Şimdi Ara

Okulun ilk günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N'apıcaz? Okulun istediği belgeleri ilk gün yanımızda götürmeli miyiz? En çok bu olayda tedirginim. Fotoğraf ve bi kaç belge istiyorlar. İlk gün kampüse giderken mi götürcez yoksa okulun ana binasına mı? ( bölümümün kampüsünün binasına mı okulun bütün etkinlikleri gerçekleştirdiği binaya mı) Bide sınıf felan da nasıl olcak? Girişte ilk gün yönlendirenler olur mu??

• first of all , selamun aleykum guys. ı am dj dikkat , here is şanlıurfa short time ago , i diss to spoiled guy named heijan. ofcourse he also did he is telling me ; 'why did you curse my mum and sister' . but you also fucking curse mine. fucking listen it yourself. you are saying that mothers are angel no one curse them . but you are cursing them , who the fuck are you ? spoiled,listen it yourself it sounds like my dick (..........song is playing...........) shut the fuck up . u son of a mom who ı fucked you fucking gay . you don't even have a recording place hirrime . you are clingin dinçer öztürk's ass to make him record you. ı am not dissing you anymore . fuck your seventy seven dynasty . ı am not dissing you even if u fucking diss me 1000 times . ıf you say anyything about urfians especially your brother named ''ömer'' . ı will fuck him tell him not to say ''urfians are isoters'' isoters have cock like this they can fuck u with it be aware okey ? and ı am not from urfa dude,ı am from siverek . ı am zaza marda tonne tafankardo ıxserri hırrıme . you are shit yesterday , you fucking sting today . you are man in youtube and facebook . ıf you fucking dare come to urfa . and you are saying ''ı have friends in your city they are searching for you'' tell them to give up bro . to shot me , you need balls like this and you need an ass , so i crush them eachother . ın here they fuck trees in their roots and fuck kings in their asses be aware
  • Uppp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okulun önüne geldikten sonra 2 görevli yanına geliyor bacaklarını kafalarına koyup seni gereken yerlere götürüyorlar hocam
    Belgeleri de okul tuvaletindeki amcaya teslim ediyosun
  • first of all , selamun aleykum guys. ı am dj dikkat , here is şanlıurfa short time ago , i diss to spoiled guy named heijan. ofcourse he also did he is telling me ; 'why did you curse my mum and sister' . but you also fucking curse mine. fucking listen it yourself. you are saying that mothers are angel no one curse them . but you are cursing them , who the fuck are you ? spoiled,listen it yourself it sounds like my dick (..........song is playing...........) shut the fuck up . u son of a mom who ı fucked you fucking gay . you don't even have a recording place hirrime . you are clingin dinçer öztürk's ass to make him record you. ı am not dissing you anymore . fuck your seventy seven dynasty . ı am not dissing you even if u fucking diss me 1000 times . ıf you say anyything about urfians especially your brother named ''ömer'' . ı will fuck him tell him not to say ''urfians are isoters'' isoters have cock like this they can fuck u with it be aware okey ? and ı am not from urfa dude,ı am from siverek . ı am zaza marda tonne tafankardo ıxserri hırrıme . you are shit yesterday , you fucking sting today . you are man in youtube and facebook . ıf you fucking dare come to urfa . and you are saying ''ı have friends in your city they are searching for you'' tell them to give up bro . to shot me , you need balls like this and you need an ass , so i crush them eachother . ın here they fuck trees in their roots and fuck kings in their asses be aware

• Hocam durumumuz yoktu okuyamadım.

• Uppp konu hakkında beni bilgilendirebilecek kimse var mı?

• belgeleri seni arayıp isterler o zaman götürürsün ilk günden kendin götürsen de olur ama uğraşma bence
  • E kayıt yaptım belge götürmeye gerek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam e kayıt olsa bile okulların istediği bazı belgeler var fotoğraf, kazandığına dair çıktı gibi okulun sitesinde bunları duyuruyorlar duyurmadılarsa öğrenci işlerini ara öğren gittiğinde zor durumda kalma.

• Kendileri istemezse hocam. Böyle bilmediğim konularda her ihtimal üzerine çokça düşünürüm tedirgin olurum. Bi yönlendirme olmaz ise ne yapmalıyım.

• dair D kullanıcısına yanıt
    Bi yonlendirme kesin olur cok gerekliyse belgeler paranoya yapma rahat ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yfsocietyy

Bi yonlendirme kesin olur cok gerekliyse belgeler paranoya yapma rahat ol
    Tamam hocam çok saol. Fazla bilgim olmayan konularda böyle paranoyalar ister istemez yapıyorum. Dezavantajım sanırım

• Rica ederim uniye baslarken ben de oyleydim belirsizlik korkutuyo biraz 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfsocietyy -- 19 Eylül 2018; 12:25:6 >
  • Jocelyn Flores kullanıcısına yanıt
    Amin.

• hocam ilk gün, ilk olarak valilikten öğrenci kartınızı almanız gerekiyor, aldığınızda belirtilen sürede fakülte turnikesinden geçmeniz gerekiyor yoksa kart kendini imha eder. içeri girince zil sesiyle beraber yerdeki kağıtlaran size ait olanları toplayıp öğrenci işlerine vermeniz gerekiyor

• Hocam belli bir zamanı var mı? Alıp yolda gelirken patlamasın cebimizde. Şaka bir yana hocam öğrenci kartını okul veriyor değil mi?

• dair D kullanıcısına yanıt
    Aynen okul veriyo ben e kayit degil gidip kayit yaptirmistim o zaman vermislerdi bana karti ama e kayit yapanlar da okulun ilk gunu ogrenci islerinden aldi karti belgeleri falan da panoya bi yazi asmislardi eksik belgeleri getirin gibi bi arkadasimi eksik belgeler icin donemin bitmesine yakin aramislardi jdkdkd

• 1 Öğrenci belgesi

1 Fotoğraf

Aslı gibidir yapılmış bir lise diploma fotokopisi örneği

Eski sistemde 1 kimlik fotokopisi.(Bu kalkmışta olabilir.)

Bunları öğrenci işlerine teslim et yeni kayıt olduğunu belirt.Çoğu ünide bu şekildedir ekstra birşeyler varsa yine öğrenci işlerinden öğrenebilirsin.

Belgeleri tam teslim edersen ve kaydını açarlarsa 1 kaç güne veya anında kimliğini alırsın.

• Teşekkürler hocam içime su serptiniz çok saolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.