Şimdi Ara

OKULUMDA SÜREKLİ KARAMBOL YEME TEHLİKESİ VAR [Video'lu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde yapıyoruz uygun kişiyi bulup sınıftan (genellikle sınıfın en itici tipleri seçilir) haldur huldur şaka niyetiyle saldırıyoruz

Orijinalden alıntı: BrotherHoods~~

Burası lise beyler . Boş boş işler yapmadan 4 yıl geçmiyor . Tamam anlıyorum bazılarınız asosyal heriflerdiniz bunlar size boş iş geliyor biliyorum Ama bunu yapıp ta eğlenmeyecek adam yoktur dünyada .

" Üniversite oku bak , oku üniversite tavsiyemi dinle naparsan yap oku üniversiteyi kaçırma bu hayatının 4 yılını " diyip dururlar sürekli . Bende liseli dostlarıma söylüyorum . Bunların keyfini almadan ölmeyin dostlar

Not : Karambol yapmayınca asosyal mi olunuyor ? diyebilirsiniz . Avutmayın kendinizi

Aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

O karambole alınan çocuklardan birisine bir şey olursa nezarethanede nasıl karambole alınır görürsünüz, o nasıl dalmaktır lan 1 kişiye 20 kişi onu da geç o nasıl vurmaktır, ya kaburgaları kırılsa veya kafa travması geçirse haliniz ne olur hiç düşündünüz mü. Büyüyük artık

+1

nezaretde yanına çocuk tacizcisi gelmesi olasılığıda cabası

Orijinalden alıntı: BrotherHoods~~

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

SŞAL NE LAN ? Okulunuz kezban kaynıyor bu arada.

Deşme hocam yaramı

Maalesef. 5-6 kız tanıyorum sizin okuldan üçünün de kezbanlık seviyesi %99.
  • 10-13 sene önce bizim lise zamanımızda böyle dingillik yoktu, adam akıllı insanlardık o yaşta o dönemde bile üniversitelilerden daha iyi şeyler yaşadık. Allahtan liseye giden kardeşim falan yok, böyle şey bir tanıdığım bile başına gelse o çocukların vay haline. İnsanlıktan nasibini alamamış asosyal veletler sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.