< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Okul dönüşü başıma gelen islami bir olay

-
-
senin dediğin şeyleri ben anlamıyom ama sağol güzel bişey diyon herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdaki esprili hikayeli konulara deniyo sonuç ya zebaniye ya da mercan dedeye çıkıyor hocam
..olm bı de adam normal bı adam la 10 senedir 5 vakit namaz kılan arkadasin karşısına gelmedi Hızır ,cenabet gezen 31. Ye niye gitsin diye hiç düşünmedin mi knk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 12 Aralık 2023; 17:36:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hızırı yeni ogrendim hızırın amacı zaten bu degilmi oyle yazıyo intte adam dilenci gibiydi doktorum dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yok knk dindarın birine denk gelmişsin
Sana bir işaret bu işte
Valla hocam çevremden 2 3 kez duymuştum birebir yaşayanlardan. İyiye işaret bence namaz kıl oruc tut zekat ver hacca git ders calis kas yap girisimci ol
-
buna inanan allaha da inanır
-
bu ne olm. adam oğlancı muhtemelen. Bu tarz durumlar için emanet bulundur. Dua et kestaneyi çizdirmemişsin :D :D
-
Bir gün bir adam çıkmış, yola bakmış, yolda yokmuş. Bir kere yedim, bir daha yemedim. Neden mi? Çünkü doydum. Adamın biri güneşte yanmış, ayda da tutulmuş. Bir gün birisi bana "Sen kimsin?" diye sordu. Ben de "Ben kimim?" diye sordum. O da "Evet, sen kimsin?" diye sordu. Ben de "Sen kimsin?" diye sordum. Böylece sonsuza kadar sorduk durduk. Adamın biri varmış, biri de yokmuş. Varmış da yokmuş da...
-
Adamların Hızır Aleyhisselama dediklerine bak kafayı yersin :Dddd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

buna inanan allaha da inanır |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X