Şimdi Ara

Okulda Gülme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla gülen biriyim okulda lise son sınıfa geçtim insanların aklında bu şekilde kalmak istemiyorum ama ciddi olduğum zamanlarda hayattan eskisi gibi tad alamıyorum bana ne önerirsiniz

• İlk yorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak yersen bütün gülme refleksin biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okb durumundan çıkarman lazım bunu ne yapman lazım öncelikle kendini gülme modundan çıkarıyorsun tabi bu takıntıdır. bunu şu şekilde önlüceksin güldüğün konuları , ve güldüğün zamanları aklından çıkarıcaksın sıradan herkez gibi hiç düşünmüceksin.

Şuan gülmemeliyim dersen beyin baskı yapıcak bu da takıntı haline gelicek insanların arasında böyle hatırlancaksın bir zamanlar bende böyleydim şimdi kralı gelse güldüremez.
  • IronTurkMan kullanıcısına yanıt
    Gercekten dogru bi yaklasım hayal ettım de rezıl olurum o zaman daha beter ama

bimere yazdım tehdit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

İlk yorum

bloklu kardesım senı alıntılıyorum ne yazdın dıye baktım gereksız bısey yazmıssın kaldırmıcam
  • Bende öyleydim lisede. Sonra sonra geçti. Kötü bir durum. Saçma espiriler yapardım 3'e kadar. Son sene ortam dağılınca biraz sınıfta espiri yapan kalmadı. Bende salak saçma espiri yapıp bizim ortamda güldüğümüz gibi gülemeyeceğimi anlayınca yapmadım. İyiydim son sene, iyi espiri yaparım bazen kimse anlamazdı.
    Birileri sen değiştin bayağı deyince anlıyorsun olayı. Güzel bir duygu.

Kişisel gelişim biraz. Olay tam olarak olgunlukla alakalı.

Son seneysen hocalara da laf sok çıkar ilişkisinı boşver.
    Şöyle bir şey yaşamıştım;
    Hoca bir espiri yaptı ama leş. Sınıfta espirinin kötülüğünden oluşan bir tebessüm var.

Bende ahahaha diye alaycı bir şekilde güldüm. Sonra sınıfta gülünce hoca bayağı kızarmıştı ama aramız iyi olduğundan saolsun o kadar sataştığım halde iyi davrandı.

Çok komik olduğundan falan yazmadım aklıma geldi paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 1 Eylül 2016; 23:13:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bende öyleydim lisede. Sonra sonra geçti. Kötü bir durum. Saçma espiriler yapardım 3'e kadar. Son sene ortam dağılınca biraz sınıfta espiri yapan kalmadı. Bende salak saçma espiri yapıp bizim ortamda güldüğümüz gibi gülemeyeceğimi anlayınca yapmadım. İyiydim son sene, iyi espiri yaparım bazen kimse anlamazdı.
    Birileri sen değiştin bayağı deyince anlıyorsun olayı. Güzel bir duygu.

Kişisel gelişim biraz. Olay tam olarak olgunlukla alakalı.

Son seneysen hocalara da laf sok çıkar ilişkisinı boşver.
    Şöyle bir şey yaşamıştım;
    Hoca bir espiri yaptı ama leş. Sınıfta espirinin kötülüğünden oluşan bir tebessüm var.

Bende ahahaha diye alaycı bir şekilde güldüm. Sonra sınıfta gülünce hoca bayağı kızarmıştı ama aramız iyi olduğundan saolsun o kadar sataştığım halde iyi davrandı.

Çok komik olduğundan falan yazmadım aklıma geldi paylaşmak istedim.

sağol lolcü hocam seni yıllardır görüyorum tavsiyelerin benım icin onemlı ama eski tadı alıyor musun

• Böyle güzelsin hep böyle kal olur mu
    Aaaklına ne gelirse hep yap olur mu

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Forumdan bahsediyorsan sanırım almıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiskum kullanıcısına yanıt
    Ne zaman

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Dün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.