Şimdi Ara

Okan Emre Suat - Selçuk Hamit Yekta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 forvetin (( Umut, Burak, Drogba, Elmander )) 3'ünü dışarıda bırakmamak adına 4-3-1-2 dizilimi üzerinde hemfikir gibi taraftar. Gerek burada gerek sözlüklerde gerek sokakta konuşulanlar o yönde. Buraya kadar tamam, o sistem de o sistemin ortasına yazılan Yekta, Selçuk, Hamit de gayet iyi duruyor kağıt üzerinde ama uygulamada bu üçlü ne kadar verimli olur, o tempoyu kaldırabilir mi, ne düşünüyorsunuz ?

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Elbette kararı verecek olan Terim'dir, teknik ekiptir. Ben bu veya şu kadro, sistem doğrudur yanlıştır fikir belirtmiyorum burada. Bu sistem ve bahsettiğim isimler üzerine kadrolar oluşturanların düşüncelerini merak ettim, maksat muhabbet kısaca. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan ve emredeki dinamiklik şuan ligimizde hiçbir futbolcuda yok.Suatta bunları toparlayan abileriydi.Söylediğin 3 lünün bunlara bunlarla alakası yok.Okan ve emre küçücük fıçıcık içi dolu turşucuklardı.Söylediğin oyuncularda ne o çabukluk ne o tempo ne o koşu nede o hırs var o takım efsaneydi bunu bir fenerli olarak söylüyorum
    Alemci volkan(şen)
    14 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

okan ve emredeki dinamiklik şuan ligimizde hiçbir futbolcuda yok.Suatta bunları toparlayan abileriydi.Söylediğin 3 lünün bunlara bunlarla alakası yok.Okan ve emre küçücük fıçıcık içi dolu turşucuklardı.Söylediğin oyuncularda ne o çabukluk ne o tempo ne o koşu nede o hırs var o takım efsaneydi bunu bir fenerli olarak söylüyorum

Konuyu açmamın nedeni tam olarak buydu esasında, bizim kesimden kaçı bu şekilde düşünüyor görmek istedim.

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Fifa'da 4-3-1-2 dizince Hamit ve Yekta kanat gibi oynuyor bos yere yoruluyorlar, nasil defansif oynatabilirim?

Formation'a girip seçtiğin formasyonu editlemeye bas. Sonra istediğin mevkiileri seç mesela Yektayı al RCM yani ortasahanın sağında oynayan mesela. Player Attack Position gibi bir bölüm var ordan yönlendirebilirsin nereye koşacağını
    hamit-selçuk
    -----sneijder-amrabat
    burak-drogba
    olabilir. yani tek kanat amrabat olabilir. gerektiğinde hamit veya eboue de sağdan bindirir.yani hamit rcm diyebiliriz ama tam öylede değil.
    ha böyle konuşuyoruz ama fatih hoca nasıl oynatır bilemeyiz. fakat şu bir gerçekki fatih hoca anadolu takımı yada top class takımlara karşı taktiğini pek değiştiren birisi değil .sene içinde taktiğinide değiştirmeyebilir.bu yüzden 4-4-2 devam edebiliriz.
    son olarak dizilim farketmeksizin bu kadroyla bol gol atacağımızı düşünüyorum. o yüzden toplu defansa katkısı olacak bir sistemde iyi gider
    Eboue Semih Dede Riera/olursa Carlinhos
    Hamit Selcuk Yekta
    Sneijder
    Drogba Burak
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.