Şimdi Ara

lisede ilk gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene liseye başıycam ve ilk gün ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bi fikrim bile yok ne yapmalıyım nasıl durmalıyım bide arkadaşlarımın çok olması içi ne yapmalıyım (derdim popüler olmak değil arkadaşsız kalmamak sonuçta 4 yıl o lisede aynı sınıftayım) şimdiden teşekkürler

• Çok takma kardeşim , doğru insanlar zamanla kendini belli ediyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-eren-_

arkadaşlar ben bu sene liseye başıycam ve ilk gün ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bi fikrim bile yok ne yapmalıyım nasıl durmalıyım bide arkadaşlarımın çok olması içi ne yapmalıyım (derdim popüler olmak değil arkadaşsız kalmamak sonuçta 4 yıl o lisede aynı sınıftayım) şimdiden teşekkürler

Rahat rahat git. Çok heyecan yaptım ama bir kaç tanıdık yüz görünce rahatladım. Ayrıca aynı sınıfta kalma olayı zor biraz. Yeni yönetmeliğe göre lise 3'te(eskiden lise 2'deydi.) alan seçeceksiniz ve sınıflar değişecek. Bu sene lise 4'e geçtim ve 3 yıl nasıl geçti anlamadım. bu 3 sene içinde 3 kez sınıf değişti. Sınıf değişmesi ise çok güzel bence bir sürü kişiyle kaynaşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-eren-_

arkadaşlar ben bu sene liseye başıycam ve ilk gün ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bi fikrim bile yok ne yapmalıyım nasıl durmalıyım bide arkadaşlarımın çok olması içi ne yapmalıyım (derdim popüler olmak değil arkadaşsız kalmamak sonuçta 4 yıl o lisede aynı sınıftayım) şimdiden teşekkürler

kanka aynı telaşı yaşayan bi 11.sınıf olarak söylüyorum. KASMA KENDİNİ. okulda nasıl biri olmak istiyosun: popüler, çalışkan, saygın, haylaz, öğretmenlerin gözüne girmiş bir örnek öğrenci.. Hiç farketmez ilk gün git buna göre bi sıraya otur yani inekliycem ben dersen en öne otur yok ben popi olcam diyosan en güzel kızı kes onun yamaçlarında bir yere otur ama benim tavsiyem git ortalarda bi yere otur.. zaten günün yarısına kadar birbirini tanımayanlar kesinlikle konuşmazlar.. espiri yapabiliyosan yap.. hocalara ilk haftalarda efendi davran.. lisede yabancı dizi çok populerdir.. eğer izlemiyosan izle tavsiyem arrow ve kesinlikle teen wolf izle ortam kurarsın sonrası gelir zaten bak ben 9 da derslere çalışmadım hiç 75-80 arası bi ortalamayla geçtim çok pişmanım adam gibi çalış 2 yıl sonra kafan raad olur hadi bakıyım

• Kardeşim ilk bir ay kimseyle samimiyet kurma.Sınıf arkadaşlarını bi gözlemle sonra zaten herkes karakterini yavaş yavaş gösterir doğru arkadaşları o zaman bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _-eren-_ _ kullanıcısına yanıt
    erkekleri sil kafadan hemen kızkarla tanış muhabbete gir kızları al bahçeye çıkalım de bahçede falan bir iki tenefüs turla sınıfta kızlarla takıl tebr,ikler artık liseyi huzurla bitirebilirsin herşey o ilk haftaya bağlı ilk hafta herkesle samimi ol sonra mesafeyi koyarsın. kelerle arj-kadaş olmak zaten kolay boşver onları. ilk günden süt çoçuğu gibi giyinme kravat falan varsa öyle sıkma boğazına kadar spor ayakkabı giy annenin iskarpin ayakkabı giyilr seyine kanma ben kandım pişmanım daha soracağın varsa anlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

erkekleri sil kafadan hemen kızkarla tanış muhabbete gir kızları al bahçeye çıkalım de bahçede falan bir iki tenefüs turla sınıfta kızlarla takıl tebr,ikler artık liseyi huzurla bitirebilirsin herşey o ilk haftaya bağlı ilk hafta herkesle samimi ol sonra mesafeyi koyarsın. kelerle arj-kadaş olmak zaten kolay boşver onları. ilk günden süt çoçuğu gibi giyinme kravat falan varsa öyle sıkma boğazına kadar spor ayakkabı giy annenin iskarpin ayakkabı giyilr seyine kanma ben kandım pişmanım daha soracağın varsa anlatayım

hocammm şimdi demişsin erkekleri kafadan sil diye o zamanda kızlar yüz vermeyince sap gibi durmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK KEZ SEVGİLİM OLDU
    8 yıl önce açıldı
    İş hayatında ilk günüm
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _-eren-_ _ kullanıcısına yanıt
    kardeş erkeklerle zaten arkadaş olursun kızlarla olamazsan napıcaz
  • liseye bağlı
  • Ben iyi bir özel anadolu lisesindeydim.Bu yıl üniversiteye geçiyorum.Ben liseye ilk gidişimde en ön sıraya geçmiştim sonra 2.ders sıkılıp en arkada(arka arkaya 3sıra vardı zaten)oturan birisinin yanına oturmuştum.Konuştuk muhabbet ettik falan her derste de yeni hocalarla tanışıyoduk benim için kolay oldu.Sana tavsiyem kimsenin yanına oturmak için çekinme unutma herkes seninle aynı durumda olacak.Git birinin yanına otur.Yanına oturduğun kişi de memnun kalacaktır.
  • Vay be zaman ne çabuk geçiyor :) Seneler önce bende aynı şekilde forumda geziniyordum ve acayip tatlı bir heyecan vardı :) Gerçekten şu an seni iyi anlıyorum.

Bak kardeşim ilk gün herkes kurbanlık koyun gibi olur sadece sen değil. Herkes ortama alışmaya çalışacak. Kimi çocuklar şımarıp, iğrenç espriler yapıp, tahtaya çıkıp aptalca hareketler yapıp kızların gözünü boyamak isteyecek. Kimisi dikkat çekmek için kantinde veya koridorlarda şov yapacak. Şimdi 9.sınıf olacağınız için o sakallı 11 12 leri görünce bazılarınız şaşıracak. Sana şunu önerebilirim. Sadece ilk gün değil ilk zamanlar (liseye alışma sürecinde) çok fazla göze batma. Öğretmenler ilk 1 ay çok gözlem yapar. O süreci eğer çok örnek bir şekilde atlatırsan zaten öyle alışacaksın ve lise hayatın sorunsuz şekilde sonlanır. Kızlar çok fazla ön plana çıkan erkeklerden hoşlanmıyor. Yani ilk gün şebeklik yaparak kızların gözüne girmeye falan çalışma, sadece komik görünürsün. Gizemli ol. Konuşkan ol. Öğretmen bir soru sorduğunda en mantıklı cevabı sen vererek asıl dikkatleri o şekilde üzerine çek. Eğer okulunuz şehir içindeyse yani çarşıya yakınsa öğle arası kalabalığın olduğu yerde yemek ye. Herkesi iyice bir gözlemle. İlk günlerde ilk zamanlarda ön plana çıkma. Herkesi uzaktan ölç ve tart. Ona göre arkadaş çevreni, sana göre kim yakın olduğunu göreceksin. Sigaraya başlayabilirsin arkadaş çevresinden dolayı, hatta alkole bile başlayabilirsin. En azından tadabilirsin diyelim :) Bunları kafana takma hepimiz yaptık.

Sana lise hayatında başarılar diliyorum. 4 seneni sonunda büyük ihtimal sınav sisteminiz değişecek. İnşallah başarıyı yakalarsın.

• Sakin sakin bi köşede otur soytarılık yapma komik olmayada çalışma sakın. Miletin gözünde komik değil mal oalrak algılanırsın sonra arlarınja girmede sorun yaşarsın sakin sakin dur derslerine bak ben lise 3e geçtim ne ara geçtim anlamadım sanada öyle olacak
  • Jupiter517 kullanıcısına yanıt
    ilk gün herkes senin gibidir o yüzden rahat ol dikkat cekecek abuk sabuk hareketler yapma,sınıfta fazla icine kapanık olma biraz konus son olarak kendini millete karsı sakın ezdirme kendi sınırlarını çiz mesela ben kendime edilen küfüre takmazdım ama aileme edilirse kavga bile ederdim sende bu sekilde kendi sınırlarını çiz @Jupiter517

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.