Şimdi Ara

OKUL CİDDEN ÇOK SIKICI GELMEYE BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellike her senenin son 3 ayı bunalıyorum devamsızlık üstüne devamsızlık yapıyorum dersler zaten boş geçiyor toplasan 20 dk konu anlatıp hocalar telefona bakıyor yada dersten çıkıyor sınıftakiler vasıfsızın önde gideni samimmi bulduğum 1 kişi bile yok psikologa gidiyorum sosyalfobi var deyip kıçıkırık bir tane antidepresan yazıyor oda anca uyutuyor

Meslek lisesindeyim 11.sınıftayım büyük ihtimalle bende öyle birşey olucam kafa basıyor aslında ama kendimi çok veremiyorum günler sıkıcı yorucu geçiyor akşam oluyor bir anda uyku basıyor yatağa giriyorum gel zamana git zaman çözdüğüm sorular birşey etmiyor
    Mezuna kalırsam evdekilerin dırdırını çekemem öyle veya böyle hazırlık senesinde yatarım artık.

Köle olmak istemiyorsan herkesin bilmediği, farkına varmadığı, çok zor dediği işlerde uzmanlaşacaksın. Yaratıcı olmak yani... İnsanın da yaratma sıfatı vardır. Tekvin... Ama tabi bu Allah'tan bize lutfedilmişdir.

Okul bence vakit kaybıdır. Bilhassa Türkiye de...

Okula gitmesen bile ingilizce yi kendin öğrenebilirsin. Yazılım dili öğrenebilirsin.Kodlama vs..
    Göreceksin sana Faruk Nafiz'Çamlıbel'in realistik romanından daha fazla fayda verecektir.

Faydasız ilimden Allah'a sığın.

Yıllar önce BÖYLE bir ortamda haykırmıştım:

VAKTİNİ BOŞA HARCAYAN ADAM DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 8 Mayıs 2018; 23:41:55 >

• Gün geçmiyor abi saatler değil saniseler ızdırap derste eriyorum resmen.

Allah hepimize sabır versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.sınıfım. Aslında ben okulu sevıyordum ve arkadaşlarımı falan ders çalısmak hosuma gıdıyordu. Yalnız bu sene ne bıleyım farklı sınıfa gecınce herhalde surada 1 ay kaldı ve ben her hafta ıcı cumartesıyı ıple cekıyorum, resmen azap çeker gibi geçiyor. Bu arada okula gıtmeden de ıngılızce ogrenılır, aynı arkadasın dedıgı gıbı. Bızım okula yenı ıngılızcecı geldı, kadın nerdeyse butun ulkelerı gezmıs ve derste oyle sacma sapan ders kıtabından ıslemıyor, etkınlık yapıyor ve ben 11 senelık okul hayatımda ıngılızceyı tam anlamıyla okulda ılk bu sene ogrendım.
    Daha Fazla Göster
  • ben üniversitedeyim ben de sıkılıyorum ne diyeyim :9
    benden sana tavsiye ingilizceyi boşlama ben de oturdum öğrenmeye,pratik konuşmaya çalışıyorum
    keşke ingilizceye daha önce önem verseydim diyorum
  • Devlet okulu hocalarının hepsi kötü yapcak birsry yok boş beleş tipler sirtlarini dayamışlar

Authright-Neocon
  • emin ol benim ki kadar kötü olmamıştır, olamaz
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • benimkide hiç yoktan normal değil ki

ülkede eğitim diplomadan başka bişey ifade etmiyor.net

lisede 4 yıl ünide 4 yıl boşa harcanan zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lise okuduğum zaman Mayıs ayları işkence gibi gelirdi okula devamsızlığı yüksek olup mecburi gelen tipler , dersi çok sallamayan hocalar , birde ders saatleri uzunsa sıkıntı üstüne sıkıntı .

Üniversitenin en çok sevdiğim yani ilk dersler yapılır sonra vize-finaller olup herkes evine kaçar lisede neydi öyle saçma sapan aynı gün sınav-ders veya sınavlar bitse dahi okula gelme zorunluluğu vs.

Kolay gelsin sizlerede yinede tadını çıkarın belki ileride özlersiniz.

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • okul denen yer saçma sapan gereksiz bir ton bilgi öğretip bir kağıt parçası veren uyduruk sıkıcı bir kurumdur.zaten okulda başarılı olan çoğu insanın sosyal dunyasında da iş dunyasındada başarısı genel olarak düşüktür.çunku okul modern köleler ureten bir kurumdur
    genelde asi başkaldıran okulu fazlaca önemsemeyenler daha başarılı olurlar.çunku onlar sosyal dinamikleri çözmüş insanlardır.insan ilişkileri güçlüdür ve buda hem parasal olarak hemde sosyal olarak güçlü olmasını sağlar.uzun lafın kısası okulu fazla önemsemeyin .tabi çoğu kişi okul şöyle muhım böyle muhim desede aslında avuntudan başka birşey değildir.

I-its 3!
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Okulu bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 9 Mayıs 2018; 8:48:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.