Şimdi Ara

Okulda kolye veya yüzük takmak yasak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler okulda kolye takmak yasak mı? aklıma takılan diğer soru ise yüzük. etrafta takanları görüyordum bir şey demiyorlardı. ama yönetmelikte ne yazıyor emin değilim. belki de adamlar okuldan sonra takıyor çünkü okul çıkışında görüyordum genelde. bizim okulda da pek dikkat ediliyor kolye yasak mı lise düzeyi okullarda?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulda Takı Takma Yasağı Hakkında Bilgiler

Okullarda takı takma yasağı, öğrencilerin güvenliği, dikkat dağıtma ve eşitliği sağlama gibi çeşitli nedenlerle uygulanmaktadır. Birçok okulda öğrencilerin okul saatleri içinde takı takması yasaktır.

Yasak Kapsamı:

Okullarda takı takma yasağı, yüzük, kolye, bileklik ve diğer tüm aksesuarları kapsayabilir. Okulların takı takma yasağına ilişkin spesifik düzenlemeleri değişebilir, bu nedenle öğrencilerin kendi okullarının kurallarını kontrol etmeleri önerilir.

Nedenleri:

Okulda takı takma yasağının uygulanmasının çeşitli nedenleri vardır, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Güvenlik: Uzun kolyeler veya sarkık küpeler gibi takılar, öğrencilerin takılıp düşmelerine veya diğer kazalara neden olabilir.
    • Dikkat Dağıtma: Parlak veya gürültülü takılar, öğrencilerin dikkatini dağıtabilir ve öğrenmelerini engelleyebilir.
    • Eşitlik: Bazı öğrenciler takı takamayabilirken, diğerleri çok sayıda takı takabilir. Bu da öğrenciler arasında kıskançlık veya ayrımcılığa yol açabilir.
    • Okul Politikası: Okullar, öğrencilerin güvenli ve verimli bir öğrenme ortamında bulunmalarını sağlamak için kendi politikalarını belirlerler. Takı takma yasağı, bu politikaların bir parçası olabilir.

İstisnalar:

Bazı durumlarda, okullar öğrencilere takı takmalarına izin verebilir. Örneğin, tıbbi nedenlerle takı takılması gerekiyorsa veya dini inançlar takı takmayı gerektiriyorsa, okullar istisna yapabilir.

Yaptırımlar:

Okulda takı takma yasağını ihlal eden öğrenciler, okul yöneticilerinden uyarı alabilir, takılarına el konabilir veya başka yaptırımlarla karşılaşabilirler.

Sonuç:

Okulda takı takma yasağı, öğrencilerin güvenliğini, dikkat dağınıklığını ve eşitliği sağlamak için uygulanan bir politikadır. Öğrencilerin kendi okullarının takı takma yasağına ilişkin spesifik düzenlemelerini kontrol etmeleri ve bu yasağa uymaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://mevzuat.meb.gov.tr/html/kilikkiyafet/kilikkiyafet.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 1 Kasım 2014; 18:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

teşekkürler
    up linkde cevabı bulamadım
  • quote:

Alıntıları Göster
  • Takanları infaz ediyorlar.

• Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde yasak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düğünde bu giyilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Bu pantolon mu pijama mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
    bana da çok mantıksız geldi. neden yassah olsun ki. yahudi amblemi filan takmıyoruz veya siyası bir şey . hobi bu hobi
  • quote:

bana da çok mantıksız geldi. neden yassah olsun ki. yahudi amblemi filan takmıyoruz veya siyası bir şey . hobi bu hobi

Bunun gibi daha çok mantıksız şey var maalesef artık el atılması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

quote:

Bunun gibi daha çok mantıksız şey var maalesef artık el atılması lazım

Alıntıları Göster
    Tak git bişi demiyorlarsa dursun napcaksın sen yönetmeliği falan
  • Ota b*ka karışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Tak git bişi demiyorlarsa dursun napcaksın sen yönetmeliği falan

Alıntıları Göster
    ya bırak böyle şeyleri ya kim kime neyi yasaklıyo orası hapishane değil okul ulan okul
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    öğretmen lisesi bizimki. ya da öyleydi dövlet sağolsn
    çok disiplinli bir okul olduğu için görürlerse kızabilirler. ben yine de belirli hocalardan saklarım. bir hoca var zaten yönetmelikte öğrencilerden birini her derste parmaklıcaksınız yazsa yapıcak. yürüyen yönetmelik kadın
  • Evliysen nikah yüzüğü serbest

• liseye giden insanın yüzükle ne işi olur Allah aşkına , çoğunuz dayaklıksınız.

• tamam
  • quote:

ahkam kesme mod on

hukuken bir şey yasayla suç olarak tanımlanmamışsa suç değildir
    yönetmelikte açıkça yüzük veya kolye demiyor hatta ctrl f yaparsan bu 2 sözcük hiç yok ama rozet vb takılar ifadesi var ayrıca yönetmelikte siyasi simge içermemesi vurgulanmış
    bütün bunları düşününce evet takılabilir
    ama müdür veya müdür yardımcıları kıllık yapmak isterlerse bir şekilde yaparlar asla engel olamazsın

ahkam kesme mod off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

ahkam kesme mod on

hukuken bir şey yasayla suç olarak tanımlanmamışsa suç değildir
    yönetmelikte açıkça yüzük veya kolye demiyor hatta ctrl f yaparsan bu 2 sözcük hiç yok ama rozet vb takılar ifadesi var ayrıca yönetmelikte siyasi simge içermemesi vurgulanmış
    bütün bunları düşününce evet takılabilir
    ama müdür veya müdür yardımcıları kıllık yapmak isterlerse bir şekilde yaparlar asla engel olamazsın

ahkam kesme mod off

Alıntıları Göster
    okul okuma yeri egonuzu facede tatmin edin

• biz okuruz o konuda şüphen olmasın

sadece sevdiğim şeyleri giymeyi ya da takmayı seviyorum ve bunun hakkında bir yasak olması beni rahatsız eder.
  • Yasak ama öğrenciler umursamıyor piercing takip giderdim bir iki defa uyarirlar sonra tak lan tak ugrasamam senle derler gecerler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.