Şimdi Ara

OKULUMDA SÜREKLİ KARAMBOL YEME TEHLİKESİ VAR [Video'lu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lan bir keresinde 9. sınıftayken kantine indim tavuk döner aldım sınıfa çıkıyorum. sessiz sakin ortam var koridorda herkes dışarda top oynuyor bende sınıfta yemek yiyip müzik dinlemeyi planlıyorum. bu bebeler toplanmış kapının etrafına ilk gelene karambol yapcaklarmış. (şansıma koyayım) yarısı sağa yarısı sola kapıdan girmemle üstüme 500kg binmesi bir oldu. ozamanda minicik birşeyim lan 1.60 boy vardı :D ezildim boğazımda tavuk var tükürdüm. Allahım sana geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum diye bağırınca hepsi zıpladı geri çıktı salakların o gün ölüme yaklaştığım en yakın zamandı bence sonrasında ne mi oldu 2 tanesinin ***** patlattım ve özür dilediler. Tabi bundan sonra döneri yerken sınıfa çıkmadım hayatım boyunca ve hep kapıyı kollayarak giriyordum sınıfa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erynch

anılarım depreşti he :d

lan bir keresinde 9. sınıftayken kantine indim tavuk döner aldım sınıfa çıkıyorum. sessiz sakin ortam var koridorda herkes dışarda top oynuyor bende sınıfta yemek yiyip müzik dinlemeyi planlıyorum. bu bebeler toplanmış kapının etrafına ilk gelene karambol yapcaklarmış. (şansıma koyayım) yarısı sağa yarısı sola kapıdan girmemle üstüme 500kg binmesi bir oldu. ozamanda minicik birşeyim lan 1.60 boy vardı :D ezildim boğazımda tavuk var tükürdüm. Allahım sana geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum diye bağırınca hepsi zıpladı geri çıktı salakların o gün ölüme yaklaştığım en yakın zamandı bence sonrasında ne mi oldu 2 tanesinin ***** patlattım ve özür dilediler. Tabi bundan sonra döneri yerken sınıfa çıkmadım hayatım boyunca ve hep kapıyı kollayarak giriyordum sınıfa :D

Senin hikayede çok kötüymüş :D bizde çocuğu alıp uygun mekana götürüyoruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karambolsüz lise mi olur lan

Orijinalden alıntı: ceylanens

SEMİHA ŞAKİR DEĞİŞİK

Çok değişik

• Benim bildiğim karambol bir kişiyi sıranın üzerine yatırırsın herkes üzerine atlar . Sizin ki adam dövmeye giriyor bildiğin. En azından ben lise zamanlarındayken bizde böyle idi.

Didier Yves Drogba Tébily

• Lisede karambolu tecrube etmeyen varsa tam mezun olamamis demektir

Orijinalden alıntı: kadir1003

quote:

SEMİHA ŞAKİR DEĞİŞİK

Çok değişik

Beyler dikkat edin bu ikisi yeni üye olmuş konuyu açanın arkadaşları okulu savunuyorlar zaten teki büyük harfle yazıyor yazık daha toy
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Bizim lisede delikanlılık vardı kimse kendinden düşüklere satasmazdı problemi olan teke tek dövüşürdü bir ara böyle iki üç kürt sürüsü gelmişti bizim üst sınıftaki abiler bunları bir dövmüstü valla ben huzurlu bir liseye gidiyordum en azından delikanlıydık.

• Bizde yapardık eskiden hatta derste sessizce kararlaştırırdık kimi yapacağımızı bazense diyelim herkese beyler osmana dalıyoruz derdik mesela ama aslında furkan'a dalma planları yapmışızdır furkan mutlu mutlu kalabalıkla eğlenirken kendini yerde bulurdu. Tekmelemezdik ama arkadaşlarımızı manyak mısınız lan
    (Kimi Räikkönen, Lotus F1 1st WIN, Abu Dhabi, Nov. 4 - 2012)

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • Askerde acemiler birine karambol kaptı cocuk ölecekti korknuştum arpayı fazla alınca böyle oluyor.

*Map design.
    *Concept design.
  • Bu karambol değil adam dövme

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: kadir1003

quote:

SEMİHA ŞAKİR DEĞİŞİK

Çok değişik

Beyler dikkat edin bu ikisi yeni üye olmuş konuyu açanın arkadaşları okulu savunuyorlar zaten teki büyük harfle yazıyor yazık daha toy

Sen çok yanlış gelmişsin evladım

• ne karambolu la bildiğin dövmüşler

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  • Burası lise beyler . Boş boş işler yapmadan 4 yıl geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrotherHoods~~ -- 22 Şubat 2013; 17:22:21 >

Sırf bu yuzden haber vermeden sessiz sedasiz okuldan ayrilanlar oldu

Bir ara bir arkadasi karambol atmaya goturup ona karambol atmistik en iyisi oydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKEA MAN -- 21 Şubat 2013; 21:32:59 >

OZ. The name on the street for the Oswald State Correctional Facility, Level 4.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.