Şimdi Ara

OKULLARIN HEPSİ KAPATILMALI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okullar binalar yurtlar servisler hepsi milli servete zarar çözüm internetten canlı okul yayın dersleri olacaktır.
    Yapılan araştırmalar öğrencilerin %98.7'sinin okulu sevmediğini gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga 3 megabit internet 50 gb akk ile bu değirmen dönmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih projesinde ilerki yıllarda olur belki 2030larda falan sanal gerçeklik iyice gelişince

• Tamam kanka hemen kapatıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Aga 3 megabit internet 50 gb akk ile bu değirmen dönmez

Hemen bugün olmayacak bu iş 5 sene içinde o sorunlar bitecek fiber her yerde olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Okulu değil dersleri sevmiyor öğrenciler, ben okulu çok seviyorum ama dersleri sevmiyorum. Okuldaki ortam, arkadaşlıklar,yapılan şeyler.

Sen önce okulun tanımını öğren bence. Eğitim-öğretim yılı denir. Sadece matematik,fizik öğretilmez. Hayat öğretilir.

Benim patronum ne diyor biliyor musun?Benim şu an okuduğum okuldan mezun olmuş.Ve diyor ki:"Okulda öğretilenlerin hayatta gerçekten işe yaramadığını anladığımda üniversite okumadım."

Okulda hayatın öğretildiğine inanmıyorum.

• SURİYELİ ÇOCUKLAR OKUMALI DİYENLER +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2023 hedefleri arasında 14 milyon haneye 1gbps internet ulaştırmak var.

• Doğru düzgün bir konun yok mu senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayme

2023 hedefleri arasında 14 milyon haneye 1gbps internet ulaştırmak var.

Bu dediğin gerçekse bile teorik olarak öyledir yoksa eşekten inip ejderhaya binmek nerede görülmüş?

• Egitim sisteminin yanlisligindan kaynaklaniyor olabilir mi sence?

• Çok afedersinde okulu sevmeyen gitsin okumak isteyenler gelsin.
    Şımarık veletler şeyimde değil.
    Canlı yapta kimse hiç bir bok yapmasın.
  • Altyapı yatırımları yapılıyor şuan yapılamaz bir şey değil 8 yıl gibi bir süre var önümüzde daha

• quote:

Okulu değil dersleri sevmiyor öğrenciler, ben okulu çok seviyorum ama dersleri sevmiyorum. Okuldaki ortam, arkadaşlıklar,yapılan şeyler.

Sen önce okulun tanımını öğren bence. Eğitim-öğretim yılı denir. Sadece matematik,fizik öğretilmez. Hayat öğretilir.

Okulda hayatın öğretildiğini sanan velet.Hakaret manasında söylemiyorum iyi düşün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

en sevdiğim kankim olmasa okula bile gitmezdim belki.arkadaşlık önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Altyapı yatırımları yapılıyor şuan yapılamaz bir şey değil 8 yıl gibi bir süre var önümüzde daha

Ben yapılamaz demiyorum ki, dikkat edersen teorik olarak mümkün dedim ama iss ler verir mi yahu sence? Devlet el atmasa şu anda akk nı geçince 1 mbit kullanıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 14 Eylül 2015; 12:38:17 >
  • Evet dediğiniz gibi olmayacak belki ama 500mbps ustu bir hız olur tahminen yoğunluğa göre

• quote:

Sen önce okulun tanımını öğren bence. Eğitim-öğretim yılı denir. Sadece matematik,fizik öğretilmez. Hayata hazırlarlar iyi veya kötü. İnternetle sadece matematik fizik öğreterek hiçbir şey elde edemezsin. O çocuklar arkadaşlık kavramını kavrayacak, okuldan kaçmayı,birlikte bir şey yapmayı, disipline gitmeyi yani iyi veya kötü şeyleri tecrübe edecekler. Okul sadece matematik değil.

Hayat okulda öğrenilmez uykudan çık!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.