Şimdi Ara

Okula giderken ulaşım aracı olarak Bisikleti kullanın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Aydın'da yaşıyorum. Okula bisikletle gidiyorum. Sabah okula vardığımda terden sırılsıklam olmuş oluyorum. Dönüşte bayır aşşağı kolay oluyor da sabah uykulu uykulu zor oluyor.

Okula giderken ulaşım aracı olarak Bisikleti kullanın.

3.40 + 3.40 6.8km hergün az ama sabahları yoruyor

Dediğiniz gibi en büyük dert bence soğuktan yağmurdan önce terlemek. Yavaş tempo süreceğim bu yüzden ben de.

Alıntıları Göster
    Genellikle bisikletle giderim. Kışın dolmuşla giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Alıntıları Göster
    arkadaş okul dağda olmasa her gün yarım saat erken kalkıp bisikletle gitmek istiyorum da o yokuş her gün çekilmez be.

Orijinalden alıntı: Umut K.

Okulla yurt yanyana :-(
    **nelik yapanlar var kilit vuruncada oturma yerini söküyolar

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

arkadaş okul dağda olmasa her gün yarım saat erken kalkıp bisikletle gitmek istiyorum da o yokuş her gün çekilmez be.

Alıntıları Göster
    Kimse dememiş ki;

SANANE ?

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

bunu bırakıp okula bisikletle gitmek ?

Okula giderken ulaşım aracı olarak Bisikleti kullanın.

tamam

baba parası detected

babamla aynı şirkette çalışıyorum

dede parasi.avi

Alıntıları Göster
    Milli eğitim okullara şu filmlerde olur ya bisikletlerin koyulduğu yerler var 2 demir ortasına koyuyorsun öyle şeylerin yapılmasını söylerle güzel olur ev ile okulun arası otobüs ile yarım saat ki otobüs 75 krş geliş gidiş 1.5 tl bunun yerine 1 saat erken çıkarım yine yetişirim ayriyetten otobüsü beklemesi felan aynı zamana denk gelicek buda ayda 22 gün okula gidiyorsak 33 lira 8 ayda 250 lira kâr kışın ben denedim bisiklette buz olmadıkça çok kayma veya patinaj nazik davrandıkça olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kimse dememiş ki;

SANANE ?

Alıntıları Göster
    kısın napcaz ? burdan yokus var şehrin merkezine kadar + olarak birde şehrin dışında okul kac kilometre cekilir mi ?
    不要信任太多. 不要愛太多. 不要希望太多, 因为太多会伤害太深
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Ben kullanıyorum
    Tamam hocam hergün 50km gidiş-50km geliş bisiklet kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Alıntıları Göster
    Bende işe gitmek için düşündüm ama bayır yukarı sürmek zor olur gidiş dönüş düz bir yol olsa güzel olurdu.

Orijinalden alıntı: alkan529

1 km civarındaki mesafeler için mantıklı ama daha fazlası adamı yorar, bir yerlerinden ter akar. O halde okula gitmek de canımı sıkar

Bence 8-10 km'ye kadar gidilir. Git gel 20 yapılabilir yani. Havalar biraz daha serinleyince tabi. Yoksa şu halde gittiğinde sırılsıklam pek hoş olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

**nelik yapanlar var kilit vuruncada oturma yerini söküyolar

Bisikleti gözünün önünden ayırmayacaksın veya vidalı kelepçe kullanacaksınız. Ama sanmıyorum okul ortamında böyle bir şey olacağını.

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Milli eğitim okullara şu filmlerde olur ya bisikletlerin koyulduğu yerler var 2 demir ortasına koyuyorsun öyle şeylerin yapılmasını söylerle güzel olur ev ile okulun arası otobüs ile yarım saat ki otobüs 75 krş geliş gidiş 1.5 tl bunun yerine 1 saat erken çıkarım yine yetişirim ayriyetten otobüsü beklemesi felan aynı zamana denk gelicek buda ayda 22 gün okula gidiyorsak 33 lira 8 ayda 250 lira kâr kışın ben denedim bisiklette buz olmadıkça çok kayma veya patinaj nazik davrandıkça olmuyor

Dediğin gibi iyi tasarruf yapılabilir. Üstte verdiğim linkte kış lastiği yapımı vardı. Tekerlerine o tarz bir şey yapabilirsin. Kilitlemek için yer olmasa bile ağaca bağla. Ne olacak ki?

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

kısın napcaz ? burdan yokus var şehrin merkezine kadar + olarak birde şehrin dışında okul kac kilometre cekilir mi ?

Kışın için üstte dediklerimi okuyun. Onun dışında gidilecek mesafede değilse yapacak bir şey yok zaten ama git gel toplam 30 km'ye kadar yapılabilir aslında rahatça.

quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Ailem kızıyor,arabanın altında kalıp öleceksin,yorulursun dersi dinleyemezsin,parasını veriyoruz ya...gibi cümleler kullanıyorlar.

Kask. Az da olsa bisiklet sürdüyseniz önceden yorulmazsınız öyle kısa mesafelerde hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest Account -- 16 Eylül 2012; 15:37:48 >

• Okulum yakin aslinda benimde aklimda var ama yol cok yokus ya

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Orijinalden alıntı: What's Up Man

Kışın ne yapcaz ya mübarek

Basit önlemler alınabilir. Çamurluk alırsanız üstünüz kirlenmez. Düşmemek için de şu (http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=901 ) tarz bir şey yapılabilir. Bunlar da kurtarmıyorsa biner otobüse gidersiniz. Önemli olan elimizden geldiğince kullanmak.

quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

topbaş a söyle bisiklet yolu yapsın önce. yolda otobüs altında kalmayalım bide

Talep olduğunu bi gösterelim de biz. Zaten buradaki insanların çoğu 8-10 yaşlarındayken benim gibi sabahtan akşama kadar geziyorlardır. Bisiklet yolu aradıklarını da sanmıyorum pek.

quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Düşünüyorum da, dönüşüm zor olur. Bayır yukarı :)

O da işin cilvesi. Forma girersiniz yavaş yavaş hem. 1-2 haftada iyice alışırsınız.

He kardeşim beni düşündüren kıştı ama o linteki olay çok iyiymiş ama normal teker miydi o? Normal tekere zararı olmaz mı? Eğer olmazsa onu yapar yaz kış giderim öyle.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

samsun yokuş yaa :(
    kışın yağmurda çamurda hiç sevmem ya öyle ama ilkbahar ve sonbahar iyi olur bence kısa mesafeler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kimse dememiş ki;

SANANE ?

Alıntıları Göster
    Mesafe 22.1 km
    Gidişte dağa tırmanma, dönüşte araç trafiği.
    Arabayla bile 31 dk bisikletler akşamdan falan yetişirim herhalde.

Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Ailem kızıyor,arabanın altında kalıp öleceksin,yorulursun dersi dinleyemezsin,parasını veriyoruz ya...gibi cümleler kullanıyorlar.
    Dersler bitene kadar mutlak çalarlar.Kilit vursan bile işlemiyor herifler zincirli bisikleti çaldılar

DH PS Vita Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Dersler bitene kadar mutlak çalarlar.Kilit vursan bile işlemiyor herifler zincirli bisikleti çaldılar

Alıntıları Göster
    kışın burda yağmur yağarken bizim okul kardan tatil oluyor ne bisikleti araba zor çıkıyor

Orijinalden alıntı: kese kağıdı

Mesafe 22.1 km

Alıntıları Göster
    Bende öyle düşünüyordum sonra kendini ne yoracam dedim motosiklet aldım scoter. Üniversitede çok sarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kese kağıdı

Mesafe 22.1 km

Alıntıları Göster
    Yollar müsait değil,adamı ezerler asfalta dümdüz yatırırlar bu şereflinin zıddı şoförler.Özelikle toplu taşıma şoförleri.

Bizim okulda bir çocuğun lastiğini patlatmışlardı durduk yere.Bir de ayılar var tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.