Şimdi Ara

Mikroişlemciler ve Yapay Zeka Konularına İlgisi Olan Birisi Nereye Yönelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cümleten. Bilg. Müh. 3.sınıf öğrencisiyim bu dönem mikroişlemciler dersi alıyoruz. Bu ders gerçekten ilgimi cezbetti. Derste 16F628A kodluyoruz. Kodlama sonucu 7-segment display'e bir şeyler yazdırmak yada mantıksal işlemler sonucu çıktıyı led ile ifade etmek vb. işlemler çok keyifli geldi. Şahsen görüntü işleme alanında tecrübem veya eğitimim olmadı ama o alana da çok ilgi duyuyorum. Bu iki alanı birleştirip ne gibi işlerde çalışabilirim? Mezuniyetim yaklaştı. 4.olacağım çok yakında. Bu yüzden bu iki meseleyi içeren meslek tavsiyeleriniz yada sektör alanları nelerdir, paylaşırsanız çok memnun olurum.

​Teşekkürler, iyi forumlar.

• buraya soracak kadar çaresiz olamazsın herhalde.

• Yapay zeka onu da kendisi yapacak yeğen

• Boş yaptın. Burada tahmin edemeyeceğin tecrübede ve sektörde insanlar var.

• Yapay zeka ve görüntü işleme için donanım hızlandırma alanlarına bakabilirsin. Özel bir alandır researchı boldur ve türkiye içersinde çok imkan bulabilir misin bilemedim. Mikroişlemciden ziyade high speed FPGA alanında çalışman gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedmouse kullanıcısına yanıt
    Sinyal işlemeyle beraber belki driver gömülü sistem programlamaya geçilebilir.

AI'ların kullandığı ekran kartı sürücülerinin nasıl yapıldığını ve programlandığını araştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 25 Mayıs 2024; 22:3:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için, gerekli araştırmaları yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temel bilim isteyenler var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dedmouse kullanıcısına yanıt

doğru dedin. bir tanesi buraya yorum yapmış bu arada.

• Leetcode da çözdüğün soru sayısı kaç ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.