Şimdi Ara

Okula gitmek istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A2ad

olm bu ne lan şaka mı yapıyonuz ben bunu okuyunca inanamadım bide altta baskaları da aynı seyi yasıyormus ben liseyi 5 yıl bagcılarda okudum okulun en yaslısı en güclüsü bizdik kücükler 30 vs 1 yapmaya kalkardı cıkısta girer dagıtır kimin kimle kavgası varsa 1e1 kavga ettirir bi daha linc olayı yasanırsa iki tarafı dövecegimizi söylerdik sınıflarının reisi olarak gördükleri bebeleri de hususi tokatlar geçerdik. istesek haraç toplardık milleti ezmeye kalkardık tokatlardık bilmemne tam tersine bunları yapan serefsizleri bulur yaptıklarına özür diletirdik

ama yeni nesilin böyle seref yoksunu olacagını biliyodum okulda bizim yüzümüzden kimseye diklenemeyen 5 tane it baska okulun çocuklarına 5vs1 yapmışlar o çocuk gidip semtini toplamıs abartısız söylüyorum 200 tane tas kafa okulun kapısına geldi hocaya tokat attılar müdüre sövdüler kapıda bekliyolar o 5 tane erkegim diye gecinen serefsiz de okulda mahsur kalmıs dısarı cıkamıyor neyse biz olaya sonradan dahil olduk iki kisi gittik konustuk cocuklarla bizimkileri kafasından tutup götürdük olayın baskahramanını 5 kisi dövdükleri cocukla 1e1 kavga ettirdik bi güzel dayak yedi o 200 tas kafaya da semtten bir iki isim vererek gönderdik. ama cok kötü bi yeni nesil geldigi belliydi biz 9. sınıfta sevdigimiz kızın yüzüne bakamazdık bunlar elleyip güle güle arkadaslarına anlatır sonra o arkadasları gider o kızla sevgili olur aynı seyleri yapardı arkadas olmaya devam ederdi.

basına bu isler gelen arkadaslara tavsiyem bisey yaptıklarında gidin birine geçirin öbürleri bi bok yapamıcak dayak yiyeceginizi bilseniz de gecirin 9. sınıfta 4 sınıf toplanıp beni dövmeye gelmisti arkadaslar gezideyken tek basıma baslarındaki herife kafayı geçirdim yere yapıstı digerleri adam olsa beni orda gebertirdi 1 tane vuramadılar cocugu alıp gittiler sonra 10. sınıflardan arkadaslarını cagırdılar o kalabalık yetmedi ben de gittim 12. sınıftan bir abimi cagırdım el pençe divan oldular cocuk kafayı yedigiyle kaldı. eger olay çoktan başlamışsa da gidin kesinlikle ailenize söyleyin. konuyu acan arkadas kesinlikle ailesine söylesin git müdürün odasına hocam sizinle birsey konusucam de anlat olayı böyle böyle de gerekirse önünde agla sakın utanma gitti müdüre söyledi ailesine söyledi diye korkup ve sakın sanma burda sikayet ettin de dısarda daha hırslanıp dövecekler diye bi bok yapamazlar emin olabilirsin sakın utanma onlar utancak.

Bu ne lan bütün Bağcıları dövmüşsün bu nasıl csb zebanisi nerde bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Atı Yem Koşturur Motoru 16 Valf Coşturur

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonngs123

burda beni dövenlerin çoğu benimle aynı liseyeye gelcek. liseyede gitmek istemiyorum.

Öyle olsa bile aynı sınıfta olma olasılığın düşük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim bendeki şans oyle biseyki aynı sınıfta olursak sasmam bana bulasanlardan 2 tanesi benimle 3.sinifta ayni siniftaydik ozamanda bulasirdi bana sonra ayrildik okul felan degisti ben tasindim felan gecen sene oda benim oldugum yere tasindilar yine benim sinifima geldi 2 tanesi

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Bu konu için mi üye oldun?

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Forum velet dolmuş onlara patronun kim olduğunu göster.

Bunu diyenin avatarında minecraft resmi var.

• Olamaz mı hocam belki sunucumuz vardır? Cahi Cahil konuşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.