Şimdi Ara

canon pixma mx925 için CISS mi yoksa kolay dolum kartuş mu önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pdf ders kitaplarımı basmak ve fotokopi vs için canon pixma mx 925 almayı planlıyorum..
    CISS sistemlerini araştırdım biraz.
    Türkiyede bu ürün için bitmeyen kartuş sistemi bulamadım.
    çin kaynaklı aliexpress üzerinden bulabildim tank ve ARC oto reset çipli CISS sistemini?
    http://www.aliexpress.com/item/5color-PGI-550BK-CISS-CLI-551-Continuous-Ink-Supply-System-for-Canon-PIXMA-IP7250-MG5450-MX725/1999584308.html

sizlere sorum şu,
    **Türkiyede CISS sistemi pazarlayanların bu ürün için sistem temin etmemelerinin sebebi, bu üründe problem çıkması vs midir?

**yani esas merak ettiğim kendim çinden mx 925 için CISS sistemi getirtip Türkiyeden aldığım
    canon mx925 ürününde kullanırsam sorun yaşar mıyım?

**canon pixma mx925 için CISS mi yoksa KOLAY DOLUM kartuş mu önerirsiniz?

TEŞEKKÜR EDERİM..

• mahmutesreff M kullanıcısına yanıt
    canon pgı-550 clı-551 kartuşlarda Cıss sistemi türkiyede bu tarz hazır sistemlerden ziyade orjinal kartuşlara montajlanarak yapılıyor ancak bu da az sayıda fotoğraf stüdyosu dışında çokda tercih edilen bir sistem değil kolay dolan kartuş kullanımı çok daha yaygın zira gayet stabil sorun çıkarmayan bir sistem sahiden.

incelemek isterseniz mx925 uyumlu pgı-550 * clı-551 kolay dolan kartuşlar + 5x100 ml mürekkepli set linki aşağıda

http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi-550-Cli-551-Dolan-Kartus-Murekkepli-Set-5renk__isp29656907

Aliexpressten linkini verdiğiniz gibi hazır cıss'lardan kullanmaya niyetlenirseniz youtube'ta bu sistemin montaj videolarını izlemeden montaja girişmeyin zira göreceksinizki ilk iş kafa yerinden çıkartılıp silikonumsu küçük parçalar değiştiriliyor bu tarz montajlar göründüğü kadar basit olmaz youtube böyle durumlarda her zaman çok faydalı olmuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.