Okurken böyle bir düşüncesi olan var mı ya da bi dönem olmuş olan var mı? "Mezun olunca bu mesleği yapmam" gibi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okuduğunuz mesleği yapmamak

-
-
Elon musk var. Stanford fizik phd’si bırakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doktorum, mecburi hizmetim bitti ve istifamı veriyorum. Bilgisayar mühendisliği içimde ukte kalmıştı ve yapacağımda, ama internetten kendim öğrenerek, ama yüksek lisans/doktora, ama tekrar YKS ile zorlayacağım. 8 seneyi (6 sene fakülte + 2 sene çalışma hayatı) çöpe atmayı göze aldım ve umrumda da değil. İnsan bu hayata bir kez geliyor, ölesiye kadar mutsuz olmaktansa 8 senemi feda ederim...
-
alaylı olarak iş bulamazsın ki. hiçbir kurumsal firma başvurunu ciddiye almaz.
hadi top tier ceng bitirdin, yaştan dolayı yine kurumsallara girmekte sıkıntı yaşarsın, top firmalar işe almaz.
kazancın da şu anki kadar olmaz %99 ihtimalle.
hasta bakmayan bir branşta uzmanlaşmak daha mantıklı değil mi patoloji, biyokimya gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F15B747BB -- 17 Nisan 2025; 2:12:48 > -
İş bakmıyorum, sadece ceng donanımına sahip olmak istiyorum, para bir şekilde kazanılır, mühendisliği birkaç sene deneyeceğim olmazsa en kötü geri tıpa dönerim.
Tıptan o kadar nefret ediyorum ki hiçbir şekilde tıpla alakalı bir işte olmak istemiyorum. Biyokimya vs hepsi tiksindiriyor 8 senese zorladıktan sonra.
-
abd'ye gidemezsem ben de yazılımcılık veya herhangi beyaz yaka bir iş yapmayacağım.
-
Ben de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netler nasıl
Tytde 100e çıktım ayt konularımı bitirmedim ders çalışcam diye okula gitmedim bugün bütün gün LoL oynadım mezuna kalcam bu gidişle
puhahahah bugün ben de midterm'e çalışcam die okula gitmedim sabahtan beri oyun oynuyorum xd
şu son ayların telafisi yok sal oyunu falan.
-
Okul yüzünden çalışamıyorum ki aw. Anca 7 mayıstan sonra okula gitmeyi bırakabiliyorum devamsızlık hakkımla.
5k yapıp bir temmuz sabahı LoL oynama hayali
yazılımcılık kalacak mı sence?
Para varsa ABD'ye gidememek gibi bir durum olmaz.
-
hocam ben ai mevzularını takmıyorum artık, faang'da çalışan bir yazılım mühendisinin günlük iş rutinini görürsen olayın kod yazmada olmadığını anlarsın. bize gelene kadar çok rahat bitecek bir sürü kalifiye meslek var bu arada.
büyük ölçekli işleri yönetmek, çözümler bulmak da AI'ı aşıyor, ben o yüzden ona uygun bir alanı gözüme kestirdim. Bence AI bir tool'dan fazlası olmayacak ileri seviye alanlar için. front-end ile dalga geçiyoruz falan da onun da büyük ölçekli firmalarda işi öyle kolay değilmiş.
para ile kesin oluyo mu bilmiyorum. iyi bir yerden kabul alırsam abd'de master yapacağım gerisi allah kerim.
-
2026-2032 arasında AGI konusunu dikkatle takip edin. Sonra goreceğiz tool muymuş başka bir şey miymiş...
Para ile kesin master'a gidiliyor, en iyi yerler olsun diye çok takılmazsanız kesin olur yani. Asıl sorun parası olmayanlar, phd kovalayanlar için var.
Ben ABD olmaz diye bakıyorum artık, istemesem de EU bakacağım herhalde, o da olmazsa işsizlik erteleme masterı falan yaparım TR'de.
-
agi gerçekten çıkarsa herkes işsiz kalır.
-
Herkes işsiz kalmaz, ama AI yüzünden işe alımlar azalır, işten çıkarmalar artar.
Bu durumda da UBI devreye giriyor, TR'de 300 dolar verirler ayda, İsviçre'de 3000 euro, artık nasıl yaşarsan yaşa kismenin umrunda olmaz.
-
Akli olan su an en azindan 26 secimlerini gorene kadar amerikaya turistik gezi disinda adimini atmaz, tam manasiyla 2000ler turkiyesinin elinde uluslararasi guc olsa ne olurdu izliyoruz su an
Avrupada para yok hocam nabalım
Yeni TR'den kötü mü?
-
Trnin boyu belli en azindan burda harbiden sarisin tayyibin napacagi/napabilecegi hic belli degil. Bi de tcde tayyibe filan sovseniz yine silivridesiniz en fazla burada malum konularda eyleme katilmayi gectim tweet filan atsaniz lousiana aktarmali el salvadora filan paketlemeye basladilar.
18 martta olanlar olmasaydi bu soruya cevabim su an tc net daha iyi olurdu, simdi tc guzel yemeklerle kazaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgi sarmal 7 li kontrol denemesi cevap anahtarı 2025
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- 90 tyt 60 ayt kaç bin
- sayısal 150 bin için kaç net
- odtü'de yüksek lisans yapma şartları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X