tel soğutma yaptım) sony cruzer mini bile en kötü sistemle 7mb yazıyodu
Corsair flash Voyager GTR şu anda piyasanın en hızlısı ...
mushkin usb disklerin okuma hızı 40 yazma hızı 30 mb/sn bu arada...
a-data N005 kullanıyorum 16 gb usb 3.0 destekli okuma hızı 30 mb yazma hızı 20 mb, bu hızlar usb 2.0 hızları. normalde usb 3.0 uyumlu bir pc de okuma 80 mb yazma 50 mb civarı
iyide teoride usb 2.0 480mbsp değil mi?
Corsair GTR kullanıyorum şu anda 32 GB'lık...
Biraz büyük olması dışında çok memnunum
arkadaşlar birkaç sorum vardır
1.FAT/FAT16 formatlı USB stick nerede bulabilirim??? bir program var yüklenecek olan ama uyarısında sadece FAT veya FAT16 olmalıdır;FAT32 formatlı USB Stick olmaz deniyor?
2-Elimdeki stick 8Gb ve FAT32 ama FAT-FAT16 ya çeviremedim denediğim bazı programlarla olmadı maalesef
3-Yabancı bir siteden araştırdım ve gelen cevapta 2Gb ve daha düşük kapasiteli örneğin 1Gb veya 512lik USBstick bulursanız bunlar FAT/FAT16 olur ve bununla yüklersiniz dendibu doğrumu acaba??? dolayısıyla FAT-FAT16 lık 2Gb ve daha düşük kapasiteli stick bulunurmu acaba?
Sistemimde XP-pro vardır.
Ayrıca ben bir tanede daha hızlı-kaliteli stick arıyorum?? marka,tip kapasite ne olabilir acaba?
konuyu guncellesek acaba su anda en iyisi hangisi
2 sene geçmiş aradan tam,akabinde "Trancend jf600 16 gb usb 2.0" almıştım.Baya da memnumdum 2 sene sonra geçenelerde bozuldu.Neyse şimdi ise USB 3.0 olan siliconpower m60 serisiden 32 gb olanını aldım.Okuma hızı 120mb/sn,yazma hızı ise 81 mb/sn gördüm.
up tavsiye bekliyorum
bende hızlı bir usb bellek alacağım . usb 3.0 lar 2.0 larda çalışır mı ???
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
2 sene geçmiş aradan tam,akabinde "Trancend jf600 16 gb usb 2.0" almıştım.Baya da memnumdum 2 sene sonra geçenelerde bozuldu.Neyse şimdi ise USB 3.0 olan siliconpower m60 serisiden 32 gb olanını aldım.Okuma hızı 120mb/sn,yazma hızı ise 81 mb/sn gördüm.
fiyat link vs
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
quote:
fiyat link vs
Ben aldığımda 126 lira idi webdenal dan almıştım ben.Şu an fiyatı 180 lira gibi burda var
Ama pahalı yaw baya sana tavsiyem "Team x101 32 gb usb 3.0 almandır" 100 ksüsür lira,teknobiyotik te olması lazım bakıver...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
quote:
fiyat link vs
Ben aldığımda 126 lira idi webdenal dan almıştım ben.Şu an fiyatı 180 lira gibi burda var
fiyat link vs
120mb okuma ve 70 mb yazma hızı var ve aliminyum malzemedir kalitelidir tek sıkıntısı kapaklı olmasıdır o da sorun olmazsa sana mükemmel bellektir...Şiddetle tavsiye ederim bunu kesinlikle pişman olmazsın...