Şimdi Ara

OKULLARDA VERILEN TABLETLERIN VE KULLANILAN AKILLI TAHTALARIN YARARI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere okullara akıllı tahtalar geldi. Akıllı tahta olan okullara ise tablet geldi. Her öğrenciye verildi neredeyse.

Bu olay üzerine size direk devletin gördüğünü yazayım;

Okullarda çocuklar teknolojiden yararlanarak bilgileri daha rahat pekiştirip öğreniyor. Öğretmenlerin aracılığıyla görsel olarak yeni şeyler görüp öğreniyorlar. Bu sayede yeni neslimiz daha parlak, daha bilgili ve daha açık fikirli olacaktır. Tabletler sayesinde öğrenciler anlamadıklarını araştırarak anlıyor hatta daha iyisini anlıyor.

Capslere benzedi ama MAALESEF GERÇEKTE OLAN

Okullarda çocuklar teknolojiden yararlanMAyarak tableti kırmayı başardılar. İçlerine oyun yüklediler. Ara sıra Youtube'da aaaaxxxx Oyunda videolarını izleyerek yeni küfür öğreniyorlar ve küfür eden saygısız olarak çıkıyorlar. Liseye geçmiş kızlar akıllı tahtadan müzik açıp sınıfın ortasında halay çekiyorlar bu sayede fiziksel olarak eğitimlerini tamamlanmış oluyorlar ki tek yararı maalesef bu olsa gerek :(

Demek istediğim hatta daha da ileri gidelim okullara verilen ÜCRETSİZ KİTAPLARIN bile gereği yok bence. Eskiden nasıldı bilmem ama kullanılmıyor ki. Kullanılmıyor..

Öğretmenin kendi aldığı ve sevdiği kitabı var. Öğrencilere aldıramıyor. O da yazdırıyor. Tüm ders yazdırmakla geçiyor.

Öğretmen ağır çekimle 0.25 hızında yazılacak kelimeleri söylüyor. Yazan çocuk ise onu yazıyor fakat beyni aaaaxxxx oyunda kanalını düşünüyor. Dersin sonunda hoca görüşürüz diyor. Ders bitiyor. Öğrenci bu sayede kol kaslarını ve kalem kullanma yeteneğini geliştirdi sadece.

Benim düşüncem şöyle olurdu;

Zengin fakir tüm öğrencilere 100₺'lik kitap alım izni verilmeli belki daha fazlası. O kitaplarda sadece devletin stoklarında olmalı ve sadece öğrenciler almalı. Öğrenciler öğretmenlerin tavsiyesiyle kitapları almalı.
    Bu sayede öğretmenin istediği kitap TAMAM
    Öğrencinin istemediği yazma işlemi TAMAM

Öğrenci konuyu anlatacak çizdirecek çok çok önemli yerleri yazdıracak. İşte olması eğitim sistemi bu. Ha seninki de kötü diyecek olursanız tamam. Kötüsü varken neden DAHA KÖTÜSÜNÜ kullanıyoruz ki o zaman ?

Neyse ki ben bitirdim okulumu. Şimdiki nesil düşünsün. Ayrıca RTÜK'ün İnternete Sınır Koyması Gerektiği Yazımıda 'da altı çizili şeyşiden okumanızı tavsiye ederim

• Proje gayet güzel bir şekilde yapıldı. Dersi her an kaynatmaya çalışan, akıllı tahtaları bozan serseriler gelip sistemi eleştiriyorlar çevremde. Akıllı Tahta ve tabletler elbette çok şe yarayabilir. Adam akıllı bir hoca açar oradan görsellerini, dökümanlarını, resimlerini, deney videolarını. Ama öğrenciler ilgi gösterir mi ? Dersi kaynatr yeri gelir hocayla kavga eder. Sonra eğitim sistemi çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam durum aynı yazdığınız gibi ne tabletler nede dahta amacı hariç her işte kullanılıyor. ya sınıfın en sessiz kızı bile teli yok diye sessizmiş eline tablet bir geçti daha yeni zorno arşivini bulduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de şu kızların halay falan çekmesi yokmu tahtada
    onu da geçtim her cihazın arkaplanında sevdikleri erkek var ben her tahtayı açtığımda bunu görmek zorundamıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CezaRap77 -- 11 Ağustos 2016; 19:33:50 >
  • Sen çok yanlış gelmissin. o tahtaları yaptıranın asıl amacı eğitim değildi zaten onları yaptırırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CezaRap77

bir de şu kızların halay falan çekmesi yokmu tahtada
    onu da geçtim her cihazın arkaplanında sevdikleri erkek var ben her tahtayı açtığımda bunu görmek zorundamıyım

Erkek sevdigi kızı koysa olay çıkarırlar. Kendileri kasli ciplak erkek koyuyolar biz az acik.bi kiz koysak ayyy ne sapık bi sinif yhaa.s yaparlar

• Arkadaşlar ben son sınıfta dershaneye gitmedim. Hocalar bir şey anlatır diye. Dersler nasıl geçti söyleyeyim size. Her ders neredeyse film izledik. Sonra ne mi oldu mezuna kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabletlet çöp, akıllı tahtalar güzel. Madem o tabletleri dağıtıyorsunuz, okul kitabı dağıtmayın da kullanılsın en azından hem ağaç kesilmemiş olur ama şu anda devlete sorsan onlar bile cevap veremez tabletlerin ne işe yaradığı sorusuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Sen çok yanlış gelmissin. o tahtaları yaptıranın asıl amacı eğitim değildi zaten onları yaptırırken.

Normalde hükümeti öyle aşırı sevmezdim. Senin gibi insanlar sayesinde sevmeye başladım. Çünkü Adam ne yapsa devlet için yapmadı eğitim için yapmadı diyorsunuz. Ben de düşünmeye başladım ve hükümeti iyice sevmeye başladım. Adamlar her okula akıllı tahta yaptı, tablet dağıttı. Yok amaç o değilmiş yok şuymuş. Eskiden bu devlet için gram yatırım yapılmadı. IMF Den 1 milyar lira gelecek diye ülkede kutlamalar yapıldı. Adamlar şimdi okullardaki akıllı tahtalar için kaç para harcadı. Eski hükümetler de yapsaydı o zaman madem amaç başkaydı bu kadar kolaydı bunları yapmak.

• Boş derste ''Harlem Shake'' adlı akımın yeni çıktığı zamanlar son ses açıp oynadığımızı bilirim Ne demek işe yaramıyo
  • coobain kullanıcısına yanıt
    hadi hepsini atladık sevdiği erkek dizi karakteri benim arkaplanda taylor swift vardı bütün sene sapık oldum bunkar dizi karakteri koyuyor bir de çırılçıplak

• Hocalar bilgisayar kullanmasını bilse neden işe yaramasın ?
  • Bence okullarda kütüphaneler geliştirilsin, tamam her okulda kütüphane var ama çoğu okulda kütüphaneler kilitli veya içerisi kitap okunmayacak kadar pis. Okullara daha çok kitap alınmalı hatta belki meb tarafından her okulun çevresine büyük kütüphaneler yapılmalı, ve sürekli denetim altında olmalı

• Tablet veriyorlar google play yok eba market var oda sıkıntılı chrome yüklenmiyor apk açmıyor bluetooth kapalı usb kapalı tabletin lcd panelde sarama sorunu var android güncellemesi alınmıyor ui berbat kalitesiz kısaca,

• akıllı tahtaya tablete para harcamayıp onun yerine öğretmen maaşlarını arttırsalar bol tatilli yüksek maaşlı diye tüm kafası basan adamlar tıpı bırakıp öğretmen olur ulkenin öğrenim öğretim seviyesi gelişir. soru sorunca kafası basmayıp kitap açan adamlar yerine kafası tıkır tıkır çalışan dersini anlatan öğretmenler olur. maalesef ki olay dershane kapatmak hafta sonu kursu açmakla çözülmüyor önce nitelikli öğretmen yetiştirmek sonra eğitimi kurtarmaya çalışmak lazım
  • Ders olarak çoğu hoca akıllı tahtayı kullanmıyor. Liseden bu yıl mezun oldum son iki yıldır akıllı tahtalara windows mağazasından croc world, sonic, vs vs vs 10'larca oyun yükledik. Müzik atıp oynadık efkarlandık müzikle. Adana merkezden horona müslüm gürsese kadar :D
    Güzel günlerdi fakat çok az öğretmen kullanıyor bu tahtaları
  • tabletler degilde akıllı tahta işe yarıyor
  • Ben zorn izliyorum gayette akıcı

• Kafaniz çok iyi sizin ya. Nasilsa liseyi bitirdim bana giren çıkan yok neden elestirmeyeyim.
    Okulun verdiği tablette afedersin ne bekliyorsun? İnternete bile girilmiyor, e kitap sitelerine kadar yasaklı.
    Eba dan deney falan ogrenecekmis. Eba sadece göz boyamalik.
    Ayrıca herkesin artık telefonu ve bilgisayarı var ve xxx oyunda zart zurt izleyebilir. O tablette yapacaklarını telefonda ya da.bilgisayarda da yapabilir.
    Durum buyken devlet milyonlarca lira harcayıp ise yaramaz tabletler dağıtıyor.

Sizin istediğiniz tablet yerine kuranı kerim dağıtılması sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorunsuz Genç

quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Sen çok yanlış gelmissin. o tahtaları yaptıranın asıl amacı eğitim değildi zaten onları yaptırırken.

Normalde hükümeti öyle aşırı sevmezdim. Senin gibi insanlar sayesinde sevmeye başladım. Çünkü Adam ne yapsa devlet için yapmadı eğitim için yapmadı diyorsunuz. Ben de düşünmeye başladım ve hükümeti iyice sevmeye başladım. Adamlar her okula akıllı tahta yaptı, tablet dağıttı. Yok amaç o değilmiş yok şuymuş. Eskiden bu devlet için gram yatırım yapılmadı. IMF Den 1 milyar lira gelecek diye ülkede kutlamalar yapıldı. Adamlar şimdi okullardaki akıllı tahtalar için kaç para harcadı. Eski hükümetler de yapsaydı o zaman madem amaç başkaydı bu kadar kolaydı bunları yapmak.

Doğru 15 yıl önce akıllı telefonlar bile yokken devlet niye tablet dağıtmadi. Akp ne kadar iyi yol yaptı tablet dağıttı. Afferim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.