Şimdi Ara

Okullarda sigara içmek yasak değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu öğretmenler rahat rahat tüttürüyor, şikayet edemez miyiz?

• edebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuldaki en yetkili idari amire edebilirsin ancak o da müdürdür eger içmiyorsa şikayetinizi dikkate alır yoksa kendide içiyorsa herhangi birsey yapamazsın..
  • Ben olsam MEB e kadar giderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresinde içiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

okuldaki en yetkili idari amire edebilirsin ancak o da müdürdür eger içmiyorsa şikayetinizi dikkate alır yoksa kendide içiyorsa herhangi birsey yapamazsın..

Müdür sorunluysa zaten bir üst yetkiliye şikayet etme hakkı doğar. Piramit gibi düşün.
  • 444 10 16
    444 41 00
    numaralı telefonları günün 24 saati arayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mebe şikayet edebilirsin veya videosunu çekerek 70 tl ceza yemesini sağlayabilirsin

müdür pek işe yaramaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

mebe şikayet edebilirsin veya videosunu çekerek 70 tl ceza yemesini sağlayabilirsin

izinsiz kamera kaydı alırsanda sen suclu olursun. hatırlarsın belki ogrenciyi doven ogretmen suclu degilde onu kamereya alan ogrenci suclu bulunmustu dikkat et.

mebe sözlü ya da yazılı şikayette bulunabilirsin olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 17 Eylül 2012; 22:44:05 >
  • ne ispiyoncu heriflersiniz lan nasıl aileniz var sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

mebe şikayet edebilirsin veya videosunu çekerek 70 tl ceza yemesini sağlayabilirsin

izinsiz kamera kaydı alırsanda sen suclu olursun. hatırlarsın belki ogrenciyi doven ogretmen suclu degilde onu kamereya alan ogrenci suclu bulunmustu dikkat et.

mebe sözlü ya da yazılı şikayette bulunabilirsin olmazsa

kamera olayı yaş iş, uğraşmam öyle, hem kötü öğrenci profili çizmek istemiyorum, nasılki öğretmenler öğrenci üzerinde güç uygulayıp yönetmelik de şöyle böyle diyip artistlik yapıyorsa böyle bir yasak var madem ben buna göz yummam, bu yönetmelik biz bizlere mi işliyor? büyük ihtimal yazı gönderirim biraz araştıralım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ne ispiyoncu heriflersiniz lan nasıl aileniz var sizin

ben hakkımı ararım, öğretmenler yeri gelince, oğlum saçınızı niye uzatıyorsunuz bizim uzun mu demesini biliyorlar, o zaman bizde örnek alıp sigara içelim?
    kusura bakmayın bu olayın ispiyonculukla alakası yok, yönetmeliği en çok savunan bu sözde hocalar değil mi? alsınlar bakalım hadi yönetmelikte böyle yasak var, gizli gizli içmesinler sigaraları.

siz hakkınızın yenilmesinden hoşlanıyorsanız ona birşey diyemem.
  • etme bence. videoya al. sonra rahat rahat yak bir sigara. bir şey diyecek olurlarsa göster videoyu göster. şantaj ulan şantajjjb
  • Öğretmenler nerede içiyor? Okulun bahçesinde mi yoksa kendilerine ait özel bir yerde mi? Öğretmenlere özel bir yerde içiyorlarsa bir hak iddia edemezsiniz diye düşünüyorum ben.

• 18 yaşından küçük birini kim ciddiye alır ki?Ben öğretmen olsam fosur fosur öğrenciyi tınlamam bile.Üniversitede bile hoca kraldır ters gidemezsin, laf sokamazsın istersen dene okul bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Öğretmenler nerede içiyor? Okulun bahçesinde mi yoksa kendilerine ait özel bir yerde mi? Öğretmenlere özel bir yerde içiyorlarsa bir hak iddia edemezsiniz diye düşünüyorum ben.

yangın merdiveni, liseli talebeler bile öyle gizli iş yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.