Şimdi Ara

Okul işleri vs.. anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortason a giden bir kardeşim var dershaneye yazdıracağım hangisine yazdırayım sizce lise olarak sizce en iyi liseler hangisi anadolu lisesi fen lisesi falan hangisine gitse iyi olur şimdiden bir plan yapmak lazım bize yapan olmadı sürünüyoruz resmen

Yer İstanbul Kartal

• Başkan tabi öncelik fen lisesi ama puanlar bayağı yüksek kartalda iyi anadolu liseleri var Burak bora ve köy hizmetleri. Dersane olarak cemaatin anafeni var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 15 Eylül 2014; 22:09:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımasak hep kardeşin olur zaten dicektim gidiyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anafende eğitim güzeldir liselerin arasından en iyileri fen istanbulda bi fen tutturursa güzel olur tutturanazsa onun denginde bi anadolu tutturur

• Birey dersaneleri iyi oluyor. Sevinç dersanelerini önermem. Sevinçteki arkadaşım denemelerde 480-500alırdı 500üzerinden. Ben de 420 falan alırdım. Ve dersanede ful çeken hiç olmadı. Fakat sbs de ikimiz de 440 almıştık. Yani sevinç daha basit eğitim veriyor denilebilir.

• Bnce anadolu liselerinin en iyisine gonderin eger puan yeterse fen lisesi insani cok sıkıyo asosyallin dibine vurur

• quote:

Orijinalden alıntı: McWolff

Bnce anadolu liselerinin en iyisine gonderin eger puan yeterse fen lisesi insani cok sıkıyo asosyallin dibine vurur

yav olsun asosyal olsun yeterki 25 yaşından sonra başlasın hayata biz 15-20 arası mal gibi gezdik de ne oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.