Şimdi Ara

OKİ Mİ CANON MU (Lazer yazıcı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevineceğim. Hukuk bürosu için siyah beyaz lazer çok fonksiyonlı yazıcı alacağım. (yazıcı, tarayıcı,faks,fotokopi) Oki ve Canon arasında kararsız kaldım.

Oki de MB451DN

Canon da I-SENSYS MF217W

Modellerini düşünüyorum. Öncelikli olarak toner değişiminin kolaylığı ve toner fiyatları çok önemli. Şu çip olayını da pek bilmiyorum açıkçası.

Başka yazıcı markaları için de Fikir verebilirsiniz.

Çok sağolun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 451dn her yönden daha iyi ve dayanıklı bir makina.üstüne modül takarsanız birde kaliteli toz kullanırsanız 10 numara. bununla beraber hp kartuş ve ve bulunabilirlik
    yönünden daha kolaydır.eğer çevremde okiye servis verebilecek yeterlilikte teknik servis var diyorsanız mutlaka oki alın.
    ama yok diyorsanız hp ye yönelin.
  • ruyadb R kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    sormuş olduğunuz ürünler girişl seviyesi çok fonksiyonlu ürünler,
    hukuk büronuzda baskı adediniz çok olacağı için orta seviye bir cihaz temin etmeniz daha ekonomik ve randımanlı olacaktır.

hp m425dn model ürün
    ağ yazıcısı ve ağ tarayıcıs ile kullanım kolaylığı sağlar,
    çift taraflı tarama ve baskılama standarttır.
    fax özelliğide dahil olan bu cihazda,
    bahsettiğiniz modellere göre
    sarf malzeme adına ve cihazın kullanımı adına rahat edersiniz.

cihaz üzerinde %5 dolgu oranı ile 6900 sayfalık toner ile birlikte gelmekte,ve yanında ek olarak hediye toner ile (%5 dolgu ile 6900 sayfa)
    son derece ekonomik olmaktadır.
    aşağıdaki linklerden inceleyebilirisiniz.

http://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/hp-m425dn-cf286a-P45229520

http://urun.n11.com/fotokopi-makinesi/hp-cf286a-pro-400-m425dn-mfp-P91472930

iyi günler

• copystar C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim fakat biz yazıcı için ilk etapta 500 liralık bir bütçe ayırdık bu nedenle fiyat/performans açısından iyi olan bir ürün tercih etmemiz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruyadb

Cevap için teşekkür ederim fakat biz yazıcı için ilk etapta 500 liralık bir bütçe ayırdık bu nedenle fiyat/performans açısından iyi olan bir ürün tercih etmemiz gerekiyor

MB451DN bende OKİ ye yöneldim hocam araştırmalarım sonucu f/p yazıcı olarak görünüyor birde marka kalitesi zaten tartışılmaz ürünü bugün alacaktım fakat içinden çıkan tonerin demo ve çipsiz oldugu , ürünün içinden çıkan toner bittiğinde ya muadil toner alınacak yada orjinal toner alınacak diye bir yorum okudum bunun gerçekliğini araştırıyorum bilgi sahibi olan yorum yaparsa sevinirim.
  • slck55 S kullanıcısına yanıt
    garanti devamı için ithalatçılar orjinal toner yedek parça almanızı bekliyor.ama orjinal toner çok para bence 1500 sf diye satıyorlar ama çekmiyor.drum 25000 sf diye söyleniyor ama oda 17000 lerde kitliyor.
    cihaz kutu içinden demo toner ile çıkıyor ve çıktı koyuluğuna göre değişen kopye adedi verir (ortalama 500-800 sf arası.)
    bitince iki altarnatif var
    1-chip takıp dolum yapmak.bu işlem sonucu 2500 sf lık chip ile (ki ben daha görmedim bu adedi)çekime devam etmek,parça ömürleri gelince yenilemek(ortalama 17000 sf drum ömrü veriyor ve kitliyor değiştirince devam)
    2-modül taktırıp dolum yaparak ortalama 5000-8000 sf çıktı almak.parça ömrünün üstüne çıkmak (benim müşterime 82000 sayfada drum değiştirdik)
    umarım aydınlatıcı olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.