Şimdi Ara

Prolaktin yüksek çıktı doktora gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, tahlilde prolatin biraz yüksek çıktı. Aslında sadece merak ettiğim için test yaptırdım testo değerine bakacaktım sonradan prolaktinin yüksek olduğunu fark ettim. Doktorluk bir durum var mı bilmiyorum size sorayım dedim.

-Prolaktin Referans Değeri 4.04 - 15.2

Sonuç 26.80 µg/L

-Total testosteron Referans Değeri 249 - 836

Sonuç 562 ng/dl

-TSH Referans Değeri 0.510 - 4.300

Sonuç 2.360 mIU/L

-Serbest testosteron Referans Değeri 3.02 - 41.79

Sonuç 42.87 pg/ml

Cinsel olarak bir sıkıntı yaşamıyorum jinekomasti veya süt gelmesi gibi bir şey söz konusu değil. İnternette cinsel sıkıntı ve halsizlik vs yaşayanların prolaktini yüksek çıktığını gördüm.

• Hocam naptınız durum nedir düşürebildiniz mi prolaktin yüksekliğini ? Düşürdüyseniz nasıl düşürdünüz ?Testo testini sakal için falan mı istediniz? sakal mevcut mu.Sonuçlarımız hemen hemen aynı sadece benim total testo 330 çıktı

• Raycnuf R kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum tekrar test yaptırmadım. Bir doktor arkadaşımın dediğine göre diyet değişikliği veya ilaçla düşürülebilirmiş. Spor yaptığım için testoyu merak etmiştim ayrıca prolaktini düşürmek testoyu artırıyormuş. Sakaldan yana sorunum yok. Sakal doğrudan testoyla ilgili olmayabilir. Yüksek testoyla gezip köse olanlar da var... baba, dayi, amca vs sakal yapısıyla kendinizinkini karşılaştırın. Sorun olduğunu düşünüyorsanız ilgili doktorlara danışın bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktora gitmeli miyim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.