Şimdi Ara

okul puani dusmemesi icin ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar en sona yazdıgım bölüm geldi maalesef oda açık öğretimdi.

atatürk üniversitesi sağlık işletmeciliği kazandım kontenjanı 2000 di
    şimdi ben kayıt yapmazsam okul puanım seneye düşer mi düşerse kayıt yapıyım ama seneye bölümümü değiştiricem okul puanı düşer mi bölüm değiştirince.
    açıköğretim sınavlarınada girmeyebilirim bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
    kayıt ücretinide söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece açık öğretim 2 yıllık kontenjansız bölümlerde okul puanı kesilmez. Eğer yerleştiğiniz bölümde 2000 kontenjan gözüküyorsa ve o bölümü kazandıysan okul puanınız 1 seferlik seneki ygs-lys sınav sonucunuza yarı olarak eklenecektir. Okulu kazandıktan sonra kayıt yaptırıp yaptırmamanız okul puanınızın kesilmesine engel değildir.

Tam emin olmak için başkalarına da sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muaz_35 -- 3 Ağustos 2014; 23:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muaz_35

Sadece açık öğretim 2 yıllık kontenjansız bölümlerde okul puanı kesilmez. Eğer yerleştiğiniz bölümde 2000 kontenjan gözüküyorsa ve o bölümü kazandıysan okul puanınız 1 seferlik seneki ygs-lys sınav sonucunuza yarı olarak eklenecektir. Okulu kazandıktan sonra kayıt yaptırıp yaptırmamanız okul puanınızın kesilmesine engel değildir.

Puan dusmesin diye kayit yaptiricam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: Muaz_35

Sadece açık öğretim 2 yıllık kontenjansız bölümlerde okul puanı kesilmez. Eğer yerleştiğiniz bölümde 2000 kontenjan gözüküyorsa ve o bölümü kazandıysan okul puanınız 1 seferlik seneki ygs-lys sınav sonucunuza yarı olarak eklenecektir. Okulu kazandıktan sonra kayıt yaptırıp yaptırmamanız okul puanınızın kesilmesine engel değildir.

Puan dusmesin diye kayit yaptiricam ?

Kayit yaptirsan da yaptirmasan da yerlestigin ilk sene okul puani yari yariya kesilir. İkinci sene normale doner.

• tercihin tutmuş bir kere puanın otomatik olarak düştü yarıya
  • Kayıt yaptırıp yaptırmaman birşeyi değiştirmiyor. Okul puanınını kıracak bir yer kazandıysan sadece bir sonraki seneye mahsus obp puanın %50 olarak geliyor.

Sen kazandığın bölümün okul puanını kırıyormu kırmıyormu onu öğrenmeye çalış. Ösym klavuzunda "sadece kontenjansız 2 yıllık açıköğretim okullarından kazanıldığında puan kırılmaz" yazıyor. Senin kazandığın bölüm bu katagoride ise puanın kırılmaz, diğer durumlarda hertürlü seneye obp kırılır.

• Kayıt yaptırmasanda yaptırsan da 2015 senesi için o puan düşer dostum üzgünüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

Kayıt yaptırmasanda yaptırsan da 2015 senesi için o puan düşer dostum üzgünüm

Tuh ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.