Şimdi Ara

Okuduğunuz mesleği yapmamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hegemonyasini kaybetse bile yasanilabilirligini kaybetmez. en azindan tr seviyesine gerilemez  

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

Neutralized tenured proflari deport etmeye filan calisiyorlar su an, amerikayi amerika yapan free speech olayi kismi olarak askiya alinmis durumda, eger rednecklerimiz akp secmeni modu acarsa   

Ben hala ara secimden sonra cok ciddi bir degisim beklemesem de (konge %99 donecek de senato hala republican cogunluk kalacak gibi, kongrede hezimet cikmasi veya senatoda demokratlarin sonucta 53+ sandalye cikmasi gibi olay olmazsa trumpin hiz kesecegini sanmiyorum) zaten en kotu 28de demokratlarin bu sefer secim olacaginin farkina varip bu sefer aday cikaracaklarini ve sarisin tayyibin tum kalintilarinin sutlanmasini bekliyorum/umuyorum. Tabi mavilerin 2024 modunu acmasi veya kendi ekmeleddinlerini bulduklari senaryoda (cok muhtemel) vance denen herifin baskan oldugu senaryoda tum dunya cok saglam bi ariza yasayacak kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

vancein secildigi bi dunya ongoremiyorum, adami kendi memleketinde bile seven yok

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

Burda bile bayilan (bence bol miktarda) magacilar var yaw, sozde %80 mavi oy çıkan yerdeyiz bi de. Manhattandakj vanceci orani cankayadaki tayyipci orani ile benzerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vocal minority/azgin azinlik diyelim bari 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.