Şimdi Ara

Okul değişmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da istinye üniversitesinde ybs okuyorum ikinci sınıfa geçeceğim öyle sıradan bir okul bence ama özeller arasında ortalamanın üstü diyor çoğu kişi yakın şehirde bir devlete geçmeyi düşünüyorum balıkesir bandırma üniversitesi tarzı çok büyük hata mı yapmış olurum zaten ülkenin gidişinden dolayı pek ümidim yok biraz şehir dışında kendi kendime çalışıp öğreneyim hayatı vs diyorum derslerim falan normal ama İstanbul yormaya başladı o kadar kalabalık oldu o kadar insan var ki insan artık uzakalsmak istiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam ybs okurken istanbul çok fayda sağlar bence. bir süre daha katlanın sonra uçar gidersiniz  

• ben olsam değişmezdim bu durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha çok bölümden mezunlar ile konusuyorum coğu çalıştıkları kişilerin arasında AÖF mezunlarının olduğunu belirtiyor tabii ki İstanbul çok daha mantıklı ama aşırı bir kaybım olmaz gibi tabii önce dediğim okulun kadrosuna vs bakmak gerekiyor ve ingizilce anlamıyorum acıkcası dersler zorluyor yandan ing çalışıp kendimi geliştirmek daha mantıklı geldi.

Yazılım konusunda zaten okulun kattığı yüzde yirmi en fazla ybs tamamen kişiye kalan bir bölüm tavsiyeleriniz için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.