Şimdi Ara

Okulun ilk haftası yoklama alınırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen varsa düzgüncene söylesin liseli detected felan yazmasın mühim bir mevzu 2 gündür gitmiyorum yoklama alınmıyorsa pzt. ye kadar gitmeyecegim

tesekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulun İlk Haftası Devamsızlık Yazılır Mı?

Okulun ilk haftasında devamsızlıkların yazılıp yazılmayacağı, okul yönetimi ve eğitim politikalarına bağlı olarak değişir. Bazı okullarda ilk hafta devamsızlıklar yazılmazken, bazı okullarda yazılır.

Okulun ilk haftasında devamsızlıkların yazılmadığı okullarda amaç, öğrencilerin okula alışmalarına ve ders programlarına uyum sağlamalarına zaman tanımaktır. Bu okullar, öğrencilerin ilk hafta devamsızlık yapmaları durumunda cezalandırılmayacağını belirtirler.

Ancak bazı okullarda ilk hafta devamsızlıklar yazılır. Bu okullar, öğrencilerin okulun ilk günlerinden itibaren sorumluluk sahibi olmalarını ve derslere düzenli katılmalarını sağlamayı amaçlarlar. Bu okullarda, öğrenciler ilk hafta devamsızlık yaptıkları takdirde, devamsızlıkları kaydedilir ve gerekli görülürse cezalandırılabilirler.

{okulun ilk haftası devamsızlık yazılır mı} anahtarı kelimesi, okulların ilk hafta devamsızlık yazma politikaları hakkında bilgi arayan öğrenciler tarafından sıklıkla aranmaktadır.

Bu nedenle, okullar ilk hafta devamsızlık politikalarını web sitelerinde veya duyuru panolarında açıkça belirtmelidir. Öğrencilerin ilk hafta devamsızlık yapıp yapmayacaklarını öğrenmek için okul yönetimine veya rehberlik servisine danışmaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alınmaz. Alırlar ama Sayılmaz.
  • Eyvallah tesekkürler yorumlar için yarında gitmiyorum
  • Alıp bi de sayarlar
  • e-okuldan baksana
  • e-okula baktım geçen senenin e-okulu.

geçen senenin devamsızlıkları var
  • alınıyor ve ıslıyordu bızım zamanımızda .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anadolu veya teknık gıbı bıseysen buyuk ıhtımalle alınan yoklama gecer,meslek lısesıysen dusunmene bıle gerek yok ama duz lıse celıskılıdır cunku okulun dısıplınıne bakar
  • Meslek lisesiyse almazlar anadolu veya fen ise hiç bekleme
  • aferin liseli
  • liseli DETECTED...
  • ben 4 e geçtim staj yapıcam okula gittim sınıfımız bile yok yarın gitmicem
  • bizde aldılar şimdi yazılmaz ama sistem açıldığında hepsi yazılır dediler
  • Bize de ilk 2 hafta yoklama girilmiyor dendi.2 hafta sonra bi baktım 10 gün devamsızlık
  • Gidiyorum akşama kadar telefonla oynuyorum zatenNe hoca var ne bişey var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.