Şimdi Ara

Okan'in çildirdigi videonun linki var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri sigara iciyomusun demis okan da sanane filan demis onun konusu vardi mesaj atmistim kaybolmus konu, linki olan varsa atabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu mu silmişler ?
  • takip link pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Hocam link olarak atar misin tsblette acilmiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

quote:

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Nk3Cznyrrlo]

Hocam link olarak atar misin tsblette acilmiyo

http://www.youtube.com/watch?v=Nk3Cznyrrlo

okan saygısızlık yapmış resmen. ayrıca kapalı alanlarda sigara içmek yasak. kimse onun sigarasının iğrenç kokusunu çekmek zorunda değil. kadına sonuna kadar hak veriyorum. ayrıca ben de sigaradan nefret ediyorum ve başkalarını umursamadan kapalı alanlarda sigara içenlerden kat kat nefret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 8 Aralık 2012; 4:06:10 >

• Resmen zırvalamış ve terbiyesizlik etmiş. Asiliğine, karşıtlığına bayılırdım bu adamın ama burda yaptığı bencillikten, şımarıklıktan öte değil...

EDIT:

Ben de kullanıyorum bu zıkkımı ama çevremde en ufak bir rahatsızlık yaratacak durumum olsa yakmıyorum. Rahatsızlığını dile getiren birine çemkirmek ve aşağılamak bir sürü sıfata tabidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 8 Aralık 2012; 4:07:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız reklam için demegoji yapıyor. Okan ukala olsa bile haklı yani
  • Okan'ı çok severim ama nefret ettim bu videosundan sonra. Fakat kız daha büyük suç sahibi neden mi?
    1.Okan'ın yanına gidip ona karşı bişeyler söylersen haklı olsan bile seni haksız duruma düşürür.
    2.Kız resmen kendini göstermeye gitmiş oraya. Oturduğun yerden söyleyemiyo muydun onu?
  • Şöyle de bir şey var, oraya o adamı görmeye geliyorsan onun yaptıklarına katlanmalısın. Orada kimse devletin vatandaşlarına eşit sunma zorunluluğu olan bir şeyi almaya gitmiyor. Ünlü bir sanatçı var ve o yerin bir çıkış kapısı var. Rahatsız olan çıkabilir, Okan gittikten sonra tekrar girip başka bir sanatçı vs. gelirse onu izleyebilir.

Okan'ın ne müptelası ne de fanıyım. Hayatımda bir defa bile oturup programını izlemedim. Ama adama belirli konularda hak veriyorum. Sigara kullanmayan birisiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Kız reklam için demegoji yapıyor. Okan ukala olsa bile haklı yani

aynen. bencede durum budur. birde orda bekliyor kaç dk. la ne alaka ya... okan'ı haklı buluyorum fakat yanlış üslup takınmış gene her zamanki gibi.
  • quote:

kız neyin reklamını yapsın ki. Okan nasıl haklı olabiliyor toplum içerisinde kapalı bir alanda sigara içiyor bunun savunulacak bir tarafı yok.
  • Her şeyi geçtim de kapalı alanda sigara içmenin cezası var resmi olarak; bu eleman alenen içiyor, yok mu buna ceza?

Hoş adalet sistemi mi var desenize...

Kız demagoji yapsın; okan haklı mı çıkıyor böyle olunca?...
  • Okan Bayülgen garip biri. Ruh haline göre karşısındaki insanlara davranışı aşırı derecede farklılıklar gösteriyor.

Ayrıca bir konu hakkında konuşurken söylentileri kullanan, yarım yamalak okuduğu kitap ve makaleleri harmanlayıp "bunu durdurmazsak dünya yarın yok olacak" kafasındaki belgeselciler mantığı ile konuşan biri. Çok mantıklı konuştuğu, farklı pencerelerden bakabildiği zamanlarda var. Fakat eskiden bu kingodisco, disko-muhabbet kralı öncesi dönemde bir yönlendirici - aydın kişilik olma sorumluluğu yoktu bu adamda. Eğlencesini yapar mankenlerle takılır gecelerde akardı. Ne olduysa bir kültür dopingine, kültüre - sanata, düşünceye aşırı bir ilgiye sahip oldu.

nükleer atıkla senin içtiğin sigara bağıntısı nedir. Seyirciye oynama reyiz.

İnsanları aşağılaması ayrı bir boyut zaten. "Bu insanların yaşadığı dünyada yaşamak istemiyorum." heee ok. Ask.fm ergenleri gibi konuşmuş Adamın tartışma üslubu bile sindirme stratejisine yönelik. Karşısındaki insan gayet naifce karşı hamleler yaptıkça çirkefleşiyor. Programlarındada genelde bu şekilde. Kendi fikri gayet mantıklıca işin ehli insanlar tarafından darbe aldığında reklam girer, muzik açar, seyirciye bulaşır.

He bide bunun şakşakçıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 8 Aralık 2012; 4:39:38 >

• cıgara içmiyorum ama okan haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Resmen zırvalamış ve terbiyesizlik etmiş. Asiliğine, karşıtlığına bayılırdım bu adamın ama burda yaptığı bencillikten, şımarıklıktan öte değil...

EDIT:

Ben de kullanıyorum bu zıkkımı ama çevremde en ufak bir rahatsızlık yaratacak durumum olsa yakmıyorum. Rahatsızlığını dile getiren birine çemkirmek ve aşağılamak bir sürü sıfata tabidir...

• quote:

quote:

kız neyin reklamını yapsın ki. Okan nasıl haklı olabiliyor toplum içerisinde kapalı bir alanda sigara içiyor bunun savunulacak bir tarafı yok.

Kimse de demiyor ki, koskoca ülkede radyasyonlu çay içirdiler,fabrikalar denetlenmiyor o kadar çok kötü şey varken sigaraya takılmaları resmen reklam. Madem öyle çıkarsın ararsın zabıtayı / polisi her nere ilgileniyorsa şikayette bulunursun. Kalkıp 3-4 dk kameranın karşısında durmanın amacı ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.