Şimdi Ara

Okulun en güzel kızının takıldığı varoş serseriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün okulda bir kız gördüm barbie bebek gibi kızın yanında 2 tane varoş kesimlerin apaçi kesimlerinden çocuk gördüm okulun içinde serserilik sigara hırsızlık ne ararsanız bu tiplerde kavgada ama kız bunlarla geziyor kızı takip ettim sınıfına girdim sınıf arabesk rapçi kavgacı esrarcı tipler dolu abi o çocuklar bu kıza maddi manevi hiç bişey sağlayamazlar neden takılıyorlar böyle tiplerle

• up
  • Sen daha kızları tanıyamadın sanırım... Onlar kendisini sevecek ve aşık olacak erkeklerden kaçarlar ve kendilerini kullanıp, tekme atacak olanların peşinden giderler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 27 Eylül 2012; 20:32:58 >
  • cunku onlarda kiza senin veremeyecegin bisey var ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

cunku onlarda kiza senin veremeyecegin bisey var ;)

Evet kıza dokununca leş gibi sigara kokusu bırakmak

Kızı esrara başlatmak kollarına jilet atmak gibi seyler di mı ?

• quote:

HEAD SHOT
  • Bak Rambo.Sen nişancısın,onlarda avcı.Avcı ne yapar?avı kapar...Sen ne yapacaksın?Alacan pıçhağı eline önüne gelen avcıyı pıçahlayacaksın,ki av olan ceylanlar senin olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZLARI EN GÜZEL OLAN ÜNİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle adamlar kızları götürüyor zaten. Üniversite'de kalmaz böyle adamlar, takma.

• siz barbi biz harbi cocullariz varos mahallemizde kova yapmaktan cigerimiz soldu kizlar sizin gibi barbilerle degil bizim gibi harbilerle olacak tabikide gaardasım. siz son model arabanizla gezerken biz el arabamila drift. yapiyoruz. ayik ol hany.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

siz barbi biz harbi cocullariz varos mahallemizde kova yapmaktan cigerimiz soldu kizlar sizin gibi barbilerle degil bizim gibi harbilerle olacak tabikide gaardasım. siz son model arabanizla gezerken biz el arabamila drift. yapiyoruz. ayik ol hany.

Headshot.
  • quote:

siz barbi biz harbi cocullariz varos mahallemizde kova yapmaktan cigerimiz soldu kizlar sizin gibi barbilerle degil bizim gibi harbilerle olacak tabikide gaardasım. siz son model arabanizla gezerken biz el arabamila drift. yapiyoruz. ayik ol hany.

duygusal stayla
  • quote:

iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Sen daha kızları tanıyamadın sanırım... Onlar kendisini sevecek ve aşık olacak erkeklerden kaçarlar ve kendilerini kullanıp, tekme atacak olanların peşinden giderler...

adam haklı beyler

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jv892 -- 27 Eylül 2012; 21:37:20 >
  • O kızların aklı başına 20 sinden sonra geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

O kızların aklı başına 20 sinden sonra geliyor

+1

@JAMESx

+1
  • Kıskanma kız demek ki o çocuktan hoşlanmış. Sen de hayal kurmaya devam et.
  • quote:

Çünkü o kıza zarar veremez.
  • quote:

20'sine kadar ne bok varsa yiyor o tiplerle, evlenilecek yaşa gelince "namusu bacak arasında aramayın hede hödö" diye geçiniyorlar.
    Dünyanın her yerinde mi böyle, yoksa sadece Türk kızları mı anlamıyorum.
    Vuhuu klişeden ölen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

20'sine kadar ne bok varsa yiyor o tiplerle, evlenilecek yaşa gelince "namusu bacak arasında aramayın hede hödö" diye geçiniyorlar.
    Dünyanın her yerinde mi böyle, yoksa sadece Türk kızları mı anlamıyorum.
    Vuhuu klişeden ölen var

beni hiç iplemez. Namus bir kere hem beyindedir hemde bacak arasındadır.
  • quote:

Hocam senden boyle bir sey beklemezdim sosyal olmak beyne mi vurdu noldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.