Şimdi Ara

Okula gitmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okula gitmek istemiyorum gitmek istemememin nedeni okulunu sıkıcı olması felan değil okulda sürekli beni dövüyolar.hiç arkadaşım yok okulda sınıfımdaki herkes bana düşman her dakika sürekli bana vuruyolar gitmek istemiyorum bu yüzden onlar bana vurunca bende okb hastası olduğum için onlara bişey yapamıyorum zarar verme korkusu var bende.Ders dinlerken arkamdaki çocuk her ders bana en az 20-30 defa vuruyor hergün 2 senedir böyle. hergün beni dövüyolar dersteki başarılarımda düştü zaten 7 sınıfa kadar tüm derslerim çok iyidi her sene takdir getirirdim ama bu sene dersteki başarılarımda düştü napıcam ben okula gitmek istemiyorum.

şimdi bazılarının okulun bitmesine 2-3 ay kaldı boşver sonra ayrılıcaksınız demeyin sıınıfta benden nefret edenlerle %95 aynı liseye gitcez.ordada başıma bela olucaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

I-its 3!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonngs123

kimse yokmu ya?
    Aptal olma benim gibi. Hemen rehber öğretmene, ailene filan söyle. Devam ederlerse ciddiyim deli taklidi yap okuldan alsınlar açık liseye git. Ben çok çektim üç senede kendimi anca toparladım. Çok ciddi yaralar bırakabilir sende. Ciddiyim bak ya ailene söyle ya da abin filan varsa onu araya sok olmadı git dava et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Askere tekrar gitmek istiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

Ben Bazenleri Okula gideceğime öleyim daha iyi diyorum
    Kendine koruma tut

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar okula gitmek istemiyorum gitmek istemememin nedeni okulunu sıkıcı olması felan değil okulda sürekli beni dövüyolar.hiç arkadaşım yok okulda sınıfımdaki herkes bana düşman her dakika sürekli bana vuruyolar gitmek istemiyorum bu yüzden onlar bana vurunca bende okb hastası olduğum için onlara bişey yapamıyorum zarar verme korkusu var bende.Ders dinlerken arkamdaki çocuk her ders bana en az 20-30 defa vuruyor hergün 2 senedir böyle. hergün beni dövüyolar dersteki başarılarımda düştü zaten 7 sınıfa kadar tüm derslerim çok iyidi her sene takdir getirirdim ama bu sene dersteki başarılarımda düştü napıcam ben okula gitmek istemiyorum.

şimdi bazılarının okulun bitmesine 2-3 ay kaldı boşver sonra ayrılıcaksınız demeyin sıınıfta benden nefret edenlerle %95 aynı liseye gitcez.ordada başıma bela olucaklar.

Kardeşim senle hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz İstersem sınıftakileri bir güzel döverim ama disipline gitme korkusundan yapamıyorum.Sen en azından liseye gidebileceksin ben ise böyle giderse matematik hocası ve teknoloji tasarım hocası yüzünden kalacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 13 Mart 2016; 21:56:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

quote:

arkadaşlar okula gitmek istemiyorum gitmek istemememin nedeni okulunu sıkıcı olması felan değil okulda sürekli beni dövüyolar.hiç arkadaşım yok okulda sınıfımdaki herkes bana düşman her dakika sürekli bana vuruyolar gitmek istemiyorum bu yüzden onlar bana vurunca bende okb hastası olduğum için onlara bişey yapamıyorum zarar verme korkusu var bende.Ders dinlerken arkamdaki çocuk her ders bana en az 20-30 defa vuruyor hergün 2 senedir böyle. hergün beni dövüyolar dersteki başarılarımda düştü zaten 7 sınıfa kadar tüm derslerim çok iyidi her sene takdir getirirdim ama bu sene dersteki başarılarımda düştü napıcam ben okula gitmek istemiyorum.

Kardeşim senle hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz İstersem sınıftakileri bir güzel döverim ama disipline gitme korkusundan yapamıyorum.Sen en azından liseye gidebileceksin ben ise böyle giderse matematik hocası ve teknoloji tasarım hocası yüzünden kalacam
    bu ne la forumu ilkokullular basmış

• Limonngs123 L kullanıcısına yanıt
    Forum velet dolmuş onlara patronun kim olduğunu göster.

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Aptal olma benim gibi. Hemen rehber öğretmene, ailene filan söyle. Devam ederlerse ciddiyim deli taklidi yap okuldan alsınlar açık liseye git. Ben çok çektim üç senede kendimi anca toparladım. Çok ciddi yaralar bırakabilir sende. Ciddiyim bak ya ailene söyle ya da abin filan varsa onu araya sok olmadı git dava et.

http://www.dr.com.tr/Kitap/English-Grammar-Today-Turkce-Aciklamali/Murat-Kurt/Foreign-Languages/Language/Grammar-and-Vocabulary/urunno=0000000150811?gclid=CMuv1syavssCFRKNGwodPpAHQQ

• Sanki biz cok istioz

• lisedeyken bizim sınıftaki bir çocuğada sürekli karışıyorlardı hatta çember içine alıp itiyorlardı garibanı neyse bir gün bu müdüre mi söylemiş ailesimi ya sen bir şey yap ya biz okula geliriz mi demiş bilemiyorum dersin ortasında müdür geldi bi bunlara birer tane tokat zaten hocalar falanda biliyor elemanlar sabıkalı okulla ilgileri bile yok. Bunu ders sonu tehdit ettiler ama hiçbir şey yapamadılar.

Sözün özü baştan ağırlığını koyacaksın. Arkadaş seçerken sabırlı, seçtikten sonra sadık olacaksın. Bunun hastalıkla falan ilgisi yok kimse ya gel şu eziğe benziyor karışalım demez. Sen pasif olursan, tek takılırsan kimsenin dostluğunu kazanamazsan bu tipler sana bulaşır.

kim kimi koparıyo kendi payının IQ
  • quote:

burda beni dövenlerin çoğu benimle aynı liseyeye gelcek. liseyede gitmek istemiyorum.
    olm bu ne lan şaka mı yapıyonuz ben bunu okuyunca inanamadım bide altta baskaları da aynı seyi yasıyormus ben liseyi 5 yıl bagcılarda okudum okulun en yaslısı en güclüsü bizdik kücükler 30 vs 1 yapmaya kalkardı cıkısta girer dagıtır kimin kimle kavgası varsa 1e1 kavga ettirir bi daha linc olayı yasanırsa iki tarafı dövecegimizi söylerdik sınıflarının reisi olarak gördükleri bebeleri de hususi tokatlar geçerdik. istesek haraç toplardık milleti ezmeye kalkardık tokatlardık bilmemne tam tersine bunları yapan serefsizleri bulur yaptıklarına özür diletirdik

ama yeni nesilin böyle seref yoksunu olacagını biliyodum okulda bizim yüzümüzden kimseye diklenemeyen 5 tane it baska okulun çocuklarına 5vs1 yapmışlar o çocuk gidip semtini toplamıs abartısız söylüyorum 200 tane tas kafa okulun kapısına geldi hocaya tokat attılar müdüre sövdüler kapıda bekliyolar o 5 tane erkegim diye gecinen serefsiz de okulda mahsur kalmıs dısarı cıkamıyor neyse biz olaya sonradan dahil olduk iki kisi gittik konustuk cocuklarla bizimkileri kafasından tutup götürdük olayın baskahramanını 5 kisi dövdükleri cocukla 1e1 kavga ettirdik bi güzel dayak yedi o 200 tas kafaya da semtten bir iki isim vererek gönderdik. ama cok kötü bi yeni nesil geldigi belliydi biz 9. sınıfta sevdigimiz kızın yüzüne bakamazdık bunlar elleyip güle güle arkadaslarına anlatır sonra o arkadasları gider o kızla sevgili olur aynı seyleri yapardı arkadas olmaya devam ederdi.

basına bu isler gelen arkadaslara tavsiyem bisey yaptıklarında gidin birine geçirin öbürleri bi bok yapamıcak dayak yiyeceginizi bilseniz de gecirin 9. sınıfta 4 sınıf toplanıp beni dövmeye gelmisti arkadaslar gezideyken tek basıma baslarındaki herife kafayı geçirdim yere yapıstı digerleri adam olsa beni orda gebertirdi 1 tane vuramadılar cocugu alıp gittiler sonra 10. sınıflardan arkadaslarını cagırdılar o kalabalık yetmedi ben de gittim 12. sınıftan bir abimi cagırdım el pençe divan oldular cocuk kafayı yedigiyle kaldı. eger olay çoktan başlamışsa da gidin kesinlikle ailenize söyleyin. konuyu acan arkadas kesinlikle ailesine söylesin git müdürün odasına hocam sizinle birsey konusucam de anlat olayı böyle böyle de gerekirse önünde agla sakın utanma gitti müdüre söyledi ailesine söyledi diye korkup ve sakın sanma burda sikayet ettin de dısarda daha hırslanıp dövecekler diye bi bok yapamazlar emin olabilirsin sakın utanma onlar utancak.
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

olm bu ne lan şaka mı yapıyonuz ben bunu okuyunca inanamadım bide altta baskaları da aynı seyi yasıyormus ben liseyi 5 yıl bagcılarda okudum okulun en yaslısı en güclüsü bizdik kücükler 30 vs 1 yapmaya kalkardı cıkısta girer dagıtır kimin kimle kavgası varsa 1e1 kavga ettirir bi daha linc olayı yasanırsa iki tarafı dövecegimizi söylerdik sınıflarının reisi olarak gördükleri bebeleri de hususi tokatlar geçerdik. istesek haraç toplardık milleti ezmeye kalkardık tokatlardık bilmemne tam tersine bunları yapan serefsizleri bulur yaptıklarına özür diletirdik

ama yeni nesilin böyle seref yoksunu olacagını biliyodum okulda bizim yüzümüzden kimseye diklenemeyen 5 tane it baska okulun çocuklarına 5vs1 yapmışlar o çocuk gidip semtini toplamıs abartısız söylüyorum 200 tane tas kafa okulun kapısına geldi hocaya tokat attılar müdüre sövdüler kapıda bekliyolar o 5 tane erkegim diye gecinen serefsiz de okulda mahsur kalmıs dısarı cıkamıyor neyse biz olaya sonradan dahil olduk iki kisi gittik konustuk cocuklarla bizimkileri kafasından tutup götürdük olayın baskahramanını 5 kisi dövdükleri cocukla 1e1 kavga ettirdik bi güzel dayak yedi o 200 tas kafaya da semtten bir iki isim vererek gönderdik. ama cok kötü bi yeni nesil geldigi belliydi biz 9. sınıfta sevdigimiz kızın yüzüne bakamazdık bunlar elleyip güle güle arkadaslarına anlatır sonra o arkadasları gider o kızla sevgili olur aynı seyleri yapardı arkadas olmaya devam ederdi.

basına bu isler gelen arkadaslara tavsiyem bisey yaptıklarında gidin birine geçirin öbürleri bi bok yapamıcak dayak yiyeceginizi bilseniz de gecirin 9. sınıfta 4 sınıf toplanıp beni dövmeye gelmisti arkadaslar gezideyken tek basıma baslarındaki herife kafayı geçirdim yere yapıstı digerleri adam olsa beni orda gebertirdi 1 tane vuramadılar cocugu alıp gittiler sonra 10. sınıflardan arkadaslarını cagırdılar o kalabalık yetmedi ben de gittim 12. sınıftan bir abimi cagırdım el pençe divan oldular cocuk kafayı yedigiyle kaldı. eger olay çoktan başlamışsa da gidin kesinlikle ailenize söyleyin. konuyu acan arkadas kesinlikle ailesine söylesin git müdürün odasına hocam sizinle birsey konusucam de anlat olayı böyle böyle de gerekirse önünde agla sakın utanma gitti müdüre söyledi ailesine söyledi diye korkup ve sakın sanma burda sikayet ettin de dısarda daha hırslanıp dövecekler diye bi bok yapamazlar emin olabilirsin sakın utanma onlar utancak.

hll qnq büyüqsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.