Şimdi Ara

Okula gitar götüren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampuse amfi ile beraber elektro gitar götürmeyi düşünüyorum.fakat cesaretim yok biraz.kampuste olunca keske getirseydim diyorum ama evde olunca cesaretim sıfıra iniyor

bu arada 4 senedir çalıyorum 50e yakın sarkı biliyorum.az cok dogaclama atabılıyorum.gam bilgim var gibi.

okula gitar götüren varsa deneyımlerını paylasabılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 14 Mayıs 2017; 1:50:54 >

• Sanki bütün okul başına toplanacak yav götür 5 10 arkadaşınla artık kaç kişiyseniz eğlenirsiniz. İnan kimse umursamayacak bile doğru mu çaldın yanlış mı çaldın güzel bir şeyler çalarsan insanlar dinler hoşuna gider ama çok da umurlarında olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o topa girme hocam ya :/

• Kardeşim bende elektro gitar çalıyorum ve götürmeni tavsiye etmiyorum.

Zira (en azından bende öyle) çoğunlukla metal şarkılar bileceksin ve millet başına toplandığında isteyecekleri abuk sabuk şarkılar olacak ve bunları bilmeme ihtimalin çok yüksek.

Eğer Türk gruplarından (Duman vs.) bir şeyler biliyorsan götür , yoksa götürme. Sen The Trooper'a girecen öyle bakacaklar ne ediyo la bu diye.
  • Hangi şarkıları biliyorsun merak ettim
  • all nightmare long'u çalabiliyon mu

• Vaktinde ben de darbuka çalmıştım kampüste. Akşama iki kızla döndüm eve. Götür iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim kadar yemek seçen varmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eruption çal okulu coştur.
  • Ne kadar şarkı çalabiliyorsan çal hiç duymadığın saçma sapan şarkıların istekleri gelecek. Dolayısıyla beğenilmeyebilirsin ve bu yüzden hayal kırıklığına da uğrayabilirsin. Akustik filan olsa sesin varsa sorun yok diyecektim ama elektro olunca dahada karışıyor işler. Elektro götürmek yerine güzel bir akustik alıp kampüste şekil şukul yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Kardeşim bende elektro gitar çalıyorum ve götürmeni tavsiye etmiyorum.

Zira (en azından bende öyle) çoğunlukla metal şarkılar bileceksin ve millet başına toplandığında isteyecekleri abuk sabuk şarkılar olacak ve bunları bilmeme ihtimalin çok yüksek.

Eğer Türk gruplarından (Duman vs.) bir şeyler biliyorsan götür , yoksa götürme. Sen The Trooper'a girecen öyle bakacaklar ne ediyo la bu diye.

dumanın 3-4 parçasını bılıyorum.adamlardan 6 parca bılıyorum.
    gitarım sss manyetıklı.metallica falan bilmiyorum.genelde blues,jazz,alternative rock çalıyorum.
    red hot chili peppersın 20 sarkısını bılıyorum.bi kaçta enstrümantal parça biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Hangi şarkıları biliyorsun merak ettim

üst mesajda yazdım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Bence o topa girme hocam ya :/

neden hocam
  • ben lisedeyim hocam geçen bahar şenliğinde çaldım. üstte birinin dediği gibi genellikle saçma şarkılar isteniyor. bizim şarkıları fazla dinleyen olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

all nightmare long'u çalabiliyon mu

hayır
  • yngwie malmsteen ın herhangi bir parçasını çalabiliyor musun
  • Götürme. 7 yıldır elektro gitar çalıyorum. Dream Theater , Yngwie Malmsteen , steve vai , jason becker fln. Her türlü parçayı çalabilecek ve saatlerce doğaçlama solo atabilecek düzeyde olmama rağmen benim bile götüresim gelmiyor. Bi kere onlar senden popüler kültüre hitap eden kişilerin ( Çağatay Akman , Eypio , Buray , amatör şarkıcılar vs. ) parçalarını çalıp söylemeni isteyecek. Sende bunu yapmayacağın için veya tam uyduramadığın için gitar hakkında bir b*k bilmeyen cahiller seni eleştirecek. Bu durumda sende sinirleneceksin. Popüler şarkıları akustik gitarla çalıp söyleyebiliyorsan o zaman götür sıkıntı yok. Ama tarzın metal - blues - hard rock ise veya grup gitaristi isen şarkı söylemiyorsan götürme sakın. Ben bu konuda 2 kere tecrübe ettim. Dediğimi dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Götürme. 7 yıldır elektro gitar çalıyorum. Dream Theater , Yngwie Malmsteen , steve vai , jason becker fln. Her türlü parçayı çalabilecek ve saatlerce doğaçlama solo atabilecek düzeyde olmama rağmen benim bile götüresim gelmiyor. Bi kere onlar senden popüler kültüre hitap eden kişilerin ( Çağatay Akman , Eypio , Buray , amatör şarkıcılar vs. ) parçalarını çalıp söylemeni isteyecek. Sende bunu yapmayacağın için veya tam uyduramadığın için gitar hakkında bir b*k bilmeyen cahiller seni eleştirecek. Bu durumda sende sinirleneceksin. Popüler şarkıları akustik gitarla çalıp söyleyebiliyorsan o zaman götür sıkıntı yok. Ama tarzın metal - blues - hard rock ise veya grup gitaristi isen şarkı söylemiyorsan götürme sakın. Ben bu konuda 2 kere tecrübe ettim. Dediğimi dinle.

bi kere denemek istiyorum hocam

• Gitar diyince eskiden tam sevgilim olacakken direkten dondugum cok guzel bi kiz aklima geldi ailesi izin vermemisti.

Kiza teklif ettigim gun elinde gitar falan vardi hem genel kulturlu hem ailesine bagli hem de guzel bi kiz daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 14 Mayıs 2017; 20:2:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.