Şimdi Ara

OKULUMDA SÜREKLİ KARAMBOL YEME TEHLİKESİ VAR [Video'lu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu videodaki hiç bir şey değil bizimkilerin yanında. bu karambol yapanlar sana yapmaya çalışırlarsa acıma kime gelirse tüm gücünle vur nerelerine gelirse gelsin. ve aralarından ayrıl. eğer güçlülerse ve bişey diyemiyorsan onlarla samimi olmaya bak
  • Ah Şu Çılgın Liseliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrotherHoods~~

Burası lise beyler . Boş boş işler yapmadan 4 yıl geçmiyor . Tamam anlıyorum bazılarınız asosyal heriflerdiniz bunlar size boş iş geliyor biliyorum Ama bunu yapıp ta eğlenmeyecek adam yoktur dünyada .

" Üniversite oku bak , oku üniversite tavsiyemi dinle naparsan yap oku üniversiteyi kaçırma bu hayatının 4 yılını " diyip dururlar sürekli . Bende liseli dostlarıma söylüyorum . Bunların keyfini almadan ölmeyin dostlar

Not : Karambol yapmayınca asosyal mi olunuyor ? diyebilirsiniz . Avutmayın kendinizi

Bi karambol yapmış girdiği havalara bak liselinin bide bunu yapmadan ölmeyin diyor çok önemli bişeymiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Burası lise beyler . Boş boş işler yapmadan 4 yıl geçmiyor . Tamam anlıyorum bazılarınız asosyal heriflerdiniz bunlar size boş iş geliyor biliyorum Ama bunu yapıp ta eğlenmeyecek adam yoktur dünyada .

" Üniversite oku bak , oku üniversite tavsiyemi dinle naparsan yap oku üniversiteyi kaçırma bu hayatının 4 yılını " diyip dururlar sürekli . Bende liseli dostlarıma söylüyorum . Bunların keyfini almadan ölmeyin dostlar

Not : Karambol yapmayınca asosyal mi olunuyor ? diyebilirsiniz . Avutmayın kendinizi

Bi karambol yapmış girdiği havalara bak liselinin bide bunu yapmadan ölmeyin diyor çok önemli bişeymiş gibi

Hoş geldin asosyalcim

• İnsanın beynini kullanmaması çok tehlikeli şeylere yol açıyor.
  • Videoyu izlemedim ama bizim karamboller agir degil birini duvara yasliyoruz herkes sıkıstırıyor duvardaki pestil oluyor ama sanirim videoda tekme tokat daliyorlar yorumlardan onu anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hoş geldin asosyalcim

Ne diyon la sen saftirik şu forumda kimseye bi hakaret yazmadım ama sana hakkaten okkalı bi küfür ederdim ama neyse.Görgüsüz veled-i zina yok karambol yapmadan ölmicekmişte bilmişlilk taslamalar la sen ne anlarsın hayattan zevkten cahil sen git karambol yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

Samiha Şakir diye lise mi olur lan? Korsan lise olmasın?

yok crysis
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hoş geldin asosyalcim

Ne diyon la sen saftirik şu forumda kimseye bi hakaret yazmadım ama sana hakkaten okkalı bi küfür ederdim ama neyse.Görgüsüz veled-i zina yok karambol yapmadan ölmicekmişte bilmişlilk taslamalar la sen ne anlarsın hayattan zevkten cahil sen git karambol yap.

Her şeyin bir zamanı var . Acelem yok

• Lisedeyken biz de yapardık ancak yukarıdakiler olayı yanlış anlamış. Bunu ciddi olarak değil eğlencesine yapıyorduk. Böyle eğlence mi olur derseniz lise de oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

O karambole alınan çocuklardan birisine bir şey olursa nezarethanede nasıl karambole alınır görürsünüz, o nasıl dalmaktır lan 1 kişiye 20 kişi onu da geç o nasıl vurmaktır, ya kaburgaları kırılsa veya kafa travması geçirse haliniz ne olur hiç düşündünüz mü. Büyüyük artık

+1 hocam nezarethaneye atılmaz bunlar.bunlar için özel nezarathane yapılır yoksa yanlarındakilerine alırlar köşeye
  • Biber gazı al, sana yapacakları sırada biber gazını sıkarak 360 derece dön

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 21 Şubat 2013; 23:58:20 >
  • Bu biraz abartı kaçmış biz 2 sınıf erkekler toplanıp omuz omuza girip gençlerrrrrr diye bağırarak yürürken önümüze çıkanları çember içine alıp tekmelerdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutras

Lisedeyken biz de yapardık ancak yukarıdakiler olayı yanlış anlamış. Bunu ciddi olarak değil eğlencesine yapıyorduk. Böyle eğlence mi olur derseniz lise de oluyor işte

+1 Anlatamıyorum ki
  • SŞAL NE LAN ? Okulunuz kezban kaynıyor bu arada.
  • her karambolden sonra ilk olarak telefonum kırılmışmı diye bakıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

SŞAL NE LAN ? Okulunuz kezban kaynıyor bu arada.

Deşme hocam yaramı
  • quote:

quote:

quote:

Hoş geldin asosyalcim

Ne diyon la sen değişik ?
    Yazdıklarım gibi bir kişiliğim olsaydı listemin başında olurdun.
    Karambol yapmadım diye ezik mi oldum ? Biz böyle 1 e 15 kişi girişmezdik, bu resmen adam dövmek karambol de tekme tokat dalınmaz. Biz birisiyle işimiz olduğunda böyle şakayla karışık arkamızla dalmazdık. Bu çocuktada salaklık var arkadaş zaten dayak yiyorsun kalkta şu ****** iki üç tane vur. Aferin sana veled-i zina arkadaşım ilk defa bana küfür ettiriyorsun.

NOT:yazdıklarımdan kastım buradaki mesajım değil bilen bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 22 Şubat 2013; 1:12:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

SŞAL NE LAN ? Okulunuz kezban kaynıyor bu arada.

Deşme hocam yaramı

Kaçıncı sınıf ve bölüm ne ? Tanıdığım kişiler var da o okulda merak ettim.
  • Lisede çok m.l var bizim sınıfta böyle hatta idiotun tek uçan tekme atıcam diyye pantolonu yırttı sınav stresi ile alakası yok bunun adamlar kendi gruplarından olmayana dalıyo eğer karabol yerseniz yapacağınğız asla yere düşmemek ve adama ayırmaksızın önünüze gelenin yüzün tüm gücünüzle vurmal hıyartolar bana yapıcaklardı bir keresinde en önden bi tane uyanık bana sıraların üstünden koşarak geliyo amaç üstüme atlayıp yerde grupla tekmelemek herneyse bu sıranın üstünden mal bir atlayış gerçekleştirdi bana doğru daha yere inmeden havada sağ kroşeyi bir koydum hani derlerya ulan elimede oturdu diye aynı o şekil sonra arkadan koşanlar bi duraksadı en önden gelen pert milet diyoki yuh olum öyle vurulurmu bende dedim valla benim elim biraz ağardır noldu lan gelsenize heeee kabadayılar sizi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.