Şimdi Ara

Okulda sürekli uyuma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 2-3 ders ayakta kalıyorum gerisinde uyuyorum öğleden sonra çıkışa kadar uyuyorum rüya falan görüyorum nasıl uyumadan durabilirim ders anlatmaya başlayınca uykum geliyo boş bırakınca uyumuyorum yardım edin bi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulun ilk haftaları normaldir.sabahları kahve iç.erken yatıver. Uykun gelirsede mışıl mışıl uyu.eve gidince işlediklerinize çalışırsın

• erken yat

• Tenefuslerde uyu kisa kisa zamanpa alisir ve enerjik olarak uyanirsin da vinci uykusu vardi onu arastir olmadi ama onermem

• Erkende yatsam gecte yatsam ayni sorun o ders anlatılmaya başlayınca uyuyom yaklaşık 2-3 senedir durum böyle ilk haftaya alakası yok

• Boşver en fazla sınıfta kalırsın

• Kafanı sıraya paralel yapma yeter. İnsan beyninin yatay pozisyonda uyku hormonu salgıladığını okumuştum ben denemiştim işe yaramıştı.Kafan her zaman dik olsun doğru otur yayılma sıraya kafanıda sakın sıranın üstüne koyma kafanı sıranın üstüne koyduğun gibi uykun gelmeye başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Boşver en fazla sınıfta kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Kafanı sıraya paralel yapma yeter. İnsan beyninin yatay pozisyonda uyku hormonu salgıladığını okumuştum ben denemiştim işe yaramıştı.Kafan her zaman dik olsun doğru otur yayılma sıraya kafanıda sakın sıranın üstüne koyma kafanı sıranın üstüne koyduğun gibi uykun gelmeye başlar.

Tum ders Kafamı nasıl dik tutcam hocam yayılmadan rahat olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

En fazla 2-3 ders ayakta kalıyorum gerisinde uyuyorum öğleden sonra çıkışa kadar uyuyorum rüya falan görüyorum nasıl uyumadan durabilirim ders anlatmaya başlayınca uykum geliyo boş bırakınca uyumuyorum yardım edin bi ya

bu olay okul haricinde de oluyorsa, sabahları uyanma da zorluk çekiyorsan, bulduğun her boşlukta üzerine bir ağırlık çöküyorsa ve uzanma uyuma isteği duyuyorsan, ne kadar uyursam uyuyum kendimi hiç dinç hissetmiyorum diyorsan en kısa sürede bir Kbb doktoruna git ve şikayetlerini anlat. Uyku Apnesi rahatsızlığı olabilir sende..
  • okulu birak okul sana gore değil bunyen kaldırmıyor
  • Ben çözümü bunda buldum. Bende aynen senin gibiydim. Okula gitmek için kalkmak bir işgenceydi gidip okulda uyanık kalmak daha büyük bir işgenceydi bir aralar öğle tatilinde uyuyup uykumu almaya çalışmıştım ama işe yarmamıştı.Sonuç olarak denemekten zarar gelmez. olabilidiğince doğru dürüst oturmaya çalış tabiki rahatlamak için az biraz yayılabilirsin ama kafanı sıranın üstüne kesinklikle koyma hemen uykun gelir ve kaldırmadığın sürece uykunun etkisi artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

En fazla 2-3 ders ayakta kalıyorum gerisinde uyuyorum öğleden sonra çıkışa kadar uyuyorum rüya falan görüyorum nasıl uyumadan durabilirim ders anlatmaya başlayınca uykum geliyo boş bırakınca uyumuyorum yardım edin bi ya

bu olay okul haricinde de oluyorsa, sabahları uyanma da zorluk çekiyorsan, bulduğun her boşlukta üzerine bir ağırlık çöküyorsa ve uzanma uyuma isteği duyuyorsan, ne kadar uyursam uyuyum kendimi hiç dinç hissetmiyorum diyorsan en kısa sürede bir Kbb doktoruna git ve şikayetlerini anlat. Uyku Apnesi rahatsızlığı olabilir sende..

Hocam nerdeyse hic yataktan çıkmadığım günler oluyodu ya hangi doktora nereye gitcez 17 yaşındayım tek gitsem sorun olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Hocam nerdeyse hic yataktan çıkmadığım günler oluyodu ya hangi doktora nereye gitcez 17 yaşındayım tek gitsem sorun olur mu ?

bir sıkıntı olmaz sosyal güvenceniz vardır zaten. Yakında herhangi bir hastaneye git, kulak burun boğaz doktoruna görün. Anlat derdini, bu bahsettiğin semptonlara neden olabilecek rahatsızlıkları anlamak için bazı tahliller yapar zaten. Ama uyku apnesi de olabilir mi diye mutlaka sor. Eğer öyle birşey varsa, tedaviden sonra adeta yeniden doğmuş gibi olacaksın, çok enerjik ve dinamik olacaksın

• geçen dönem öyle geçti 2-3 saatlik uykuyla gittim hep, şimdi biraz düzeltmeye çalışıyorum
  • Ben de horlayacağımdan korkarak, uyuyamıyorum çünkü tam uykuya dalma sırasında horlama sesleri duyuyorum
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Bakıyım bi hocam hastalık oldunu sanmıyorum kendimle alakalı düzeltmeye caliscam olmazsa artık giderim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.